de az számít, de nem a bajnokság állása szerint, hanem az adott versenyen.Szatocs írta:A csapatbajnoki pontok nem jók, amennyiben az adott csapat 2 legjobb pilótájának a pontjait gyűjti.
Suzuki Swift Maxi Cup - társalgó
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Re: Suzuki Swift Maxi Cup - társalgó
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Nos amíg ti időmérőztetek, addíg én elindítottam két versenyt két kükönböző moddal, egyik a drm revival aminek elég komoly a kidolgozása 37 autó a pályán(ennyi fér nagyából) 52 látható versenyző és simán futott. A suzuki meg szaggat mint aállat akár hogy állítgatom. Nem értem miért. Asszem marad az SGT... kár de ez van.
Azok a nők, akik úgy gondolják, hogy a férfiakat a hasukon keresztül lehet megfogni, egy jó arasznyit tévednek!
Bocs azoktól akik megszívták a lagolásom miatt.. ennyire veszélyesen azért nem szokta, vagy csak eddig jól jöttek ki a szituk..
Mindenesetre 2.racén úgy is végéről indulok +ba még óvatos is leszek első 2körbe csak gurulok majd..
Mindenesetre 2.racén úgy is végéről indulok +ba még óvatos is leszek első 2körbe csak gurulok majd..
Három fajta ember létezik: aki tud számolni, és aki nem..
Hát második versenyen meg Zolit sikerült eltalálni mikor keresztbe állt előttem.. Megint kiszakadt valami, megint box,
+1lap, és visszajöttem a 14. mögé.. Viszont nem nagyon kellett megszenvednem hogy tartsam a tempóját. Bocsi Gyuri ha idegesítettelek.
Szóval ezekbe több voolt.. az érdekes az hogy ezek után sem vagyok ideges..
Lehet kiégett az ideg relém.. 
Szóval ezekbe több voolt.. az érdekes az hogy ezek után sem vagyok ideges..
Három fajta ember létezik: aki tud számolni, és aki nem..
Bocs Metac a rajnál a tockosért.
Pont egy pillanatra néztem a visszapillantóba erre bumm.
Jöhet az óvás, meg az alapjáraton járó +10sec
Összegezve, nem voltak rossz versenyek, de még mindig szenvedek a kocsival.Vagy túl, vagy alul kormányzott.
Szerk.: 2. rajt - race2
Összegezve, nem voltak rossz versenyek, de még mindig szenvedek a kocsival.Vagy túl, vagy alul kormányzott.
Szerk.: 2. rajt - race2
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
Ez a két futam már egy fokkal jobb volt mint az előzőek. A gumik jobban bírták, a tempó is konstans volt.
Az első futamon jó rajtot vettem, 4. helyen autókáztam de esélytelen voltam egy idő után Varga és Szabó ellen. 6 helyet behúztam egy kissé unalmas futamon.
A 2. futam már izgalmasabban kezdődött a 3. helyről. Ismét jó rajtot vettem és feljöttem az 1. helyre, kb 100 méter erejéig.
Kiss Attila picit később fékezett és kilökött, de talán így is volt jobb. Jobban szeretek én előzni mint hogy engem előzgessenek. Márpedig ha az 1. helyen fordulok tuti vagy 4-5en megelőztek volna a futam alatt.
Nagyon hátraestem, aztán kezdtem feljönni de nem volt egyszerű sajnos. A lejtős sikánt rengetegszer elrontottam, soha nem bírtam megállni normálisan féktávon...
Összefoglalva jobb élmény volt mint az előző futamok. emerico köszi a tömör setup guide-ot, úgy néz ki segített.
Nem nekem való ez az elsőkerék hajtás, már rájöttem.

Az első futamon jó rajtot vettem, 4. helyen autókáztam de esélytelen voltam egy idő után Varga és Szabó ellen. 6 helyet behúztam egy kissé unalmas futamon.
A 2. futam már izgalmasabban kezdődött a 3. helyről. Ismét jó rajtot vettem és feljöttem az 1. helyre, kb 100 méter erejéig.
Kiss Attila picit később fékezett és kilökött, de talán így is volt jobb. Jobban szeretek én előzni mint hogy engem előzgessenek. Márpedig ha az 1. helyen fordulok tuti vagy 4-5en megelőztek volna a futam alatt.
Nagyon hátraestem, aztán kezdtem feljönni de nem volt egyszerű sajnos. A lejtős sikánt rengetegszer elrontottam, soha nem bírtam megállni normálisan féktávon...
Összefoglalva jobb élmény volt mint az előző futamok. emerico köszi a tömör setup guide-ot, úgy néz ki segített.
Nem nekem való ez az elsőkerék hajtás, már rájöttem.
Előfordulnak az ilyenek, velem is előfordult már jópárszor sajnos. :SPaffy írta:Bocs Metac a rajnál a tockosért.
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
az első futamon fullosan elcsavart setuppal majd meg haltam. a másodikon sokkal jobban ment, klassz kis 8. hely.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
- Cselt
- 2024 licenszes
- Név: Cseh Tamás
- Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
- Kapcsolat:
Az első futamon én is elmentem rossz irányba a beállításokkal, így hiába volt a 6. hely az időmérőn csak hátrafelé lépdeltem. Igazából szerencsém volt, hogy végül 8. lettem és így meglett a pole a 2. futamra. A 2. versenyre aztán visszatettem a régebbi setem és sokkal jobban ment a kocsi. A rajtot persze itt is elszúrtam és visszaestem, de szinte végig időmérő szintű köröket futottam, sajnos viszont a többiek is nagyon megtalálták a gázpedált, így nem mentem vele túl sokra. Végül 5. lettem, ami kb reális eredmény.
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
Emerico, ovas topikot mikor kapunk? 
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Erdekes futamok voltak, sajnos nem volt idom gyakorolni szoval idomero allatt meg autot allitgatam hogy korbetalaljak, 11hely, megteszi.
Race1: Pumaval elindultunk 11-12-rol es vegul 4-5-be ertunk be ami egesz jo. Metac-al volt egy nagyon jo csatam, hosszukorokig feltartott, ugyesen vedekezett, vegul 1 szer nem figyelt es sikerult kihasznalni.
Race2: Jo rajt, elsonek sikerult elfordulni persze vki Ki is utot azonnal, utana kicsit kapkodosra vettem a figurat es visszamentem elore amig meg volt lehetoseg, Mugen-tol sry tenyleg agresziv voltam, csak picit fent volt bennem a pumpa mert en is kaptam rendesen ott az elso korbe, meg eleg erdekes volt az a lokes (nalam replaybe epp hogy hozzad erek es megis 5metert arrebb pattansz). Vegul sikerult megnyerni de neccess volt vegig.
Race1: Pumaval elindultunk 11-12-rol es vegul 4-5-be ertunk be ami egesz jo. Metac-al volt egy nagyon jo csatam, hosszukorokig feltartott, ugyesen vedekezett, vegul 1 szer nem figyelt es sikerult kihasznalni.
Race2: Jo rajt, elsonek sikerult elfordulni persze vki Ki is utot azonnal, utana kicsit kapkodosra vettem a figurat es visszamentem elore amig meg volt lehetoseg, Mugen-tol sry tenyleg agresziv voltam, csak picit fent volt bennem a pumpa mert en is kaptam rendesen ott az elso korbe, meg eleg erdekes volt az a lokes (nalam replaybe epp hogy hozzad erek es megis 5metert arrebb pattansz). Vegul sikerult megnyerni de neccess volt vegig.
http://petervarga.net
"of course I have a drive through"
Porsche Supercup Team Champions: Playboy Racing : Szabo Gabor - Varga Peter
"of course I have a drive through"
Porsche Supercup Team Champions: Playboy Racing : Szabo Gabor - Varga Peter