csütörtök , 2024 március 28

Túl a bajnokság felén, Hungaroring következik

A Clio Cup Europe bajnokság a hatodik fordulóhoz érkezik, a helyszín a hazai pálya, a Hungaroring. A sorozat a második felére fordul, kezdenek kirajzolódni az erőviszonyok, a bajnoki címért folyó harc egyre szorosabb.

A bajnokságot 37 pontos előnnyel vezeti a valóságban is ebben a sorozatban versenyző Tim Gábor, ám egy helyszínen 107 pont gyűjthető, így az előny nem nevezhető nagynak. A második helyen álló Kiss Balázs egyre jobb eredményeket ér el, így átvette a második helyet a bajnokságban, egyértelműen bajnoki kihívó lett. A harmadik helyen Serbán Norbert áll.

A csapatok között a Golden Buffalo Racing egyetlen ponttal vezet a By NRG Racing előtt, de a harmadik helyen álló GM Sport is csak 18 ponttal van lemaradva.

Az időjárás természetesen télies, elég kinézni az ablakon. A valós hőfokhoz 10 celsius-t adunk hozzá, de így is hideg lesz. Eső jelenleg nem várható a versenyek ideje alatt.

A felhívjuk a figyelmet arra, hogy a 2022-es SIMCO licencek lejártak, így akiknek ezt jeleztük a fórumban, azoknak hétfőig ezt rendezniük szükséges.

Várunk mindenkit hétfőn este!

Az előző forduló közvetítése a #janimutatja adásban:

Check Also

Hetedik forduló, Mugello következik

A Clio Cup Europe utolsó harmada következik, egyre komolyabb a küzdelem a bajnoki címért, mind …