Ne ide írogass inkább készülj az éjszakai melóraApophis írta:Sógot mit ittál már megint?![]()
![]()
Suzuki Swift Maxi Cup - társalgó
Re: Suzuki Swift Maxi Cup - társalgó
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Te jó ég mennyire rossz voltam. Fuj fuj fuj
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
- Milán
- Név: Sirán Milán
- Kormány: Logitech G27
Bocsánat a végén takiati, de nem fordult sehogysem, valoszinuleg tulmeglegedett a megporgésben, nem számitottam rá. A visszaforditoban nem érzem magam hibásnak ahol több poziciot vesztettel, én harcban voltam, te meg oldalrol belémjöttél.
-
jegember95
- 2024 licenszes
Sajna csak keveset tudtam gyakorolni, ami meg is látszott, bár ennek a pályának minden méterét utálom :/
a 2. verseny valami kegyetlen volt
a rajt elött 1.5mp-vel még a kábeleket huzigáltam a pedálból, mivel befogott a gáz xd
aztán első kanyar, két ütés, sóder, utolsó hely
de amit utána Szicsóval müveltünk, az kárpótolt mindenért, egyszerüen nem tudtam túljutni rajta, grat, nagyot mentél
a 2. verseny valami kegyetlen volt
a rajt elött 1.5mp-vel még a kábeleket huzigáltam a pedálból, mivel befogott a gáz xd
aztán első kanyar, két ütés, sóder, utolsó hely
de amit utána Szicsóval müveltünk, az kárpótolt mindenért, egyszerüen nem tudtam túljutni rajta, grat, nagyot mentél
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Köszi Norbi!
Megizzasztottál,főleg a végsebességeddel! XD
Igazán,most élveztem először ezt a mod-ot...király volt mindkét futam!
Grat mindenkinek!
Igazán,most élveztem először ezt a mod-ot...király volt mindkét futam!
Grat mindenkinek!
Mindketten hibáztunk, semmi gond nincs. Nagyon szeretem ezt a pályát, jó versenyeket futok itt mindig, ráadásul meg is nyertem az egyik versenytMilán írta:Bocsánat a végén takiati, de nem fordult sehogysem, valoszinuleg tulmeglegedett a megporgésben, nem számitottam rá. A visszaforditoban nem érzem magam hibásnak ahol több poziciot vesztettel, én harcban voltam, te meg oldalrol belémjöttél.
Grat mindenkinek!
Név: Takács Attila
Kormány: Logitech G25
Kormány: Logitech G25
- Joke
- Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25 - Tartózkodási hely: Balatonberény
Ezer bocs Karol !
Nem számítottam ilyen korai fékezésre, ráadásul azt a féktávot nagyon éreztem. Természetesen jöhet az óvás !
Amúgy az első futam kuka, 6.-ról sikerült leküzdenem magam a 20.-ra.
A második viszont überkirály volt, kicsit állítottam a gépjárművön, ami előnyére vált, így rengeteg akcióban vettem részt - végül összejött egy 10.hely.
A pálya az egyik kedvencem és szerintem nagyon feküdt ennek a modnak.
Nem számítottam ilyen korai fékezésre, ráadásul azt a féktávot nagyon éreztem. Természetesen jöhet az óvás !
Amúgy az első futam kuka, 6.-ról sikerült leküzdenem magam a 20.-ra.
A második viszont überkirály volt, kicsit állítottam a gépjárművön, ami előnyére vált, így rengeteg akcióban vettem részt - végül összejött egy 10.hely.
A pálya az egyik kedvencem és szerintem nagyon feküdt ennek a modnak.
Név: Rebók József
Az eddigi legjobb futamjaimat mentem most, nagyon tetszet...
Kvali előtt Roland megosztotta a setupját, és mivel addig egy kört sem mentem és setupom sem volt, azzal kezdtem el körözni. Már pár kör után nagyon ráéreztem az autóra és a pályára. Szerettem ezt a pályát mindig is, most meg végleg a szívemhez nőtt. Kvalira megfutottam az egyéni legjobbamat, és a 3. helyre volt elég.
Az első futamon nagyon jól elkaptam a rajtot, 2.nak feljöttem és szépen tartottam is magam, csak később sajnos hibáztam egyet és az nagyon sokba került. Visszaestem a 3-4. hely környékére és ott csatázgattam Csutival és Cseh Tamással. Jók voltak a meccselések csak nem voltam elég agresszív. Csuti is meg Tamás is úgy előzött meg hogy lepöckölt az ívről, de ezeket vissza nem adtam. 5. hely lett belőle a végén.
