csütörtök , 2024 március 28

Jön Konckhill, a Legends Cars hetedik versenye

Egy hét szünet után visszatérünk, jön a Legends Cars Trophy hetedik versenye, a nem túl ismert angol Knockhill versenypályán. Időközben költözött a szerver és új rFactor 2 build jelent meg, sőt a pálya is frissült!

A szerver költöztetésére a testvér ligánk miatt volt szükség, akikkel közösen használjuk a gépet. Remélhetőleg gyorsabb adatátvitel majd segít egyes pilótákon, akik internet kapcsolati problémái voltak a szerverrel. Sajnos ez drágább, de idén már nem változtatunk a licensz díjakon, de jövőre muszáj lesz.

A ma esti verseny egy nem túl ismert angol pályán lesz, a hetedik forduló helyszíne Knockhill, ami pont ma frissült (1.170423), így erre figyeljetek, hogy időben töltse le a steam.

A bajnokságot 13 pontos előnnyel vezeti Kiss Balázs, a második Szűcs Ádám. Tim Gábor két versenyt is kihagyott, de egyre közeledik hozzájuk, érdemes lesz vele is számolni.

A csapatok között a Golden Buffalo Racing áll az élen, előnyük hatvan pont, ami soknak tűnik, de akár egy verseny alatt is ledolgozható ez az pontkülönbség.

Az időjárás igazi angol tavaszi képét mutatja, felhős, de nyugodt. Úgy tűnik eső nem lesz ezúttal.

Várunk mindenki ma este!

Az előző forduló közvetítése a #janimutatja adásban:

Check Also

Újra murván a Legends Cars

Ahogy beterveztük, több murvás versenye is lesz a Legends Cars Trophy bajnokságunknak. Ez egy igazi …