INGYENES - PowerMini Cup - Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
BmwTomm

Re: INGYENES - PowerMini Cup - Társalgó

Hozzászólás Szerző: BmwTomm » 2009.11.24. 22:29

Night írta:
BmwTomm írta:Egy kormányzár miatt kiáltál??? Azért ehhez elég hamar lehet alkalmazkodni. Ez legyen a legnagyobb problémám a versenyen. :D Megértem, hogy fontos, de azért az alap-al is lehet menni. Jah és én elfelejtettem átállítani, de amúgy is fölösleges lett volna a szinkronizálás miatt. Az első kanyarkombinációban már éreztem, hogy ez alap és utána már úgy vezettem.
Amúgy a versenyről annyit, hogy nagyon jó kis futam volt. Én a rajtot elég jól elkaptam, feljöttem a 3. helyre és sikerült megtartanom. A végén már necces volt, mert a gumik már elég rosszul tapadtak. Jah és a benzin. Nah ott megilyedtem, mert a boxba is 1 és a célba is 1 literrel értem be! XD
Amúgy hol volt most a többi ember??? Azt hittem, ha már megcsinálta Emerico a nagyobb létszámhoz a helyet, akkor többen leszünk. És sajnos nem. Remélem következőre jönnek a többiek is! Köszönöm a versenyt és grat mindenkinek!
Igen kiálltam mert először nem hittem el és csak bosszantott a dolog, tudom lehet hozzá alkalmazkodni, de mivel még nem vok pro ezért nekem ez kell, hogy tudjam hozni a versenyen is a jó köridőket... Ez az eset teljesen el is vette a kedvemet az egész futamtól!!! Pedig erre vártam már egy hete, örökké a szerón is lógtam amint lehetőségem volt rá!!! Nem tudom hogy ezt, hogy lehet kiküszöbölni!!!

En pl alap kormanyzarral nem tudnek menni, mert 850 fokkal hasznalom a kormanyt es 14 fokos kormanyzarral lehetetlen fordulni...[/quote]

Az én emberem... :D
Pistike

Hozzászólás Szerző: Pistike » 2009.11.24. 22:43

BmwTomm::
Én ugyan úgy addtam fell a felvezetó kort :) mert éreztem hogy a kormányzár nem volt benne- mikozben be álitottam. és így box utszából rajtoltam és fell jottem a 4. helyre :D
FRONTLINE Rally Team
BmwTomm

Hozzászólás Szerző: BmwTomm » 2009.11.24. 22:50

Pistike írta:BmwTomm::
Én ugyan úgy addtam fell a felvezetó kort :) mert éreztem hogy a kormányzár nem volt benne- mikozben be álitottam. és így box utszából rajtoltam és fell jottem a 4. helyre :D
:D Ha a felvezető alatt kiállszakk még vissza tudsz utána jönni? Ezt még így nem figyeltem...
KisKimi

Hozzászólás Szerző: KisKimi » 2009.11.25. 09:57

Hi!
Láttam, hogy van ilyen pályatervezősdi, nem tudom hogy én küldhetek-e be, de azért itt van egy, szerintem elég jó versenyeket lehetne rajta menni: http://rapidshare.com/files/311901653/B ... G.bmp.html
Név: Beszterce-Ring
Hossz: kb. 6 km
Gergo Baldi
Fitti