2. versenyen a rajt annyira már nem volt jó, kicsit visszaestem meg is löktek, de aztán szépen jöttem felfele. Cseh Tamás mögött autóztam az 5-6. helyen aztán inkább toltam hogy minél előrébb kerüljünk az elsőkhöz (ez neki bejött, nekem nem
).
Ott is csatázgattunk jókat, Szabó Gábor mögött volt egy már vészes féktávom, mert sokkal korábban fékezett mint azt én vártam így egyszer belecsúsztam az 1. kanyarban.
Végül a 2. versenyen is beértem az 5. helyen talán.
Jó futamok voltak mindenképpen, a setup nagyon tetszett, köszönöm mégegyszer Roli!
Kvali előtt Roland megosztotta a setupját, és mivel addig egy kört sem mentem és setupom sem volt, azzal kezdtem el körözni. Már pár kör után nagyon ráéreztem az autóra és a pályára. Szerettem ezt a pályát mindig is, most meg végleg a szívemhez nőtt. Kvalira megfutottam az egyéni legjobbamat, és a 3. helyre volt elég.
Az első futamon nagyon jól elkaptam a rajtot, 2.nak feljöttem és szépen tartottam is magam, csak később sajnos hibáztam egyet és az nagyon sokba került. Visszaestem a 3-4. hely környékére és ott csatázgattam Csutival és Cseh Tamással. Jók voltak a meccselések csak nem voltam elég agresszív. Csuti is meg Tamás is úgy előzött meg hogy lepöckölt az ívről, de ezeket vissza nem adtam. 5. hely lett belőle a végén.
2. versenyen a rajt annyira már nem volt jó, kicsit visszaestem meg is löktek, de aztán szépen jöttem felfele. Cseh Tamás mögött autóztam az 5-6. helyen aztán inkább toltam hogy minél előrébb kerüljünk az elsőkhöz (ez neki bejött, nekem nem
Ott is csatázgattunk jókat, Szabó Gábor mögött volt egy már vészes féktávom, mert sokkal korábban fékezett mint azt én vártam így egyszer belecsúsztam az 1. kanyarban.
Végül a 2. versenyen is beértem az 5. helyen talán.
Jó futamok voltak mindenképpen, a setup nagyon tetszett, köszönöm mégegyszer Roli!
Sajna nem volt időm gyakorolni,és csak időmérő végére értem be,1-2 kört tudtam menni,ami a 10.helyhez volt elég.
Első versenyen jókat csatáztunk,annyi bosszantót,hogy az utolsó elötti kanyarban vesztettem el a dobogót.
Második versenyen egy elég jó rajtot fogtam,majd a futam végéig harcoltunk az első helyért.Szabó Gabival kicsit félre értettük egymást,de a futam után tisztázódott a dolog.
Mikor megkezdtük az utolsó kört,kicsit összeértünk Szabó Gabival és neki csúsztam annak a beton rúdnak...összevissza tört a kocsim sajnos,így kiestem az utolsó körben.
Ennek ellenére tetszett a futam
Első versenyen jókat csatáztunk,annyi bosszantót,hogy az utolsó elötti kanyarban vesztettem el a dobogót.
Második versenyen egy elég jó rajtot fogtam,majd a futam végéig harcoltunk az első helyért.Szabó Gabival kicsit félre értettük egymást,de a futam után tisztázódott a dolog.
Mikor megkezdtük az utolsó kört,kicsit összeértünk Szabó Gabival és neki csúsztam annak a beton rúdnak...összevissza tört a kocsim sajnos,így kiestem az utolsó körben.
Ennek ellenére tetszett a futam
Csuti Zoltán
NETREX DRIVER
NETREX DRIVER
nem tudom mostanság mi van velem, először pedálom bszódott el, utána F3-ról dobott le a szeró felvezetőn, Sonomában 10sec büntetsét kapok a sikán "átvágásért" most meg netem szakadt
2. futam megint 23ról de most is nagyon élveztem oldman-al jót csatáztam és a végén az a 8. hely nem rossz. az a baj ezzel a fwd-vel nekem h ha figyelek arra h terhelés alatt tartsam az elsőket akkor haladok tempósan de versenyen mindig elfelejtem és sokkal később adok gázt mint kéne, sokszor úgy akartam kigyorsítani mintha hátsó kerekes lenne a suzi aztán rájövök B+ már rég gázon kéne állnom

2. futam megint 23ról de most is nagyon élveztem oldman-al jót csatáztam és a végén az a 8. hely nem rossz. az a baj ezzel a fwd-vel nekem h ha figyelek arra h terhelés alatt tartsam az elsőket akkor haladok tempósan de versenyen mindig elfelejtem és sokkal később adok gázt mint kéne, sokszor úgy akartam kigyorsítani mintha hátsó kerekes lenne a suzi aztán rájövök B+ már rég gázon kéne állnom
Név: Pintér Roland