Persze lehet, hogy az újabb kárytákra.
Nekem a 9600GT is meg-meg akad egy pillanatra... talán létezik olyan driver amivel jól menne, próbálgatni kellene.
Sajnos szerintem nem sok köze lesz hozzá. Mivel offline valszeg full grafon sincs baj...Szkarol írta:Köszi, kipróbálom.
Csak annyi, hogy a 8400 és a 8800GT kártya között olyan 3x-os a teljesítménybeli különbség, 8800GT-m van, ez a 9800GT-vel egyezik meg, annyi, hogy az első széria 9800-asokat még teljesen ugyanolyan csíkszélességgel gyártották, mint a 88GT-t, utána pedig kisebb csíkszélességgel, így lényegében valamivel kevesebb hőt adott le.jeamiro írta:Nekem is nvidiás a kártyám, ráadásul csak 128 dedikált memoriával (8400) és off-line már nem szaggat egy cseppet sem, ha akárhányan is vagyunk. Amig nem vettem le a tűkrőződéseket adig elrajtolni sem tudtam, annyira szagatott.
Nálam ez megoldotta a problémát (vagy csak azt hiszem). A driverem pedig 186.81
Szerintem kellene tartani egy probát, minél több emberrel mit is mutat ha a szerveren vagyunk többen.
Tudnál nekem küldeni a CFosspeed-hez egy letöltési linket?Szatocs írta:Sajnos szerintem nem sok köze lesz hozzá. Mivel offline valszeg full grafon sincs baj...Szkarol írta:Köszi, kipróbálom.
Angol fórumokon is olvastam driver ügyben, még a 2xx-es kártyákon is bajos a játék. nVidia kitalálhatna igazán már valamit, mert szégyen, hogy a 170-es driverektől sem tudott még olyat kiadni, ami jó lenne...
Net baját viszont cfosspeed megoldhatja. Nekem az segít. Kb 15 fps-es volt akkor evo-ban, mikor már 10-12-en voltunk szerveren. Most simán kezeli ezt, folyamatos a játék.
Viszont a drivernek köszönhetően még mindig ki szokott fagyni. Ennek versenyen lehet örülni a legjobban. 1,5 óra alatt nem tudom mi lesz...
Vagy csak egyszerűen a Steam tesz a jó magyar netre, ami pl nekem van, 1mbit-tel. Kell egy csomagküldés optimalizáló. 2 hónapig nem tudtam egy versenyt sem teljesíteni DTM-ben, mert versenyről versenyre csak szenvedtem, hogy mi lehet még az, amire nem gondoltam, mi fogja a játékot vissza. Újraraktam ezalatt 2x, egyszer csak az EVO volt feltéve szinte, más, alig, kilőtt tűzfal + kilőtt vírusírtó, win frissítések is tiltva. Végül Kamikaze mondta TS-en, hogy próbáljam, azt gondoltam, hogy semmirevaló program, nem vártam tőle semmit. Egyből jó lett.jeamiro írta:Persze, nem is a teljesitményre gondoltam, hogy kevés, de bármi program vagy más driver is bekavarhat és szagathat attol is. Én csak azért mondtam, mert nekem is fut fullon minden de csak ha egyedűl megyek, ha sokan vagyunk a képen már beszaggatok. Lehet, hogy valami fut a háttérben ami fogja a nettet és csak ennyi a probléma.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég