Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
oldman

Re: Társalgó

Hozzászólás Szerző: oldman » 2013.02.19. 13:07

kvalin nem talaltam a setupot. 7dik hely.

warmup : rajottem mit kell allitani :)

Race: rajt fasza.. 7dik rol 3dik voltam.. csak aztan kijott hogy erre a futamra rohadtul kellett volna gyakorolni :D megtankolt autoval, felvett fekhutessel.. fogalmam nem volt hol kell fekezni :D eredmeny elso 3 kor --> 2 soderagy 1. tul hamar fekezes :D. 3dik-rol 11 diken talaltam magam. onnan elkezdtem belerazodni a dolgokba. mar 4dik hely kornyeken jartam amikor Hegyvari kollega hibaja megzavart es en is megforogtam. megint 7dik hely. onnan elkezdtem nyomni. Jobb idott mentem megtankolva , kopott gumikon mint idomeron :). Jottem fel Freak-re ill Night-ra futam vegere pont meglettek volna. de sajnos megtalaltam egy keresztbe allo auto a palyan es ropalyara tettem a kocsit :)

ez van.
http://petervarga.net
"of course I have a drive through"
Porsche Supercup Team Champions: Playboy Racing : Szabo Gabor - Varga Peter
Teroitin
Név: Szobota Dániel
Kormány: G27
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Teroitin » 2013.02.19. 16:05

Kvali az elvártaknak megfelelően összejött. Mindegyik rajtom jó volt 3 méterig aztán el kellett vennem az előttem beragadó miatt.
Az elején próbáltam feleslegesen hajtani, 2x forogtam meg, aztán megnyugtattam magam és beálltam a stabil versenytempómra.
Tök jól jöttem, még a 6.-7.-re is közeledtem a kiállás után. Emerico elől menekültem amíg benéztem én is egy beforgott autót. Balról, szinte a fűről akartam kikerülni, hogy ne kelljen elvenni a gázt, de pont begurult elém az autó. Onnantól az összetört autóval nem volt tempóm, húzott, szinte 3 keréken billegett, szitált az egyenesben.
Szobota Dániel
szaboz

Hozzászólás Szerző: szaboz » 2013.02.19. 16:53

Röviden: Nagyon élveztem!

Kvalin semmi nem jött össze. 31-ből 29. lettem, ami nem túl biztató. Mindezt úgy, hogy a csapattársak mind előttem.

Az első rajt über...za volt, de sajnos semmit nem ért. A többinél is biztonságra mentem, azonban mindig elakadtam valamiben/valakiben. Az elején Barnával (mint eddig oly sokszor) kerültem össze, izgalmas perceket okozva. Ő azonban gyorsabb volt. Magyar Lacival volt egy-két éles helyzet, de élveztem. A végére is akadt egy márkatárs, akivel kanyarokon keresztül küzdöttünk az előkelőbb helyért... Hát nem én nyertem :)

Még 1×: soha rosszabb versenyt!
Kola19

Hozzászólás Szerző: Kola19 » 2013.02.19. 17:28

Bocs Oldman! Én voltam keresztben a célegyenes elején! Mentem teljes gőzzel, és egyszer csak hirtelen ott volt előttem Reményi úr. Reagálni se volt időm, piruett szaltó meg ami ilyenkor van, és már azt se tudtam hol vagyok. Mire feleszméltem, már ott is voltatok Endrével, és sajnos tönkre tettem a versenyed. Sajnálom! Nem volt szándékos! Természetesen óvd meg! Az én versenyem is tönkre ment emiatt az incidens sorozat miatt. Nem mintha olyan jó helyen lettem volna, de jól jött volna 1-2 pont. Ez van. Mégegyszer bocsi! :oops: :oops: :oops: :cry: :cry: :cry:
Nem a győzelem, nem a részvét, hanem a fontos!

