szombat , 2024 április 27

Utolsó Classic Mini forduló Ausztráliában

Egy rendkívül izgalmas pályán zárjuk a Classic Mini bajnokságunkat. A piciny és nem túl gyors autók hétfőn az ausztrál Bathurst pályán csapnak össze és zárják a bajnokságot.

Kiss Balázs már bajnokként várja az utolsó fordulót és Szűcs Ádám második helye is biztosítottnak látszik. A harmadik helyért még meg kell küzdenie Hegyvári Jánosnak, akit Cseh Tamás és Bernhardt Gábor üldöz.

A csapatok között a Golden Buffalo már bajnok, de a második helyért még tart a küzdelem a Racing Spirit és a By NRG Racing között, hisz csak 21 pont választja el Őket.

Az időjárás nyugodt lesz hétfőn este, nem várható csapadék Ausztráliában. Akinek kedve van, természetesen az utolsó fordulóra is van lehetősége nevezni.

A Classic Mini Challenge bajnokság után egy igazi kuriózum következik, a SIMCO történelmében először fogunk Nascar autókkal versenyezni. Az apropója nem más, minthogy Európában is megvetette a lábát az amerikai sorozat az Euro Nascar-nak köszönhetően. 2018-as autókkal futnak és csak road, azaz normál pályákon zajlik a bajnokság. Ezt fogjuk mi is tenni az Euro Nascar bajnokságunkban.

De addig is még egy Classic Mini Challenge forduló hátravan, várunk mindenkit hétfőn este!

Az előző forduló közvetítése a #janimutatja adásban:

Check Also

Brands Hatch fogadja a Classic Minit

A Classic Mini Challenge bajnokságunk igazán próbára teszi a SIMCO pilótáit, az autót nagyon nehéz …