vasárnap , 2024 május 19

Croft pályájára látogat a BTCC mezőnye

Eddig nagyon sikeres a BTCC 2023-as bajnokság, egyértelműen ez az egyik lehetséges jövője az rFactor2-vel való versenyzésnek, hogy gyári csomagokat használunk, és nagyon fontos, hogy nem kell megvenni mindig minden autót, csak azt amivel mész. A BTCC mezőnye nagyon színes és változatos.

A 26 fős mezőny már túl van öt versenyhelyszínen és még ugyanennyi van hátra, azaz most tartunk a bajnokság felénél. Hétfőn a nagyon gyors de mégis rendkívül technikás Croft pályára látogatunk el.

Kiss Balázs eddig nagyon magabiztosan menetel a bajnoki cím felé, öt forduló és tíz verseny után a bajnokságot 71 ponttal vezeti, ami több, mint amit futamgyőzelemért járó pontmennyiség. A második helyért öldöklő a csata. Hegyvári János jelenleg a második, Őt négy pont lemaradásban Tim Gábor követi.

A gyártók között a BMW dominál amely az egyetlen hátsó kerék hajtású autó az Infiniti mellett, igaz utóbbit egyik pilóta sem választotta még. A Cupra a második helyen áll, 53 ponttal vannak lemaradva, ez könnyen ledolgozható. A Toyota hátránya már 179 pont.

Mivel a versenyeink Angliában vannak, az időjárás mindenhol kiszámíthatatlan, így lesz ez hétfőn este is a Croft pálya környékén. Az esőnek ismét fontos szerepe lehet.

A bajnokságba az egész idény során lehet nevezni, vannak még autók, érdemes kipróbálni!

Várunk mindenkit hétfőn este, mikor két 15 körös versenyt fogunk teljesíteni!

Fontos! Az egész csomag frissült, ami több giga, így javasoljuk időben elindítani a steam-et, de ez nem elég! A játékot is el kell indítani, mert csak akkor települ minden autó!

Az előző forduló közvetítése a #janimutatja adásban:

Check Also

A hosszabb Donington Park vár a BTCC-re

Hétfőn este visszatérünk a Donington Park pályára és ezúttal már a teljes nyomvonalat fogjuk használni, …