Hozzászólás Szerző: Fitti » 2009.11.25. 10:25

Night írta:
BmwTomm írta:Egy kormányzár miatt kiáltál??? Azért ehhez elég hamar lehet alkalmazkodni. Ez legyen a legnagyobb problémám a versenyen. :D Megértem, hogy fontos, de azért az alap-al is lehet menni. Jah és én elfelejtettem átállítani, de amúgy is fölösleges lett volna a szinkronizálás miatt. Az első kanyarkombinációban már éreztem, hogy ez alap és utána már úgy vezettem.
Amúgy a versenyről annyit, hogy nagyon jó kis futam volt. Én a rajtot elég jól elkaptam, feljöttem a 3. helyre és sikerült megtartanom. A végén már necces volt, mert a gumik már elég rosszul tapadtak. Jah és a benzin. Nah ott megilyedtem, mert a boxba is 1 és a célba is 1 literrel értem be! XD
Amúgy hol volt most a többi ember??? Azt hittem, ha már megcsinálta Emerico a nagyobb létszámhoz a helyet, akkor többen leszünk. És sajnos nem. Remélem következőre jönnek a többiek is! Köszönöm a versenyt és grat mindenkinek!
Igen kiálltam mert először nem hittem el és csak bosszantott a dolog, tudom lehet hozzá alkalmazkodni, de mivel még nem vok pro ezért nekem ez kell, hogy tudjam hozni a versenyen is a jó köridőket... Ez az eset teljesen el is vette a kedvemet az egész futamtól!!! Pedig erre vártam már egy hete, örökké a szerón is lógtam amint lehetőségem volt rá!!! Nem tudom hogy ezt, hogy lehet kiküszöbölni!!!

En pl alap kormanyzarral nem tudnek menni, mert 850 fokkal hasznalom a kormanyt es 14 fokos kormanyzarral lehetetlen fordulni...[/quote]

Azért lehet, csak meg kell szokni. De ha felvezetőn venném észre, akkor alt+tab és átteném a kormányom 300fokra és akkor már nem lenne gond.
Night
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Night » 2009.11.25. 10:38

Fitti írta:
Night írta:
En pl alap kormanyzarral nem tudnek menni, mert 850 fokkal hasznalom a kormanyt es 14 fokos kormanyzarral lehetetlen fordulni...
Azért lehet, csak meg kell szokni. De ha felvezetőn venném észre, akkor alt+tab és átteném a kormányom 300fokra és akkor már nem lenne gond.
Vegulis lehet, csak az koronkent + 2 mp. Amugy nekem nem allittodott at, talan azert mert nem rogton jottem ki a rajtracsra, henem par masodperc elteltevel...
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Clayman
Név: Gergely Maros
Kormány: Thrustmaster TMX Pro

Hozzászólás Szerző: Clayman » 2009.11.25. 11:07

KisKimi írta:Hi!
Láttam, hogy van ilyen pályatervezősdi, nem tudom hogy én küldhetek-e be, de azért itt van egy, szerintem elég jó versenyeket lehetne rajta menni: http://rapidshare.com/files/311901653/B ... G.bmp.html
Név: Beszterce-Ring
Hossz: kb. 6 km
Ezt az utóbbit vagy bármelyik másikat is ha úgy érzed Emerico szívesen megcsinálom, hogy ne legyél annyira leterhelve! ;)
Understeer is when you hit the wall at the front,
Oversteer is when you hit the wall at the rear :)
Micó

Hozzászólás Szerző: Micó » 2009.11.25. 13:15

Emerico, annyira jó a pályád, hogy a gépem már nem bírja 30 autóval... időmérőn inkább kiléptem, hogy ne okozzak balesetet.Ha tudok, el fogok indulni a futamon.
Micó
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2009.11.25. 13:25

Micó írta:Emerico, annyira jó a pályád, hogy a gépem már nem bírja 30 autóval... időmérőn inkább kiléptem, hogy ne okozzak balesetet.Ha tudok, el fogok indulni a futamon.
Ez akkor nem dicséret.. :lol:

Clayman köszi. Összedolgozhatunk. MSN-en megbeszéljük.
Emerico - Head of SIMCo
gazsiadam

Hozzászólás Szerző: gazsiadam » 2009.11.25. 15:37

Érdekes ez a grafika dolog. Tesztfutamon 24-en voltunk, ott semmi baj se volt. Itt a 30-at nem bírta. Kíváncsiságból visszatettem a demo-t ami a tesztfutamon volt és most azzal is összeesik a graf. Nagyon géphiba szaga van sajnos :(
Válasz küldése