Barcelona, kellemes idő, újabb Porsche forduló

A Porsche Supercup bajnokság második fele kezdődik el, a hatodik fordulóját rendezzük a sorozatnak hétfőn. A helyszín Spanyolország, a közkedvelt Barcelona pálya.

Hétfőn az új nyomvonalú Barcelona pályát használjuk, mely sokkal élvezetesebb. Az időjárás spanyolos, lényegében tavaszias hőmérséklet vár minket, az eső valószínűsége elhanyagolható.

A bajnokságot jelenleg Tim Gábor vezeti, 38 pont az előnye Füzy Marcell előtt, míg a harmadik Kiss Balázs 44 pontra van lemaradva. A bajnokság felénél járunk, szoros az állás, az első 4-5 pilóta biztos esélyes még a bajnoki címre.

A csapatok között a GuangDong Tigers előnye 147 pont, Őket a Racing Spirit és a Golden Buffalo követi a tabellán. Nem ledolgozhatatlan a pontelőny, de ahhoz komoly eredményeket kell hoznia a riválisoknak.

Fontos kiemelni, a hétfői versenyre a 2024-es licenszes versenyzők jöhetnek, illetve azok, akik erre a bajnokságra fizettek elő. Kérünk mindenkit, aki jön hétfőn, a tagdíjat fizesse be. Ha picit többet küldesz, azt megköszönjük, szerencsére sokan küldenek adományt is! Szuperek vagytok, köszönjük!

A bajnokságba továbbra is várjuk a nevezőket, új pilóták Guest Car-ral jöhetnek és kérhetnek festést a következő futamokra.

Az előző forduló közvetítése a #janimutatja adásban:

Check Also

2024 első futama Imolában

Az ünnepek miatt elég sok idő telt el az utolsó Porsche Supercup futam óta, de …