VW Polo - Rally Cross - Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
batihu

Re: VW Polo - Rally Cross - Társalgó

Hozzászólás Szerző: batihu » 2009.08.25. 07:30

TS-en nagyszerű hangulat volt az biztos! :lol: Első felfutásomon borultam aztán nem tudtam visszamenni a pályára a szalagkorlátok miatt, a második felfutásom sem volt hibamentes, eléggé elóvatoskodtam! :cry: Legjobb eredményemtől 3 másodperccel mentem rosszabbat, következőn remélem jobb leszek! AndreW látom neked sem jött ki a lépés, jól érezted! :cry: Meglett egyébként a 2'26'-os idő?
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2009.08.25. 08:57

batihu írta:TS-en nagyszerű hangulat volt az biztos! :lol: Első felfutásomon borultam aztán nem tudtam visszamenni a pályára a szalagkorlátok miatt, a második felfutásom sem volt hibamentes, eléggé elóvatoskodtam! :cry: Legjobb eredményemtől 3 másodperccel mentem rosszabbat, következőn remélem jobb leszek! AndreW látom neked sem jött ki a lépés, jól érezted! :cry: Meglett egyébként a 2'26'-os idő?

Igen, Tim Gabi ment egy 2.26.5-öt vagy ilyesmit.
Emerico - Head of SIMCo
Pitbull

Hozzászólás Szerző: Pitbull » 2009.08.25. 11:16

Nekem is nagyon tetszett ez az egész,hasonlít kicsit a rallyhoz , amit nagyon szeretek ,és mostanában előszeretettel űzök is(RBR),sajnos csak online.
A ts is jó volt bár mindig el kellett rohangálni ,mert közbe raktam le aludni a fiamat.
A lényeg hogy szerintem kötelező ts kell ehhez a felfutáshoz.
Viszont néztem a hotlapsot,hát euroringen elég érdekes időket mennek a fiatalok.

Nekem nagyon tetszett, bár elég rossz időt mentem magamhoz képest,de mindenkinek csak ajánlani tudom.
Andrew
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Andrew » 2009.08.25. 16:13

batihu írta:TS-en nagyszerű hangulat volt az biztos! :lol: Első felfutásomon borultam aztán nem tudtam visszamenni a pályára a szalagkorlátok miatt, a második felfutásom sem volt hibamentes, eléggé elóvatoskodtam! :cry: Legjobb eredményemtől 3 másodperccel mentem rosszabbat, következőn remélem jobb leszek! AndreW látom neked sem jött ki a lépés, jól érezted! :cry: Meglett egyébként a 2'26'-os idő?
Szia, igen, nem lett a legjobb :( Viszont meglett az 1:26:4-es idő :) míg csapattársam Márk ment egy 1:26:3-at 8-) csak sajna a versenyen nekem nagyon nem jött ki a lépés az első felfutáson én voltam az első, jég hideg pálya, egy picit se ment úgy az autó ahogy akartam, utána meg olyan sokáig nem mentem, hogy teljesen kiestem a ritmusból és mindenképpen jobb időt szerettem volna menni ezáltal elóvatoskodtam kicsit. Következő versenyen nem tudok ott lenni :( így nagyon már harcolni sincs esélyem ...
l___l-oooo-l___l
Az FWD húz az RWD tol, a Quattro visz!!!(by szoltid)
Tropie

Hozzászólás Szerző: Tropie » 2009.08.26. 10:13

1 futam kiahyása még nem olyan nagy hátrány.
Viszont én is úgy nevezek be a bajnokságokba, hogy már sajnos nem tudom garantálni a folyamatos részvételemet. Ezért úgy mond "hobbi" szórakozásból indulok el a futamokon, hol jó hol rossz eredménnyel.
Amúgy futam utáni nap offline mentem én is 26-ot, tényleg jobb lett volna ha nem a futam elötti fél órában próbálom megtanulni a pályát, de hát ilyen ez a sport.

Nagyon tetszett az egész, hihetetlen jó társaság volt, a pálya hibáihoz képest fenomenális volt a szervezés is, gratulálok érte.
emerico
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2009.08.26. 11:16

Köszi :P

Naná, hogy a futam másnapján jelent meg a pályaszerkesztőhöz az az update ami kellett volna..
Kiskunlacháza nagyon király lesz, már 60%-ban kész vagyok.
Emerico - Head of SIMCo
batihu

Hozzászólás Szerző: batihu » 2009.08.26. 11:34

Emerico, nézted már azt az új Hillclimb-es pályacsomagot? rFcentralon van, még csak ma láttam, nem próbáltam ki. Polohoz nem lenne jó? :?:
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
emerico
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2009.08.26. 11:37

batihu írta:Emerico, nézted már azt az új Hillclimb-es pályacsomagot? rFcentralon van, még csak ma láttam, nem próbáltam ki. Polohoz nem lenne jó? :?:
Megvan, még meg kell néznem.
Emerico - Head of SIMCo
bardocz

Hozzászólás Szerző: bardocz » 2009.08.26. 12:29

Fú, hát nem hittem volna, hogy elsőkerekes kocsit így tudok élvezni pályán, mint ezt. Lupot oda meg vissza veri, ezen a pályán jött át igazán nekem :lol:
  ▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
batihu

Hozzászólás Szerző: batihu » 2009.08.26. 12:41

Melyik pályán? Ami a szerveren van? Este én is kipróbálom, az új Hillclimbes pályacsomaggal együtt! :D
Válasz küldése