warmup : rajottem mit kell allitani
Race: rajt fasza.. 7dik rol 3dik voltam.. csak aztan kijott hogy erre a futamra rohadtul kellett volna gyakorolni
ez van.
Nem voltam fenn TS-en, de megértem hogy pipa voltál! Kösz szépen!oldman írta:egy pillanatra se fordult meg a fejembe hogy szandekos lett volna. tegnap a verseny hevebe meg lehet TS-en kicsit szigorubnak tuntem, de akkor szerintem hirtelen ez megertheto. Folosleges megovni, egyertelmu hogy veletlen volt, rosszul reagaltad le. (ilyen helyzetbe nehez is en is csinaltam mar hasonlo hulyeseget) . szoval tenyleg no problem.
Szűcs Máté vagyok, ha esetleg összekevernél valakivel és egyszer sem értem hozzád az első két körben. Első körben az utolsó sikánban kívül fékeztem féktávon csak megcsíptem a füvet azért csúsztam meg de akkor sem volt semmi közöm hozzád, simán körbeautóztalak. A 4. körben az első féktávot nem tudtam pontosan belőni és akkor pöccintettelek meg ennyi az egész. semmi károd nem származott belőle. máskor nézd vissza a replayt hogy mi történt pontosan minthogy emlékezet alapján vádaskodj.Night írta: Metac: Az elso 2 korben nagyon kamikaze fektavjaid voltak az utolso sikan es az elso kanyar elott. Csak a szerencse mentett meg minket, hogy nem taroltal el 2-3 embert. Az elso fektavon meg is loktel, hatalmasat mentettem, hogy nem forogtam meg. Ha nem tudod a fektavot, a versenyen vegyel kicsit hosszabbat, minthogy kiloksz valakit emiatt, legyszi egy kicsit tobbet esszel...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég