péntek , 2024 április 19

Formula 1 2022 szezonzáró az idei első verseny

A 2023-as szezonunk első versenye a Formula 1 2022 bajnokságunk szezonzáró futama lesz, az olaszországi Imola pályán. A bajnoki cím sorsa eldőlt, de a második helyért izgalmas küzdelmet láthatunk majd.

Természetesen a 2022-es tagsági előfizetés érvényes a futamra, csakúgy, mint az F1 2022-es licensz. A verseny után kérjük, hogy kezdjétek el a 2023-as tagsági díjakat utalni. Jelenleg úgy tűnik, hogy még a 2023-as szezont a tavalyi költségvetéssel ki tudjuk gazdálkodni, így a díjaink nem emelkednek.

Az F1 2022 utolsó futamán a legfontosabb kérdés a bajnokság második helye lesz, a már bajnok Szűcs Zsolt mögött a bajnoki ezüsttért Czingel István és Serbán Norbert küzd, köztük két pont különbség van, azaz aki előrébb végez a futamon, az lesz a második.

Ugyanilyen szoros az állás a csapatok között is. A Red Bull már bajnok, de a Ferrari és Haas között is csak 2 pont van, nagyon érdekes lesz figyelni az állást.

Az időjárás tavaszias Olaszországban, és eső sem várható hétfőn. Ettől függetlenül a valós hőmérséklethez 10 fokot hozzáadunk, hogy megfelelő legyen a tapadás.

Várunk mindenkit hétfőn este, az utolsó Formula 1-es futamunkra.

A következő bajnokságunk még nem végleges, készül a 2023-as F1-es mod, de azzal csak később kezdünk, addig valószínűleg egy érdekességet veszünk elő. Természetesen más formula autós bajnoksággal is készülünk 2023-ra.

Az előző forduló közvetítése a #janimutatja adásban:

Check Also

Esti verseny következik, jön Abu Dhabi

A valós bajnokság lezárult, és mi is az Abu Dhabi pályára érkezünk ma este. Viszont …