péntek , 2023 december 1

Ez nagy móka lesz, indul a Classic Mini!

Jó ideig jelentős leárazás volt a Classic Mini-re az rFactor2 boltjában, így reméljük sokan lecsaptatok a kisautóra, amely az egyik legizgalmasabb járgány az rF2-höz. Az Austin Mini Cooper egy igazi klasszikus, a mai napig versenyeznek vele a világ különböző országaiban és most mi is bajnokságot indítunk vele.

Az autó nem erős (125 lóerő, 140 NM), de nagyon könnyű és jól kezelhető. Igaz, szinte mindenhol instabil, így vezetni nagyon élvezetes.

A bajnokság során főként gyári, de ingyenes pályákat használunk, illetve olyanokat melyek már PBR technológiával készültek, így a látványvilág nagyon modern lesz, még ha régi autóval is versenyzünk.

A modhoz természetesen megjelent az első festéscsomag, fontos, hogy csak a gyári mód telepítése után rakjátok azt fel. A sorrend:
1. Megveszed a módot
2. Elindítod az rFactor2-t, hagyod telepíteni.
3. Leállítod az rFactor2-t és a Steam-et.
4. A festéscsomagot berakod a „packages” mappába
5. Elindítod az rFactor2-t és a játékon belül telepítitek a festéscsomagot

Az első verseny ma este a Lime Rock Park-ban lesz, az amerikai pályán nyárias az időjárás, de az eső esélye megvan, igaz erre különösen nem kell készülni, mert csak egy fajta gumi van az autóhoz.

A versenynap eltér a szokásostól, két rövid időmérésünk lesz, és már a második időmérésen handicap súlyok lesznek kiosztva az első verseny alapján.

Nevezni, festéseket küldeni, vagy kérni továbbra is lehet! Várunk mindenkit ma este!

Check Also

Brands Hatch fogadja a Classic Minit

A Classic Mini Challenge bajnokságunk igazán próbára teszi a SIMCO pilótáit, az autót nagyon nehéz …