INGYENES - PowerMini Cup - Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
dodiiee

Re: INGYENES - PowerMini Cup - Társalgó

Hozzászólás Szerző: dodiiee » 2009.11.30. 18:46

Lop!N írta:
dodiiee írta:Na, elkészült a vidi:
http://www.youtube.com/watch?v=GMcJxIwoj3c
Nagyon jó lett a vidi. és köszönet , h egy kiálásom elötti szándékos 200al falat frontálisan megtaláló pillanatomat nem tetted bele.
szívesen :D
bardocz

Hozzászólás Szerző: bardocz » 2009.11.30. 18:53

Fölösleges szerintem, eléggé kúltúr a társaság, szóval nem hiszem, hogy lenne nagyobb gond, mint az előző futamon:)
  ▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
BmwTomm

Hozzászólás Szerző: BmwTomm » 2009.11.30. 19:28

bardocz írta:Fölösleges szerintem, eléggé kúltúr a társaság, szóval nem hiszem, hogy lenne nagyobb gond, mint az előző futamon:)
Jah erről van szó bár a lekőrözéseknél vannak még gondok de ez legyen a legnagyobb... :) Viszont csak össze tudunk rakni egy napot a tesztre, mert az jó dolog, főleg a versenyre éheseknek... :D még ha 5 körös is!!! :D
Night
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Night » 2009.11.30. 20:45

bardocz írta:Fölösleges szerintem, eléggé kúltúr a társaság, szóval nem hiszem, hogy lenne nagyobb gond, mint az előző futamon:)
Sztem minden futam elott hasznos a teszt meg ha mindenki figyel a masikra is!
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Lop!N

Hozzászólás Szerző: Lop!N » 2009.11.30. 20:54

Picit OFF a téma.

Tudnátok segíteni , h ár/érték , de leginkább ár/minőség szempontjából milyen kormányt érdemes venni? olyan 20kig bezárólag
"Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít." (Ayrton Senna)
BmwTomm

Hozzászólás Szerző: BmwTomm » 2009.11.30. 21:09

Lop!N írta:Picit OFF a téma.

Tudnátok segíteni , h ár/érték , de leginkább ár/minőség szempontjából milyen kormányt érdemes venni? olyan 20kig bezárólag
Nekem ilyenem van, és teljesen meg vok vele elégedve!!! A célra amire használom teljesen jó!!! http://www.pcx.hu/termek/logitech-formu ... -ex--01530

Am 14 gomb van rajta+ a 2 kormányváltó, és mindegyik progizható!!! Anno 13k-ért vettem, de sztem olcsóbban is hozzá juthatsz manapság!!! Én a fenti link webáruházában vettem!!! 8 hónapja szuperál kifogástalanul!!! De ha gondolod érdeklődj még, meg biztos írnak még!!!
gazsiadam

Hozzászólás Szerző: gazsiadam » 2009.11.30. 21:09

Nem tudom, hogy milyen árba lehet Magyarországon, de leginkább a Logitech Formula Force-t ajánlom
Nem akarok felvágni csak a kormány tartosságát bemutatni: ez a negyedik kormányom amit két éve használok problémamentesen, az elődjei 2 hónapot bírták....
A Force Feedback kikapcsolható és mint normális rugós kormány lehet használni. További infót kérhetsz habozás nélkül.

Logitech Formula Force EX 2-0 ;)
BmwTomm

Hozzászólás Szerző: BmwTomm » 2009.11.30. 21:22

gazsiadam írta:

Nem tudom, hogy milyen árba lehet Magyarországon, de leginkább a Logitech Formula Force-t ajánlom
Nem akarok felvágni csak a kormány tartosságát bemutatni: ez a negyedik kormányom amit két éve használok problémamentesen, az elődjei 2 hónapot bírták....
A Force Feedback kikapcsolható és mint normális rugós kormány lehet használni. További infót kérhetsz habozás nélkül.

Logitech Formula Force EX 2-0 ;)
Jah ennyi!!! :) Mint írtam én is csak ajánlani tudom!!!
dodiiee

Hozzászólás Szerző: dodiiee » 2009.11.30. 21:27

pcx.hu-n most a Logitech Momo-t szinte ingyen adják. :D
gazsiadam

Hozzászólás Szerző: gazsiadam » 2009.11.30. 21:34

dodiiee írta:

pcx.hu-n most a Logitech Momo-t szinte ingyen adják. :D
Igen, az is egy lehetőség, csak nekem még nem volt olyan, szóval nem tudom ajánlani, de akinek az van az irja már meg milyen!
Válasz küldése