Nurburgring 12H - GT Sport - Jelentkezés, társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Joke
Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25

Re: Nurburgring 12H - GT Sport - Jelentkezés, társalgó

Hozzászólás Szerző: Joke » 2009.10.20. 21:46

Ahogy hallottam az nvidia-s kártyákat nem szereti az EVO, pedig erre lett optimalizálva a játék :shock:
Persze lehet, hogy az újabb kárytákra.
Nekem a 9600GT is meg-meg akad egy pillanatra... talán létezik olyan driver amivel jól menne, próbálgatni kellene.
Név: Rebók József
Szatocs
Név: Pethe Szabolcs
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szatocs » 2009.10.20. 22:06

Szkarol írta:Köszi, kipróbálom.
Sajnos szerintem nem sok köze lesz hozzá. Mivel offline valszeg full grafon sincs baj...

Angol fórumokon is olvastam driver ügyben, még a 2xx-es kártyákon is bajos a játék. nVidia kitalálhatna igazán már valamit, mert szégyen, hogy a 170-es driverektől sem tudott még olyat kiadni, ami jó lenne...

Net baját viszont cfosspeed megoldhatja. Nekem az segít. Kb 15 fps-es volt akkor evo-ban, mikor már 10-12-en voltunk szerveren. Most simán kezeli ezt, folyamatos a játék.

Viszont a drivernek köszönhetően még mindig ki szokott fagyni. Ennek versenyen lehet örülni a legjobban. 1,5 óra alatt nem tudom mi lesz...
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
jeamiro
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: jeamiro » 2009.10.20. 22:37

Nekem is nvidiás a kártyám, ráadásul csak 128 dedikált memoriával (8400) és off-line már nem szaggat egy cseppet sem, ha akárhányan is vagyunk. Amig nem vettem le a tűkrőződéseket adig elrajtolni sem tudtam, annyira szagatott.
Nálam ez megoldotta a problémát (vagy csak azt hiszem). A driverem pedig 186.81

Szerintem kellene tartani egy probát, minél több emberrel mit is mutat ha a szerveren vagyunk többen.
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
Szatocs

Hozzászólás Szerző: Szatocs » 2009.10.20. 22:44

jeamiro írta:Nekem is nvidiás a kártyám, ráadásul csak 128 dedikált memoriával (8400) és off-line már nem szaggat egy cseppet sem, ha akárhányan is vagyunk. Amig nem vettem le a tűkrőződéseket adig elrajtolni sem tudtam, annyira szagatott.
Nálam ez megoldotta a problémát (vagy csak azt hiszem). A driverem pedig 186.81

Szerintem kellene tartani egy probát, minél több emberrel mit is mutat ha a szerveren vagyunk többen.
Csak annyi, hogy a 8400 és a 8800GT kártya között olyan 3x-os a teljesítménybeli különbség, 8800GT-m van, ez a 9800GT-vel egyezik meg, annyi, hogy az első széria 9800-asokat még teljesen ugyanolyan csíkszélességgel gyártották, mint a 88GT-t, utána pedig kisebb csíkszélességgel, így lényegében valamivel kevesebb hőt adott le.

Nekem full grafon tökéletesen megy offline (értem itt az élsimításokat, meg minden francot).

Nem nagyon tudom elképzelni, hogy ez legyen neki a baj, de megtörténhet. Informatikában bármi.
jeamiro
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: jeamiro » 2009.10.20. 22:45

A DTM-es csapatbol mondhatna valaki okosat, gondolom ott is voltak ilyen problémák.
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
Adam Jonas

Hozzászólás Szerző: Adam Jonas » 2009.10.20. 22:48

Szatocs írta:
Szkarol írta:Köszi, kipróbálom.
Sajnos szerintem nem sok köze lesz hozzá. Mivel offline valszeg full grafon sincs baj...

Angol fórumokon is olvastam driver ügyben, még a 2xx-es kártyákon is bajos a játék. nVidia kitalálhatna igazán már valamit, mert szégyen, hogy a 170-es driverektől sem tudott még olyat kiadni, ami jó lenne...

Net baját viszont cfosspeed megoldhatja. Nekem az segít. Kb 15 fps-es volt akkor evo-ban, mikor már 10-12-en voltunk szerveren. Most simán kezeli ezt, folyamatos a játék.

Viszont a drivernek köszönhetően még mindig ki szokott fagyni. Ennek versenyen lehet örülni a legjobban. 1,5 óra alatt nem tudom mi lesz...
Tudnál nekem küldeni a CFosspeed-hez egy letöltési linket? :)

Egyébként nyugi, Radeon HD3650-em van, s online, magas grafikai részletességen nekem is beakadt 14 fő felett. Most low-on van a cucc, most 18-20 fő felett kezd el lassulni, de nem olyan drasztikus mértékben. Amúgy az a legbrutálisabb, hogy GTX 285-ön is képes beszaggatni egy pillanatra. :shock: Állítólag még 2 magos VGA-n is szaggat, igaz, ez az EVO hibája inkább, mert nem nagyon szereti a 2 magos VGA karikat.
Szatocs

Hozzászólás Szerző: Szatocs » 2009.10.20. 22:52

http://download.chip.eu/hu/cFosSpeed-4.02_111796.html - (Töltsd le most -> töltsd le most.)

Én innen szedtem, itt igaz csak 30 napos trial van, de addig jó, torrenten biztos van amúgy.

Nekem pedig a 14-15 fő körüli szaggatás teljesen low grafikán volt, minden le volt véve, kivétel a felbontást. 1280*1024, ami igen alap egy ilyen kártyának.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Szatocs 2009.10.20. 22:53-kor.
jeamiro
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: jeamiro » 2009.10.20. 22:53

Persze, nem is a teljesitményre gondoltam, hogy kevés, de bármi program vagy más driver is bekavarhat és szagathat attol is. Én csak azért mondtam, mert nekem is fut fullon minden de csak ha egyedűl megyek, ha sokan vagyunk a képen már beszaggatok. Lehet, hogy valami fut a háttérben ami fogja a nettet és csak ennyi a probléma.
jeamiro
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: jeamiro » 2009.10.20. 22:57

Mindjárt megnézem a c..... szerintem tudok teljesset nem torrenten, de megnézem. 10 perc és van válaszom
Szatocs

Hozzászólás Szerző: Szatocs » 2009.10.20. 22:58

jeamiro írta:Persze, nem is a teljesitményre gondoltam, hogy kevés, de bármi program vagy más driver is bekavarhat és szagathat attol is. Én csak azért mondtam, mert nekem is fut fullon minden de csak ha egyedűl megyek, ha sokan vagyunk a képen már beszaggatok. Lehet, hogy valami fut a háttérben ami fogja a nettet és csak ennyi a probléma.
Vagy csak egyszerűen a Steam tesz a jó magyar netre, ami pl nekem van, 1mbit-tel. Kell egy csomagküldés optimalizáló. 2 hónapig nem tudtam egy versenyt sem teljesíteni DTM-ben, mert versenyről versenyre csak szenvedtem, hogy mi lehet még az, amire nem gondoltam, mi fogja a játékot vissza. Újraraktam ezalatt 2x, egyszer csak az EVO volt feltéve szinte, más, alig, kilőtt tűzfal + kilőtt vírusírtó, win frissítések is tiltva. Végül Kamikaze mondta TS-en, hogy próbáljam, azt gondoltam, hogy semmirevaló program, nem vártam tőle semmit. Egyből jó lett.
Lezárt