Suzuki Swift Maxi Cup - társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Re: Suzuki Swift Maxi Cup - társalgó

Hozzászólás Szerző: emerico » 2013.01.27. 00:18

Szatocs írta:A csapatbajnoki pontok nem jók, amennyiben az adott csapat 2 legjobb pilótájának a pontjait gyűjti.
de az számít, de nem a bajnokság állása szerint, hanem az adott versenyen.
Emerico - Head of SIMCo
endre

Hozzászólás Szerző: endre » 2013.01.28. 21:43

Nos amíg ti időmérőztetek, addíg én elindítottam két versenyt két kükönböző moddal, egyik a drm revival aminek elég komoly a kidolgozása 37 autó a pályán(ennyi fér nagyából) 52 látható versenyző és simán futott. A suzuki meg szaggat mint aállat akár hogy állítgatom. Nem értem miért. Asszem marad az SGT... kár de ez van.
Azok a nők, akik úgy gondolják, hogy a férfiakat a hasukon keresztül lehet megfogni, egy jó arasznyit tévednek!
Kyip

Hozzászólás Szerző: Kyip » 2013.01.28. 22:06

Bocs azoktól akik megszívták a lagolásom miatt.. ennyire veszélyesen azért nem szokta, vagy csak eddig jól jöttek ki a szituk..
Mindenesetre 2.racén úgy is végéről indulok +ba még óvatos is leszek első 2körbe csak gurulok majd..
Három fajta ember létezik: aki tud számolni, és aki nem..
Kyip

Hozzászólás Szerző: Kyip » 2013.01.28. 23:34

Hát második versenyen meg Zolit sikerült eltalálni mikor keresztbe állt előttem.. Megint kiszakadt valami, megint box, :arrow: +1lap, és visszajöttem a 14. mögé.. Viszont nem nagyon kellett megszenvednem hogy tartsam a tempóját. Bocsi Gyuri ha idegesítettelek.
Szóval ezekbe több voolt.. az érdekes az hogy ezek után sem vagyok ideges.. :idea: Lehet kiégett az ideg relém.. :mrgreen:
Három fajta ember létezik: aki tud számolni, és aki nem..
Paffy

Hozzászólás Szerző: Paffy » 2013.01.28. 23:37

Bocs Metac a rajnál a tockosért.
Pont egy pillanatra néztem a visszapillantóba erre bumm.
Jöhet az óvás, meg az alapjáraton járó +10sec

Összegezve, nem voltak rossz versenyek, de még mindig szenvedek a kocsival.Vagy túl, vagy alul kormányzott.

Szerk.: 2. rajt - race2
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
MetaC

Hozzászólás Szerző: MetaC » 2013.01.28. 23:53

Ez a két futam már egy fokkal jobb volt mint az előzőek. A gumik jobban bírták, a tempó is konstans volt.
Az első futamon jó rajtot vettem, 4. helyen autókáztam de esélytelen voltam egy idő után Varga és Szabó ellen. 6 helyet behúztam egy kissé unalmas futamon.
A 2. futam már izgalmasabban kezdődött a 3. helyről. Ismét jó rajtot vettem és feljöttem az 1. helyre, kb 100 méter erejéig. :D
Kiss Attila picit később fékezett és kilökött, de talán így is volt jobb. Jobban szeretek én előzni mint hogy engem előzgessenek. Márpedig ha az 1. helyen fordulok tuti vagy 4-5en megelőztek volna a futam alatt.
Nagyon hátraestem, aztán kezdtem feljönni de nem volt egyszerű sajnos. A lejtős sikánt rengetegszer elrontottam, soha nem bírtam megállni normálisan féktávon...
Összefoglalva jobb élmény volt mint az előző futamok. emerico köszi a tömör setup guide-ot, úgy néz ki segített.
Nem nekem való ez az elsőkerék hajtás, már rájöttem.
Paffy írta:Bocs Metac a rajnál a tockosért.
Pont egy pillanatra néztem a visszapillantóba erre bumm.
Jöhet az óvás, meg az alapjáraton járó +10sec
Előfordulnak az ilyenek, velem is előfordult már jópárszor sajnos. :S :)
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2013.01.29. 01:09

az első futamon fullosan elcsavart setuppal majd meg haltam. a másodikon sokkal jobban ment, klassz kis 8. hely.
Emerico - Head of SIMCo
Cselt
2024 licenszes
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Cselt » 2013.01.29. 14:15

Az első futamon én is elmentem rossz irányba a beállításokkal, így hiába volt a 6. hely az időmérőn csak hátrafelé lépdeltem. Igazából szerencsém volt, hogy végül 8. lettem és így meglett a pole a 2. futamra. A 2. versenyre aztán visszatettem a régebbi setem és sokkal jobban ment a kocsi. A rajtot persze itt is elszúrtam és visszaestem, de szinte végig időmérő szintű köröket futottam, sajnos viszont a többiek is nagyon megtalálták a gázpedált, így nem mentem vele túl sokra. Végül 5. lettem, ami kb reális eredmény.
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
Night
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Night » 2013.01.29. 16:20

Emerico, ovas topikot mikor kapunk? :roll:
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
oldman

Hozzászólás Szerző: oldman » 2013.01.30. 15:06

Erdekes futamok voltak, sajnos nem volt idom gyakorolni szoval idomero allatt meg autot allitgatam hogy korbetalaljak, 11hely, megteszi.

Race1: Pumaval elindultunk 11-12-rol es vegul 4-5-be ertunk be ami egesz jo. Metac-al volt egy nagyon jo csatam, hosszukorokig feltartott, ugyesen vedekezett, vegul 1 szer nem figyelt es sikerult kihasznalni.

Race2: Jo rajt, elsonek sikerult elfordulni persze vki Ki is utot azonnal, utana kicsit kapkodosra vettem a figurat es visszamentem elore amig meg volt lehetoseg, Mugen-tol sry tenyleg agresziv voltam, csak picit fent volt bennem a pumpa mert en is kaptam rendesen ott az elso korbe, meg eleg erdekes volt az a lokes (nalam replaybe epp hogy hozzad erek es megis 5metert arrebb pattansz). Vegul sikerult megnyerni de neccess volt vegig.
http://petervarga.net
"of course I have a drive through"
Porsche Supercup Team Champions: Playboy Racing : Szabo Gabor - Varga Peter
Válasz küldése