szombat , 2024 április 27

Indul a GT3-as bajnokságunk

Meglepő, de az rFactor 2 megjelenése óta a hivatalos GT3-as autócsomaggal nem indítottunk bajnokságot. Most ezt fogjuk pótolni. Ahogy azt már megszokhattátok, a DLC autói közül elég megvenned azt, mellyel indulsz, de jelenleg szinte mindenre van akciós csomag. Hétfőn este a Paul Ricard pályán indul a GT World Challenge.

A valós sorozatot követjük le, a GT World Challenge a legnagyobb GT3-as bajnokság. Az autókat is úgy választottuk ki, hogy a valós bajnokság palettáját fedjük le, a rengeteg elérhető GT3-as autóból a Ferrari, Mercedes, Porsche, Audi, McLaren, Aston Martin és BMW márka választható. A versenyek távja 45 perc és az szezon utolsó futama lesz 1 órás.

Ahogy írtuk, elég csak azt az autót megvenni, amivel indulsz, de elérhetőek akciós autó csomagok, amikkel mindet együtt megveszed. A fórumban minden autó linkjét megtalálod.

A bajnoksághoz skinpack is készült, erre az autóvásárlás után (!) kell feliratkoznod és ez után tudsz a szerverre csatlakozni.

A hétfői verseny úgy tűnik tökéletes időjárási körülmények között zajlik majd, a Paul Ricard pálya környékén száraz, tavaszias idő van.

Nevezéseket az egész bajnokság során elfogadunk! Várunk mindenkit a hétfő esti első fordulóra!