Perfecto SenorPaffy írta:Sorry, Akkor PetőVettel5 írta:H nélkül oké lesz Joséé![]()
Társalgó
Re: Társalgó
A verseny a kockás zászlóig tart...
Név: Pető Ádám
Kormány: Logitech Wingman Formula Force
http://www.youtube.com/user/padamkahungary
- kamikaze
- 2024 licenszes
- Név: Füzy Barna
- Kormány: Logitech G29
Jó kis széria volt, az utolsó 2-3 versenyre már megéreztem a setupolást is, kár hogy vége.
A verseny első része unalmasnak mondható, előttem 10mp-re, mögöttem 7-re Emerico, majd Pitbull. A kerékcserékre már 2mp-re volt csak. Sajnos a boxomon túlcsúsztam, így Pitbull mögé jöttem vissza. Ezután megint csak körözgetés, de TerranceG közelített fél mp-vel gyorsabb volt, így nyomni kellet, párszor 2mp belülre került, de akkor rontott, az utolsó körre már csak 1mp volt és akkor a sikán kijáratnál kicsit megcsúsztam Ő elment, próbáltam még visszaelőzni, de nem akartam fellökni és túl szűkre vettem a boxbejárat elötti kanyar így megforogtam.
Jó muri volt kár hogy a végén elrontottam, hiszen pont Zsolti van előttem az összetettben, most hozhattam volna pár pontot rajta.
A verseny első része unalmasnak mondható, előttem 10mp-re, mögöttem 7-re Emerico, majd Pitbull. A kerékcserékre már 2mp-re volt csak. Sajnos a boxomon túlcsúsztam, így Pitbull mögé jöttem vissza. Ezután megint csak körözgetés, de TerranceG közelített fél mp-vel gyorsabb volt, így nyomni kellet, párszor 2mp belülre került, de akkor rontott, az utolsó körre már csak 1mp volt és akkor a sikán kijáratnál kicsit megcsúsztam Ő elment, próbáltam még visszaelőzni, de nem akartam fellökni és túl szűkre vettem a boxbejárat elötti kanyar így megforogtam.
Jó muri volt kár hogy a végén elrontottam, hiszen pont Zsolti van előttem az összetettben, most hozhattam volna pár pontot rajta.
Név:Füzy Barna
- Mugen
- 2024 licenszes
- Név: Mikle István
- Kormány: DFGT
- Kapcsolat:
Nekem is nagyon tetszett, régen voltam ilyen eredményes. 5 futamból 5 dobogó egy Törökországi szettel (THX Szatocs!), nem hittem volna.
Az F1 is hasonlóan jó mókának tűnik, kivi vagyok hogyan alakulnak az erőviszonyok majd ott.
Az F1 is hasonlóan jó mókának tűnik, kivi vagyok hogyan alakulnak az erőviszonyok majd ott.
The Power of Dreams
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Jóvanmá' Balázs!Paffy írta:Lehet ez a baj, hogy csak kóborolsz.Szicsó írta:A nevekkel Én is bajba vagyok még néha,pedig már 1 éve kóborlok itt.
Na azért nem végig a Török set dominált.Hungaroringi Emerico nevéhez fűződik.Mugen írta:Nekem is nagyon tetszett, régen voltam ilyen eredményes. 5 futamból 5 dobogó egy Törökországi szettel (THX Szatocs!), nem hittem volna.![]()
Amúgy amikor kiálltál boxba valamit elbénáztál?Mert visszagondolva nem értem, hogy kerültem eléd, mikor előttem voltál 3secre, igaz közeledtem.
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
- Mugen
- 2024 licenszes
- Név: Mikle István
- Kormány: DFGT
- Kapcsolat:
Én most a Ringen is Szatocs féle Török szettel mentem.
Kiállásnál nem volt semmi bibi, valószínűleg újratankolva ennyire belassultam, hogy közben Te kint a pályán beértél.
Kiállásnál nem volt semmi bibi, valószínűleg újratankolva ennyire belassultam, hogy közben Te kint a pályán beértél.
The Power of Dreams
-
Lali
Hidd el nem akartam megadni magam de be be csúszott egy két hiba és utánna már nem is tapadt a verkli mert megöltem a gumikat, volt még egy jobb etapom próbáltam vissza zárkózni de jöttek a lekörözések és elkezdtem leszakadni. Már épp egy taktikaváltást fontolgattam amikor elrontottam a váltást a célegyenes ráfordítójában és motor k.okaszasi írta:Hát egész jó kis futam volt.Jól sikerült a rajt is.A 2 kör elején az a beforgás na az nem kellet volna,M. Pesti keresztben ketten még elfértek előtte de én már csak az első kerekét kaptam,és adtam neki 1 szárnyat.Na így lett oda a 14 helyen nagyon gyorsan.Box után Lali után mentem,és nagyon jót csatáztunk.Olyan volt mintha nem is Lali vezetett volna.Jól védekezett meg is izzadtam mire elmentem normálisan mellette.Utána elégé üres térben kocsikáztam a végéig.Kár hogy ennyi volt a GP2.Köszi mindent.Folyt. F1-ben
-Traktort jobban vezetek mint versenyautót-
Bocs Lali, az első körben én csókoltam meg a hátsódat 
Aztán mikor először össze törtem magam, olyan szinten elborult az agyam, hogy inkább kiültem a boxba.
Aztán mikor először össze törtem magam, olyan szinten elborult az agyam, hogy inkább kiültem a boxba.
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
Hát én hiába próbáltam set-et kunyizniPaffy írta:Na azért nem végig a Török set dominált.Hungaroringi Emerico nevéhez fűződik.Mugen írta:Nekem is nagyon tetszett, régen voltam ilyen eredményes. 5 futamból 5 dobogó egy Törökországi szettel (THX Szatocs!), nem hittem volna.![]()
Amúgy amikor kiálltál boxba valamit elbénáztál?Mert visszagondolva nem értem, hogy kerültem eléd, mikor előttem voltál 3secre, igaz közeledtem.
A verseny a kockás zászlóig tart...
-
jegember95
- 2024 licenszes
Né má' egy Hungaroring vidó