szívesenLop!N írta:Nagyon jó lett a vidi. és köszönet , h egy kiálásom elötti szándékos 200al falat frontálisan megtaláló pillanatomat nem tetted bele.dodiiee írta:Na, elkészült a vidi:
http://www.youtube.com/watch?v=GMcJxIwoj3c
INGYENES - PowerMini Cup - Társalgó
Re: INGYENES - PowerMini Cup - Társalgó
Fölösleges szerintem, eléggé kúltúr a társaság, szóval nem hiszem, hogy lenne nagyobb gond, mint az előző futamon:)
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
▲ ▲ Newfags can't triforce!
Jah erről van szó bár a lekőrözéseknél vannak még gondok de ez legyen a legnagyobb...bardocz írta:Fölösleges szerintem, eléggé kúltúr a társaság, szóval nem hiszem, hogy lenne nagyobb gond, mint az előző futamon:)
Sztem minden futam elott hasznos a teszt meg ha mindenki figyel a masikra is!bardocz írta:Fölösleges szerintem, eléggé kúltúr a társaság, szóval nem hiszem, hogy lenne nagyobb gond, mint az előző futamon:)
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Picit OFF a téma.
Tudnátok segíteni , h ár/érték , de leginkább ár/minőség szempontjából milyen kormányt érdemes venni? olyan 20kig bezárólag
Tudnátok segíteni , h ár/érték , de leginkább ár/minőség szempontjából milyen kormányt érdemes venni? olyan 20kig bezárólag
"Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít." (Ayrton Senna)
Nekem ilyenem van, és teljesen meg vok vele elégedve!!! A célra amire használom teljesen jó!!! http://www.pcx.hu/termek/logitech-formu ... -ex--01530Lop!N írta:Picit OFF a téma.
Am 14 gomb van rajta+ a 2 kormányváltó, és mindegyik progizható!!! Anno 13k-ért vettem, de sztem olcsóbban is hozzá juthatsz manapság!!! Én a fenti link webáruházában vettem!!! 8 hónapja szuperál kifogástalanul!!! De ha gondolod érdeklődj még, meg biztos írnak még!!!
Nem tudom, hogy milyen árba lehet Magyarországon, de leginkább a Logitech Formula Force-t ajánlomLop!N írta:Picit OFF a téma.
Nem akarok felvágni csak a kormány tartosságát bemutatni: ez a negyedik kormányom amit két éve használok problémamentesen, az elődjei 2 hónapot bírták....
A Force Feedback kikapcsolható és mint normális rugós kormány lehet használni. További infót kérhetsz habozás nélkül.
Logitech Formula Force EX 2-0
Jah ennyi!!!gazsiadam írta:Nem tudom, hogy milyen árba lehet Magyarországon, de leginkább a Logitech Formula Force-t ajánlomLop!N írta:Picit OFF a téma.
Nem akarok felvágni csak a kormány tartosságát bemutatni: ez a negyedik kormányom amit két éve használok problémamentesen, az elődjei 2 hónapot bírták....
A Force Feedback kikapcsolható és mint normális rugós kormány lehet használni. További infót kérhetsz habozás nélkül.
Logitech Formula Force EX 2-0
pcx.hu-n most a Logitech Momo-t szinte ingyen adják.Lop!N írta:Picit OFF a téma.
Igen, az is egy lehetőség, csak nekem még nem volt olyan, szóval nem tudom ajánlani, de akinek az van az irja már meg milyen!dodiiee írta:pcx.hu-n most a Logitech Momo-t szinte ingyen adják.Lop!N írta:Picit OFF a téma.