Misano-ba érkezik a GT World Challenge

A GT World Challenge bajnokságunk, mely az rFactor 2 hivatalos GT3-as csomagjával zajlik, a harmadik fordulóhoz érkezik hétfőn este. A helyszín Olaszország, a Misano pálya.

Ugyan a bajnokság úgy indult, hogy a Mercedes leuralta a mezőnyt, a második versenyen, az angol Brands Hatch pályán már a BMW is labdába rúgott, közeledett a csillagos márkához. Jelenleg úgy tűnik, ez a két márka előnyben van a többiekkel szemben, mégis arra számítunk, a mezőny egyre szorosabb lesz, egyrészt a handicap miatt, másrészt, hogy lassan mindenki rájön, hogy állítsa be az autókat.

A bajnokságot két futam után Kiss Balázs vezeti, előnye 21 pont Hegyvári János előtt, a harmadik helyen a második futam győztese, Kovács István áll.

A csapatok között a Silver Buffalo Racing vezet, előnyük 68 pont a GuangDong Tigers előtt. A harmadik helyen a Really Fast Bober Racing Team áll.

Hétfőn este Misano várja a mezőnyt, a hotlaps alapján úgy tűnik a Mercedes itt is erős lesz, de talán közelebb lesznek a riválisok. Az időjárás kedvező lesz, szinte nyárias időt várunk, eső nélkül.

A bajnokságba továbbra is lehet nevezni, érdemes is, mert rendkívül élvezetesek ezek az autók.

Várunk mindenkit hétfőn este!

Az előző forduló közvetítése a #janimutatja adásban:

Check Also

Nürburgringen folytatódik a GTWorld Challenge

A GT World Challenge hatodik versenye következik, újra Németországban, ezúttal a Nürburgring GP verzióján indul …