Hát amit mi lenyomtunk emberek nem volt semmi.
Tesóm szívfájdalma, hogy időmérőn nem tudta megfutni a 2.10es időt, mert mindig jött egy P-s vagy ö csúszott meg. A polet viszont sikerült elhozni. Pár ezred volt csak a különbség. Rajtnál simán eljött mindenki.
5seces előnyt kitudott autózni az elején Gazsóval és Nagy Zsolttal szemben, csak mindig jött egy leköröző és így megtudta előzni Gazsó. Volt kisebb harakiri. Nagy Zsolték ki estek pilóta csere után. Tessa 1. helyről adta át kb 30seces előnnyel.
Amikor beültem tesóm helyett volt még hátra 3h és 20perc kb ott még partyba voltunk Gáspár Zsolttal.
Amint beültem sikerült a box kijáraton megforognom. Gazsóval kb 7-8 secre kocsikáztunk egymástól. Vagy előttem, vagy mögöttem volt.
Helyet cserélt Gazsó, Juhász Norbertel, onnan már csak tartani kellett az előnyt. Norbi sorra hibázott ezért rövid időn belül kört adtam volna neki, csak az Eau rúzsban oda csukta az autót, én meg lassítás miatt más íven mentem és pöppedlit bele szánkáztam. 1. Splitter oda. együtt boxoltunk csak 1 kör különbséggel. Onnan folyamatosan stabilan, előnyt fel fejlesztve hoztam a járgányt. Már már spórolós volt az utolsó előtti etap.
Utolsó etapom már abból állt, hogy az előttem lévő P2-est megfogni ami 2 kör előnyben volt velem szembe, mivel láttam, hogy sokszor oda csapja, plusz lassan haladt. Pár kör után már csak 1 kör előnye volt. Ordibáltam Tsen h még 1 kör, az meg is lett megint ordibáltam h meglesssssssssszzzzzz. Serbán Norbi meg meri kérdeznii, hogy én a P2esekkel versenyzek.

HÁ NANÁ, HOGY JÓHOGY
40seces előnyét 20ig letudtam vinni. Abból lett 30 mert lecsúsztam a pályáról. Megint 20. mert oda csukta. Utolsó körben meglehetett volna, ha nem lassítok be jermet meg cseltet bevárni.