péntek , 2023 december 1

Utolsó versenyen dől el a bajnoki cím sorsa

A kilenc fordulós Formula 1 2023-as bajnokságunk utolsó versenyén fog eldőlni a bajnoki cím sorsa. Ma este a Red Bull Ringen csap össze a mezőny.

A bajnokságot jelenleg Szűcs Ádám vezeti kilenc pont előnnyel Serbán Norbert előtt, és természetesen ennél jóval több pont gyűjthető az utolsó futamon. A harmadik helyen álló Kiss Balázs már nem érheti be Őket.

A csapatok között az AlphaTauri áll az élen, a Ferrari még elkaphatja Őket, de ahhoz nagyon erős versenyt kell teljesíteniük.

A futam 50 körös lesz és a leglágyabb gumikat fogjuk használni. Az eső valószínűsége magas, így a csapadék is beleszólhat az esti futam eredményébe.

A Formula 1 2023-as bajnokságunkat két részre terveztük, 2×9 fordulóval. Jelenleg nem látjuk azt, hogy van elég induló a bajnokságban, így a második részét a bajnokságnak még nem szervezzük, ettől függetlenül lehet, hogy idén folytatódik a királykategória.

A bajnokság után a Classic Mini Challenge következik, igazi, régi klasszikus autó, mellyel nagyon élvezetes versenyezni, a világ részén a mai napig versenyeznek ezzel az autóval. Az autót most leárazták, nagyon olcsón be lehet szerezni.

Várunk mindenkit ma este a szezonzáró versenyen.

Az előző forduló közvetítése a #janimutatja adásban:

Check Also

Jön az őrület, Monaco következik

A Formula 1 2023-as bajnokságunk hatodik versenye következik, mi is Monaco utcáin fogunk megküzdeni egymással, …