szombat , 2024 április 27

Jön az EuroNascar angol fordulója

Az EuroNascar bajnokságunk hétfői fordulójára egy olyan pályán kerül sor, melyet sokan ismerünk. A Brands Hatch pálya rövidebb, Indy nyomvonalát fogjuk használni. A pálya nagyon rövid, így igen sok kört fogunk teljesíteni.

A szezon hetedik fordulója már a bajnoki címért való harc fontos állomása lesz, hisz már csak három helyszín van hátra a bajnokságból. A tabella élén jelenleg Tim Gábor áll, előnye 14 pont a második helyen álló Kiss Balázs előtt, a harmadik helyen további 8 pont lemaradásban Szűcs Ádám áll.

A csapatok között a Toyota Spirit vezet, de előnyük csak 34 pont, így a bajnoki cím sorsa nagyon szoros. A második helyen álló GuangDong Tigers mögött a harmadik helyen Golden Buffalo Racing sincs jelentősen lemaradva, szoros verseny várható az utolsó versenyekig.

Hétfőn este egy új szervert tesztelünk, de a régi is működik. Az új szerveren futjuk a hétfői fordulót, de ha bármilyen problémát látunk, vagy kapunk tőletek negatív visszajelzést, akkor azonnal átváltunk a régi szerverre. Figyeljétek az adminok jelzését a Discordon.

A hétfő esti futamon alacsony hőmérséklet várható és az eső érkezésére is lehet számítani.

Nevezni természetesen továbbra is lehet.

Várunk mindenkit hétfőn este!

Az előző forduló közvetítése a #janimutatja adásban:

Check Also

Oschersleben fogadja az EuroNascar mezőnyét

Hétfőn este egy érdekes pályával folytatjuk az EuroNascar bajnokságunkat. A németországi pálya nem túl ismert, …