Már véget ért bajnokságot topicjai
-
BmwTomm
Hozzászólás
Szerző: BmwTomm » 2009.11.24. 22:29
Night írta:BmwTomm írta:Egy kormányzár miatt kiáltál??? Azért ehhez elég hamar lehet alkalmazkodni. Ez legyen a legnagyobb problémám a versenyen.

Megértem, hogy fontos, de azért az alap-al is lehet menni. Jah és én elfelejtettem átállítani, de amúgy is fölösleges lett volna a szinkronizálás miatt. Az első kanyarkombinációban már éreztem, hogy ez alap és utána már úgy vezettem.
Amúgy a versenyről annyit, hogy nagyon jó kis futam volt. Én a rajtot elég jól elkaptam, feljöttem a 3. helyre és sikerült megtartanom. A végén már necces volt, mert a gumik már elég rosszul tapadtak. Jah és a benzin. Nah ott megilyedtem, mert a boxba is 1 és a célba is 1 literrel értem be! XD
Amúgy hol volt most a többi ember??? Azt hittem, ha már megcsinálta Emerico a nagyobb létszámhoz a helyet, akkor többen leszünk. És sajnos nem. Remélem következőre jönnek a többiek is! Köszönöm a versenyt és grat mindenkinek!
Igen kiálltam mert először nem hittem el és csak bosszantott a dolog, tudom lehet hozzá alkalmazkodni, de mivel még nem vok pro ezért nekem ez kell, hogy tudjam hozni a versenyen is a jó köridőket... Ez az eset teljesen el is vette a kedvemet az egész futamtól!!! Pedig erre vártam már egy hete, örökké a szerón is lógtam amint lehetőségem volt rá!!! Nem tudom hogy ezt, hogy lehet kiküszöbölni!!!
En pl alap kormanyzarral nem tudnek menni, mert 850 fokkal hasznalom a kormanyt es 14 fokos kormanyzarral lehetetlen fordulni...[/quote]
Az én emberem... 
-
Pistike
Hozzászólás
Szerző: Pistike » 2009.11.24. 22:43
BmwTomm::
Én ugyan úgy addtam fell a felvezetó kort

mert éreztem hogy a kormányzár nem volt benne- mikozben be álitottam. és így box utszából rajtoltam és fell jottem a 4. helyre

FRONTLINE Rally Team
-
BmwTomm
Hozzászólás
Szerző: BmwTomm » 2009.11.24. 22:50
Pistike írta:BmwTomm::
Én ugyan úgy addtam fell a felvezetó kort

mert éreztem hogy a kormányzár nem volt benne- mikozben be álitottam. és így box utszából rajtoltam és fell jottem a 4. helyre

Ha a felvezető alatt kiállszakk még vissza tudsz utána jönni? Ezt még így nem figyeltem...
-
Fitti
Hozzászólás
Szerző: Fitti » 2009.11.25. 10:25
Night írta:BmwTomm írta:Egy kormányzár miatt kiáltál??? Azért ehhez elég hamar lehet alkalmazkodni. Ez legyen a legnagyobb problémám a versenyen.

Megértem, hogy fontos, de azért az alap-al is lehet menni. Jah és én elfelejtettem átállítani, de amúgy is fölösleges lett volna a szinkronizálás miatt. Az első kanyarkombinációban már éreztem, hogy ez alap és utána már úgy vezettem.
Amúgy a versenyről annyit, hogy nagyon jó kis futam volt. Én a rajtot elég jól elkaptam, feljöttem a 3. helyre és sikerült megtartanom. A végén már necces volt, mert a gumik már elég rosszul tapadtak. Jah és a benzin. Nah ott megilyedtem, mert a boxba is 1 és a célba is 1 literrel értem be! XD
Amúgy hol volt most a többi ember??? Azt hittem, ha már megcsinálta Emerico a nagyobb létszámhoz a helyet, akkor többen leszünk. És sajnos nem. Remélem következőre jönnek a többiek is! Köszönöm a versenyt és grat mindenkinek!
Igen kiálltam mert először nem hittem el és csak bosszantott a dolog, tudom lehet hozzá alkalmazkodni, de mivel még nem vok pro ezért nekem ez kell, hogy tudjam hozni a versenyen is a jó köridőket... Ez az eset teljesen el is vette a kedvemet az egész futamtól!!! Pedig erre vártam már egy hete, örökké a szerón is lógtam amint lehetőségem volt rá!!! Nem tudom hogy ezt, hogy lehet kiküszöbölni!!!
En pl alap kormanyzarral nem tudnek menni, mert 850 fokkal hasznalom a kormanyt es 14 fokos kormanyzarral lehetetlen fordulni...[/quote]
Azért lehet, csak meg kell szokni. De ha felvezetőn venném észre, akkor alt+tab és átteném a kormányom 300fokra és akkor már nem lenne gond.
-
Night
- 2024 licenszes
Hozzászólás
Szerző: Night » 2009.11.25. 10:38
Fitti írta:Night írta:
En pl alap kormanyzarral nem tudnek menni, mert 850 fokkal hasznalom a kormanyt es 14 fokos kormanyzarral lehetetlen fordulni...
Azért lehet, csak meg kell szokni. De ha felvezetőn venném észre, akkor alt+tab és átteném a kormányom 300fokra és akkor már nem lenne gond.
Vegulis lehet, csak az koronkent + 2 mp. Amugy nekem nem allittodott at, talan azert mert nem rogton jottem ki a rajtracsra, henem par masodperc elteltevel...
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
-
Clayman
- Név: Gergely Maros
- Kormány: Thrustmaster TMX Pro
Hozzászólás
Szerző: Clayman » 2009.11.25. 11:07
Ezt az utóbbit vagy bármelyik másikat is ha úgy érzed Emerico szívesen megcsinálom, hogy ne legyél annyira leterhelve!

Understeer is when you hit the wall at the front,
Oversteer is when you hit the wall at the rear :)
-
Micó
Hozzászólás
Szerző: Micó » 2009.11.25. 13:15
Emerico, annyira jó a pályád, hogy a gépem már nem bírja 30 autóval... időmérőn inkább kiléptem, hogy ne okozzak balesetet.Ha tudok, el fogok indulni a futamon.
Micó
-
emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
-
Kapcsolat:
Hozzászólás
Szerző: emerico » 2009.11.25. 13:25
Micó írta:Emerico, annyira jó a pályád, hogy a gépem már nem bírja 30 autóval... időmérőn inkább kiléptem, hogy ne okozzak balesetet.Ha tudok, el fogok indulni a futamon.
Ez akkor nem dicséret..
Clayman köszi. Összedolgozhatunk. MSN-en megbeszéljük.
Emerico - Head of SIMCo
-
gazsiadam
Hozzászólás
Szerző: gazsiadam » 2009.11.25. 15:37
Érdekes ez a grafika dolog. Tesztfutamon 24-en voltunk, ott semmi baj se volt. Itt a 30-at nem bírta. Kíváncsiságból visszatettem a demo-t ami a tesztfutamon volt és most azzal is összeesik a graf. Nagyon géphiba szaga van sajnos

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég