Húsvétkor is GT World, jön Brands Hatch

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket! Mi az ünnepeket egy nagyszerű versennyel zárjuk, a rendkívül sikeresen elrajtolt GT World Challenge bajnokságunk hétfőn este a Brands Hatch pályára látogat el. Ez lesz a bajnokság második versenye.

Az első forduló Mercedes dominanciát hozott és valószínű, hogy most is számolni kell velük. A bajnokságot Kiss Balázs vezeti Füzy Marcell és Hegyvári János előtt, mindhárman Mercedes pilóták.

A csapatok között a Silver Buffalo Racing vezet 13 pontos előnnyel GuangDong Tigers előtt. A harmadik helyen álló Racing Spirit már 46 pontos hátrányban a Ferrarival.

A verseny távja este 45 perc lesz, és nehéz futamra számíthatunk, mert heves esőt ígér a meteorológia. Persze lehet, hogy egy csepp eső sem fog esni.

Mivel csak egy futam ment le, és egy verseny minuszolható, a nevezéssel még nem késtél le semmiről, gyere nyugodtan.

A jövő héten már új bajnokságot indítunk. Két sorozatra szavazhatsz az oldal jobb hasábjában. A BTCC 2024-el a tavaly már nagy sikerrel használt gyári BTCC módot használnánk, de már nem csak angol pályákon. A Mazda MX5 Kupa pedig az USA legnépszerűbb márkakupája, melyre szintén szavazhatsz.

Várunk mindenkit ma este!

Az előző forduló közvetítése a #janimutatja adásban:

Check Also

Nürburgringen folytatódik a GTWorld Challenge

A GT World Challenge hatodik versenye következik, újra Németországban, ezúttal a Nürburgring GP verzióján indul …