kedd , 2024 április 16

Formula BMW szezonzáró Zandvoortban

Ahol ép most jár a Formula 1 oda látogat el hétfőn a Formula BMW bajnokságunk, a sorozat szezonzáró futamát rendezzük meg a zandvoorti pályán. A bajnoki cím sorsa már eldőlt, de vannak még nyitott kérdések az utolsó futamra.

Kiss Balázs dominálta a sorozatot és már bajnok, de a dobogós helyek sorsa még nyitott, igaz itt is már elég nagy a különbség a pilóták között. Hegyvári János jelenleg a második, Serbán Norbert pedig a harmadik.

A csapatok között azonban az utolsó fordulóban fog eldőlni hogy mely csapat szerzi meg a bajnoki trófeát. A Golden Buffalo Racing 38 ponttal vezet a Team SWR előtt, itt még könnyen lehet változás.

A hétfői versenyen Zandvoort új verzióját használjuk majd, azaz itt döntött kanyarokkal találkozhatnak már a pilóták. Az időjárás változékony lesz, de jelenleg úgy tűnik, hogy eső nem lesz.

A bajnokság végével nem maradunk formula autós sorozat nélkül, Szeptember 13-án elrajtol a Formula 1 2021 bajnokságunk az idei autókkal és a valós naptár hátralevő versenyeivel.

Check Also

Belgiumban folytatódik a Formula BMW

A Formula BMW bajnokságunk második fele következik, a kilenc fordulós bajnokság hatodik versenynapja következik hétfőn. …