VW Polo - Rally Cross - Társalgó
-
batihu
Re: VW Polo - Rally Cross - Társalgó
TS-en nagyszerű hangulat volt az biztos!
Első felfutásomon borultam aztán nem tudtam visszamenni a pályára a szalagkorlátok miatt, a második felfutásom sem volt hibamentes, eléggé elóvatoskodtam!
Legjobb eredményemtől 3 másodperccel mentem rosszabbat, következőn remélem jobb leszek! AndreW látom neked sem jött ki a lépés, jól érezted!
Meglett egyébként a 2'26'-os idő?
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
batihu írta:TS-en nagyszerű hangulat volt az biztos!Első felfutásomon borultam aztán nem tudtam visszamenni a pályára a szalagkorlátok miatt, a második felfutásom sem volt hibamentes, eléggé elóvatoskodtam!
Legjobb eredményemtől 3 másodperccel mentem rosszabbat, következőn remélem jobb leszek! AndreW látom neked sem jött ki a lépés, jól érezted!
Igen, Tim Gabi ment egy 2.26.5-öt vagy ilyesmit.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Nekem is nagyon tetszett ez az egész,hasonlít kicsit a rallyhoz , amit nagyon szeretek ,és mostanában előszeretettel űzök is(RBR),sajnos csak online.
A ts is jó volt bár mindig el kellett rohangálni ,mert közbe raktam le aludni a fiamat.
A lényeg hogy szerintem kötelező ts kell ehhez a felfutáshoz.
Viszont néztem a hotlapsot,hát euroringen elég érdekes időket mennek a fiatalok.
Nekem nagyon tetszett, bár elég rossz időt mentem magamhoz képest,de mindenkinek csak ajánlani tudom.
A ts is jó volt bár mindig el kellett rohangálni ,mert közbe raktam le aludni a fiamat.
A lényeg hogy szerintem kötelező ts kell ehhez a felfutáshoz.
Viszont néztem a hotlapsot,hát euroringen elég érdekes időket mennek a fiatalok.
Nekem nagyon tetszett, bár elég rossz időt mentem magamhoz képest,de mindenkinek csak ajánlani tudom.
Szia, igen, nem lett a legjobbbatihu írta:TS-en nagyszerű hangulat volt az biztos!Első felfutásomon borultam aztán nem tudtam visszamenni a pályára a szalagkorlátok miatt, a második felfutásom sem volt hibamentes, eléggé elóvatoskodtam!
l___l-oooo-l___l
Az FWD húz az RWD tol, a Quattro visz!!!(by szoltid)
Az FWD húz az RWD tol, a Quattro visz!!!(by szoltid)
1 futam kiahyása még nem olyan nagy hátrány.
Viszont én is úgy nevezek be a bajnokságokba, hogy már sajnos nem tudom garantálni a folyamatos részvételemet. Ezért úgy mond "hobbi" szórakozásból indulok el a futamokon, hol jó hol rossz eredménnyel.
Amúgy futam utáni nap offline mentem én is 26-ot, tényleg jobb lett volna ha nem a futam elötti fél órában próbálom megtanulni a pályát, de hát ilyen ez a sport.
Nagyon tetszett az egész, hihetetlen jó társaság volt, a pálya hibáihoz képest fenomenális volt a szervezés is, gratulálok érte.
Viszont én is úgy nevezek be a bajnokságokba, hogy már sajnos nem tudom garantálni a folyamatos részvételemet. Ezért úgy mond "hobbi" szórakozásból indulok el a futamokon, hol jó hol rossz eredménnyel.
Amúgy futam utáni nap offline mentem én is 26-ot, tényleg jobb lett volna ha nem a futam elötti fél órában próbálom megtanulni a pályát, de hát ilyen ez a sport.
Nagyon tetszett az egész, hihetetlen jó társaság volt, a pálya hibáihoz képest fenomenális volt a szervezés is, gratulálok érte.
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Köszi
Naná, hogy a futam másnapján jelent meg a pályaszerkesztőhöz az az update ami kellett volna..
Kiskunlacháza nagyon király lesz, már 60%-ban kész vagyok.
Naná, hogy a futam másnapján jelent meg a pályaszerkesztőhöz az az update ami kellett volna..
Kiskunlacháza nagyon király lesz, már 60%-ban kész vagyok.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
-
batihu
Emerico, nézted már azt az új Hillclimb-es pályacsomagot? rFcentralon van, még csak ma láttam, nem próbáltam ki. Polohoz nem lenne jó? 
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Megvan, még meg kell néznem.batihu írta:Emerico, nézted már azt az új Hillclimb-es pályacsomagot? rFcentralon van, még csak ma láttam, nem próbáltam ki. Polohoz nem lenne jó?
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Fú, hát nem hittem volna, hogy elsőkerekes kocsit így tudok élvezni pályán, mint ezt. Lupot oda meg vissza veri, ezen a pályán jött át igazán nekem 
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
▲ ▲ Newfags can't triforce!
-
batihu
Melyik pályán? Ami a szerveren van? Este én is kipróbálom, az új Hillclimbes pályacsomaggal együtt!