péntek , 2024 április 19

Red Bull Ringre érkezik a Renault Sport Trophy

A Formula 2 nyári szünete miatt egymás után jönnek a Renault Sport Trophy versenyei, ennek a sorozatnak hétfőn érünk a végére. Az osztrák Red Bull Ringre látogatunk el hétfőn este.

A bajnokság kilenc fordulójából ez már a hetedik lesz. Az egyéni bajnokságot Kiss Balázs vezeti, előnye stabil Hegyvári János előtt, már 58 pont. A harmadik helyen álló Szűcs Ádám további 16 ponttal van lemaradva.

A csapatok között a Golden Buffalo már tetemes előnnyel vezet, a Racing Spirit több mint 200 pontos lemaradásban követi a bölényeket.

A hétfői verseny után a Renault Sport Trophy fog hosszabb szünetre vonulni, hisz a Formula 2 bajnokságunk érkezik vissza a pályákra. Egymás után három futam következik a formula autósoknak, mellyel a bajnokság végére is érünk és melyet majd a Formula 1 követ.

A Renault Sport Trophy hétfői versenyére szinte megjósolhatatlan az időjárás, folyamatos az eső esélye, így érdemes arra is gyakorolni.

A mod frissült, a gumikon próbálunk javítani, sok problémát okoz, ha elmelegíted a gumikat, több kör kell ahhoz, hogy újra megfelelő legyen a hőmérséklete és tapadása. Ezt próbáljuk meg most orvosolni.

Várunk mindenkit hétfőn este!

A hatodik forduló közvetítése a #janimutatja adásban:

Check Also

Klasszikus pálya, Imola következik

Valószínűleg sokak kedvence Imola, ezen az olasz pályán folytatódik a Renault Sport Trophy hétfőn, mely …