MAGYAR Endurance Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Paffy

Re: PSRL Endurance infók

Hozzászólás Szerző: Paffy » 2011.08.06. 19:33

Őszintén?Nem, de betegek vagyunk.
P2-ben 2. hely
GT1-et vezetjük, de már köröket szórunk és egy P2-st is leköröztünk.
GT2 szintén.
Zoralok vagyunk :D
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2011.08.06. 21:46

Hajrá-hajrá!
Toljátok szét ezerrel! :D
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2011.08.06. 21:49

Szicsó írta:Hajrá-hajrá!
Szicsó már vége :D
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Szatocs
Név: Pethe Szabolcs

Hozzászólás Szerző: Szatocs » 2011.08.06. 22:00

"Az időmérőn nem sikerült mindent kiautóznom a setupból, benne maradt kb 3 tized. A rajtom jó volt, de a második vagy a 3. körben sikerült megpörögnöm, innentől kezdve gyakorlatilag feszültség nélkül vezettem. A verseny elején Kovács Gyulával versenyeztem nagyot, de miután hibázott, sikerült meglépnem tőle kicsit, majd a boxnál nagyobb előnyre is szert tettem, és folyamatosan távolodtam tőle, mikor Cselt váltott, már 55 másodpercres előnyünk volt. Cselttel úgy beszéltük meg, hogy az első két etapot én vezetem, utána ő is megy kettőt, aztán a végén egyet-egyet. A lekörözések nem mindig jöttek ki jól, de összességében szerintem jól meg tudtuk oldani, nem vesztettünk túl sokat annak ellenére, hogy a GT2-eseknek kellett a legtöbbet elengedni és figyelni a lekörözőkre. És a stabil vezetésnek köszönhetően kategória-elsők lettünk. A setupot pedig ezúton szeretném megköszönni Tim Gabinak, nagyon jó volt."

Cselt, Freakyo, a kedvetekért. :D
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
freakyo
2024 licenszes
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2011.08.06. 22:13

GRAB_1111.JPG
Nos Balról jobbra
P2-es Kategória 2.hely abszolút 5. (1.helytől kb 30sec hátrány +2kör előny) Tim Gábor, Serbán Norbert, Pintér Roland
GT1-es Kategória 1.hely abszolút 10. (P2-estől 20sec hátrány, +3kör előny) Kiss Attila, Kiss Balázs
GT2-es Kategória 1.hely abszolút 12. (GT1est megelőzve, +2kör előny) Pethe Szabolcs, Cseh Lajos Tamás
Másik GT2-est össze csukták a nagyobb kategóriások, lekörözésnél és ahogy hallom ki is fagytak.

Élmény felbecsülhetetlen, gratula
__
freakyo
2024 licenszes
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2011.08.06. 22:53

Hát amit mi lenyomtunk emberek nem volt semmi.

Tesóm szívfájdalma, hogy időmérőn nem tudta megfutni a 2.10es időt, mert mindig jött egy P-s vagy ö csúszott meg. A polet viszont sikerült elhozni. Pár ezred volt csak a különbség. Rajtnál simán eljött mindenki.
5seces előnyt kitudott autózni az elején Gazsóval és Nagy Zsolttal szemben, csak mindig jött egy leköröző és így megtudta előzni Gazsó. Volt kisebb harakiri. Nagy Zsolték ki estek pilóta csere után. Tessa 1. helyről adta át kb 30seces előnnyel.

Amikor beültem tesóm helyett volt még hátra 3h és 20perc kb ott még partyba voltunk Gáspár Zsolttal.
Amint beültem sikerült a box kijáraton megforognom. Gazsóval kb 7-8 secre kocsikáztunk egymástól. Vagy előttem, vagy mögöttem volt.
Helyet cserélt Gazsó, Juhász Norbertel, onnan már csak tartani kellett az előnyt. Norbi sorra hibázott ezért rövid időn belül kört adtam volna neki, csak az Eau rúzsban oda csukta az autót, én meg lassítás miatt más íven mentem és pöppedlit bele szánkáztam. 1. Splitter oda. együtt boxoltunk csak 1 kör különbséggel. Onnan folyamatosan stabilan, előnyt fel fejlesztve hoztam a járgányt. Már már spórolós volt az utolsó előtti etap.
Utolsó etapom már abból állt, hogy az előttem lévő P2-est megfogni ami 2 kör előnyben volt velem szembe, mivel láttam, hogy sokszor oda csapja, plusz lassan haladt. Pár kör után már csak 1 kör előnye volt. Ordibáltam Tsen h még 1 kör, az meg is lett megint ordibáltam h meglesssssssssszzzzzz. Serbán Norbi meg meri kérdeznii, hogy én a P2esekkel versenyzek. :lol: HÁ NANÁ, HOGY JÓHOGY :D :lol:
40seces előnyét 20ig letudtam vinni. Abból lett 30 mert lecsúsztam a pályáról. Megint 20. mert oda csukta. Utolsó körben meglehetett volna, ha nem lassítok be jermet meg cseltet bevárni.
__
Szatocs
Név: Pethe Szabolcs

Hozzászólás Szerző: Szatocs » 2011.08.06. 22:55

Annyit elfelejtettem még, hogy a verseny elején lévő nagy csatát jól példázza, hogy Kovács Gyulával ezredre azonos legjobb kört futottunk, jó volt, mikor kérdeztem Cseltet, hogy milyen kört ment a másik srác, mondta Cselt a köridőt, mondom ok, én tudom, hogy mennyit mentem, de a másik mennyit. Aztán mondta, hogy mindketten annyit mentünk. :D

Annyit sikerült kiderítenem, hogy Hopto-s Norbinak 6-os kormányzár volt. Cselttel mi direkt próbáltunk pár cserét, emiatt nem volt ilyen gondunk pl...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Szatocs 2011.08.06. 22:58-kor.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
freakyo
2024 licenszes
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2011.08.06. 22:56

Szatocs írta:Annyit elfelejtettem még, hogy a verseny elején lévő nagy csatát jól példázza, hogy Kovács Gyulával ezredre azonos legjobb kört futottunk, jó volt, mikor kérdeztem Cseltet, hogy milyen kört ment a másik srác, mondta Cselt a köridőt, mondom ok, én tudom, hogy mennyit mentem, de a másik mennyit. Aztán mondta, hogy mindketten annyit mentünk. :D
mocskos botok :lol: :lol:
__
Matthew91
Kormány: Logitech Wingman Formula Force EX

Hozzászólás Szerző: Matthew91 » 2011.08.06. 23:55

Szomorú, hogy a csapatunk megint a net megszakadása miatt esett ki. Biztos befejeltem volna a monitort, sőt bármikor befejelem, ha mondjuk az utolsó fél órában dobná le az embert. Meg úgy bármikor, mikor ledobja. Mert ha összetöri valaki, az még viszonylag elfogadható. De hogy ilyen miatt szopni.....áhhhhhh.
Név: Csöndes Máté Dániel
"Have no fear, Matt is here!"
Szicsó
Név: Szigeti Csaba

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2011.08.07. 08:02

freakyo írta:
Szicsó írta:Hajrá-hajrá!
Szicsó már vége :D
A szurkolás nem csak a verseny időtartamára érvényes! :P