Suzuki Swift Maxi Cup - társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
kaszasi

Re: Suzuki Swift Maxi Cup - társalgó

Hozzászólás Szerző: kaszasi » 2013.02.25. 19:25

Apophis írta:Sógot mit ittál már megint? :lol: :lol:
Ne ide írogass inkább készülj az éjszakai melóra :lol: :lol:
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2013.02.25. 23:17

Te jó ég mennyire rossz voltam. Fuj fuj fuj
Emerico - Head of SIMCo
Milán
Név: Sirán Milán
Kormány: Logitech G27

Hozzászólás Szerző: Milán » 2013.02.25. 23:19

Bocsánat a végén takiati, de nem fordult sehogysem, valoszinuleg tulmeglegedett a megporgésben, nem számitottam rá. A visszaforditoban nem érzem magam hibásnak ahol több poziciot vesztettel, én harcban voltam, te meg oldalrol belémjöttél.
jegember95
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: jegember95 » 2013.02.25. 23:22

Sajna csak keveset tudtam gyakorolni, ami meg is látszott, bár ennek a pályának minden méterét utálom :/
a 2. verseny valami kegyetlen volt :D
a rajt elött 1.5mp-vel még a kábeleket huzigáltam a pedálból, mivel befogott a gáz xd
aztán első kanyar, két ütés, sóder, utolsó hely
de amit utána Szicsóval müveltünk, az kárpótolt mindenért, egyszerüen nem tudtam túljutni rajta, grat, nagyot mentél :)
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2013.02.25. 23:25

Köszi Norbi! :D Megizzasztottál,főleg a végsebességeddel! XD
Igazán,most élveztem először ezt a mod-ot...király volt mindkét futam! :D
Grat mindenkinek! ;)
Takiatika

Hozzászólás Szerző: Takiatika » 2013.02.25. 23:36

Milán írta:Bocsánat a végén takiati, de nem fordult sehogysem, valoszinuleg tulmeglegedett a megporgésben, nem számitottam rá. A visszaforditoban nem érzem magam hibásnak ahol több poziciot vesztettel, én harcban voltam, te meg oldalrol belémjöttél.
Mindketten hibáztunk, semmi gond nincs. Nagyon szeretem ezt a pályát, jó versenyeket futok itt mindig, ráadásul meg is nyertem az egyik versenyt :D :D :D :D
Grat mindenkinek!
Név: Takács Attila
Kormány: Logitech G25
Joke
Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25

Hozzászólás Szerző: Joke » 2013.02.26. 00:47

Ezer bocs Karol !
Nem számítottam ilyen korai fékezésre, ráadásul azt a féktávot nagyon éreztem. Természetesen jöhet az óvás !

Amúgy az első futam kuka, 6.-ról sikerült leküzdenem magam a 20.-ra.
A második viszont überkirály volt, kicsit állítottam a gépjárművön, ami előnyére vált, így rengeteg akcióban vettem részt - végül összejött egy 10.hely.
A pálya az egyik kedvencem és szerintem nagyon feküdt ennek a modnak. :D
Név: Rebók József
MetaC

Hozzászólás Szerző: MetaC » 2013.02.26. 11:38

Az eddigi legjobb futamjaimat mentem most, nagyon tetszet...
Kvali előtt Roland megosztotta a setupját, és mivel addig egy kört sem mentem és setupom sem volt, azzal kezdtem el körözni. Már pár kör után nagyon ráéreztem az autóra és a pályára. Szerettem ezt a pályát mindig is, most meg végleg a szívemhez nőtt. Kvalira megfutottam az egyéni legjobbamat, és a 3. helyre volt elég.
Az első futamon nagyon jól elkaptam a rajtot, 2.nak feljöttem és szépen tartottam is magam, csak később sajnos hibáztam egyet és az nagyon sokba került. Visszaestem a 3-4. hely környékére és ott csatázgattam Csutival és Cseh Tamással. Jók voltak a meccselések csak nem voltam elég agresszív. Csuti is meg Tamás is úgy előzött meg hogy lepöckölt az ívről, de ezeket vissza nem adtam. 5. hely lett belőle a végén.

2. versenyen a rajt annyira már nem volt jó, kicsit visszaestem meg is löktek, de aztán szépen jöttem felfele. Cseh Tamás mögött autóztam az 5-6. helyen aztán inkább toltam hogy minél előrébb kerüljünk az elsőkhöz (ez neki bejött, nekem nem :) ).
Ott is csatázgattunk jókat, Szabó Gábor mögött volt egy már vészes féktávom, mert sokkal korábban fékezett mint azt én vártam így egyszer belecsúsztam az 1. kanyarban.
Végül a 2. versenyen is beértem az 5. helyen talán.

Jó futamok voltak mindenképpen, a setup nagyon tetszett, köszönöm mégegyszer Roli!
Csutee

Hozzászólás Szerző: Csutee » 2013.02.26. 13:59

Sajna nem volt időm gyakorolni,és csak időmérő végére értem be,1-2 kört tudtam menni,ami a 10.helyhez volt elég.
Első versenyen jókat csatáztunk,annyi bosszantót,hogy az utolsó elötti kanyarban vesztettem el a dobogót. :(

Második versenyen egy elég jó rajtot fogtam,majd a futam végéig harcoltunk az első helyért.Szabó Gabival kicsit félre értettük egymást,de a futam után tisztázódott a dolog. :D
Mikor megkezdtük az utolsó kört,kicsit összeértünk Szabó Gabival és neki csúsztam annak a beton rúdnak...összevissza tört a kocsim sajnos,így kiestem az utolsó körben.
Ennek ellenére tetszett a futam :D
Csuti Zoltán
NETREX DRIVER
JeRm
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: JeRm » 2013.02.26. 16:29

nem tudom mostanság mi van velem, először pedálom bszódott el, utána F3-ról dobott le a szeró felvezetőn, Sonomában 10sec büntetsét kapok a sikán "átvágásért" most meg netem szakadt :lol:
2. futam megint 23ról de most is nagyon élveztem oldman-al jót csatáztam és a végén az a 8. hely nem rossz. az a baj ezzel a fwd-vel nekem h ha figyelek arra h terhelés alatt tartsam az elsőket akkor haladok tempósan de versenyen mindig elfelejtem és sokkal később adok gázt mint kéne, sokszor úgy akartam kigyorsítani mintha hátsó kerekes lenne a suzi aztán rájövök B+ már rég gázon kéne állnom :roll: :lol:
Név: Pintér Roland
Válasz küldése