Név: Kovács László
Kormány: Van!
oldman

Hozzászólás Szerző: oldman » 2013.02.19. 17:55

egy pillanatra se fordult meg a fejembe hogy szandekos lett volna. tegnap a verseny hevebe meg lehet TS-en kicsit szigorubnak tuntem, de akkor szerintem hirtelen ez megertheto. Folosleges megovni, egyertelmu hogy veletlen volt, rosszul reagaltad le. (ilyen helyzetbe nehez is en is csinaltam mar hasonlo hulyeseget) . szoval tenyleg no problem.
http://petervarga.net
"of course I have a drive through"
Porsche Supercup Team Champions: Playboy Racing : Szabo Gabor - Varga Peter
Kola19

Hozzászólás Szerző: Kola19 » 2013.02.19. 20:15

oldman írta:egy pillanatra se fordult meg a fejembe hogy szandekos lett volna. tegnap a verseny hevebe meg lehet TS-en kicsit szigorubnak tuntem, de akkor szerintem hirtelen ez megertheto. Folosleges megovni, egyertelmu hogy veletlen volt, rosszul reagaltad le. (ilyen helyzetbe nehez is en is csinaltam mar hasonlo hulyeseget) . szoval tenyleg no problem.
Nem voltam fenn TS-en, de megértem hogy pipa voltál! Kösz szépen! :D
Nem a győzelem, nem a részvét, hanem a fontos!

Név: Kovács László
Kormány: Van!
Cselt
2024 licenszes
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Cselt » 2013.02.19. 22:43

Kihoztam a maximumot a futamból ezzel az 5. hellyel. A rajtom 3.-szorra végre elfogadhatóan sikerült (előtte 2-szer irgalmatlanul beragadtam), utána viszonylag stabilan, de nem túl gyorsan közlekedtem a pályán. Leginkább a többiek hibáiból profitáltam. A kiállás után Jani valahogy elém keveredett, valamit trükközhetett a gumikkal. Vele harcoltam pár körön keresztül, ami király volt, végül sikerült megelőzni és elhúzni tőle. Innen már csak be kellett gyalogolnom a célba.
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
renyag78

Hozzászólás Szerző: renyag78 » 2013.02.20. 10:22

T. Oldman és Kola.

A baleset sajna tőlem indult ill. miattam történt. Sajna a nyújtott kanyarba keresztbe álltam ill. lecsúsztam . Próbáltam lent tartani a pályán kívül a gépet, de a nagy sebesség miatt vissza csúsztam a pályára és ott is keresztbe álltam. Sorry tőletek.

Peace.
Night
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Night » 2013.02.20. 12:41

Ez a futam kib@szott jo volt :D Nagyon orulok, h vegre sikerult megcsipni egy dobogot :)

Koszonom a mernokeimnek, hogy sikerult egy nagyon stabil setupot osszehozni, amivel nagyobb hibanelkul, konstans korokkel tudtam menni vegig. A szereloknek meg a 11 mp-es boxkiallast 8-)
Nagyon kellett igyekezzek a vegen, hogy Frik ne erjen ultol, de szerencsere sikerult megorizni az elonybol valamit.
Amugy Mugennel egyetemben nagy mazlink volt az elso rajtnal, hogy resi lett belole, mert Mugen bemozdult es az o mozdulatara en is :D

Metac: Az elso 2 korben nagyon kamikaze fektavjaid voltak az utolso sikan es az elso kanyar elott. Csak a szerencse mentett meg minket, hogy nem taroltal el 2-3 embert. Az elso fektavon meg is loktel, hatalmasat mentettem, hogy nem forogtam meg. Ha nem tudod a fektavot, a versenyen vegyel kicsit hosszabbat, minthogy kiloksz valakit emiatt, legyszi egy kicsit tobbet esszel...
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
MetaC

Hozzászólás Szerző: MetaC » 2013.02.20. 13:10

Night írta: Metac: Az elso 2 korben nagyon kamikaze fektavjaid voltak az utolso sikan es az elso kanyar elott. Csak a szerencse mentett meg minket, hogy nem taroltal el 2-3 embert. Az elso fektavon meg is loktel, hatalmasat mentettem, hogy nem forogtam meg. Ha nem tudod a fektavot, a versenyen vegyel kicsit hosszabbat, minthogy kiloksz valakit emiatt, legyszi egy kicsit tobbet esszel...
Szűcs Máté vagyok, ha esetleg összekevernél valakivel és egyszer sem értem hozzád az első két körben. Első körben az utolsó sikánban kívül fékeztem féktávon csak megcsíptem a füvet azért csúsztam meg de akkor sem volt semmi közöm hozzád, simán körbeautóztalak. A 4. körben az első féktávot nem tudtam pontosan belőni és akkor pöccintettelek meg ennyi az egész. semmi károd nem származott belőle. máskor nézd vissza a replayt hogy mi történt pontosan minthogy emlékezet alapján vádaskodj.
Lezárt