szerda , 2024 április 24

Barcelonába érkezik az F1 2020 Manager bajnokság

Az ötödik fordulójához érkezik az F1 2020 Manager bajnokságunk, és a helyszín a szinte legismertebb és legtöbbet használt Barcelona pálya. Ez az rF2 verzió nemrég készült el, laser scan model, ha hihetünk a készítőknek, milliméter pontos. Akinek nagy ráz, emelje a beállításoknál az ffb smoothing-ot és csökkentse az car specific ffb mult-ot.

Az egyéni bajnokságot Berki Milán vezeti Kiss Balázs és Veres Máté előtt. Itt már érvényben van a futameldobás szabály, azaz a két legrosszabb eredményt levesszük.

A csapatok között a Ferrari áll az élen, 44 pont előnnyel a Renault előtt, a RedBull 74 pontra van lemaradva. Ez könnyen változhat a handicap rendszer miatt, és a Mercedes nagyon gyorsan közeledik.

A mezőny vége is erősödött, új pilóták jöttek a Haas-hoz és Toro Rossohoz, közel teljes a 30 fős mezőny, csak egy kiadó hely van az Alfa Romeonál.

Érdemes figyelni a csapatok fejlesztéseit, már jelentős eltérések vannak a csapatok fejlesztési irányai között.

Hétfő este már nemcsak a nagy sikerű #janimutatja lesz a Facebookon, a tervek szerint már élő közvetítése is lesz a futamunknak. Ha ez megvalósul, azt a facebookon látni fogjátok.

Várunk mindenkit hétfőn este.

Check Also

Silverstone következik – F1 2020 Manager

Az utolsó három fordulója következik az F1 2020 Manager bajnokságunknak, hétfőn az angliai Silverstone pályára …