Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Vettel5

Re: Társalgó

Hozzászólás Szerző: Vettel5 » 2011.01.23. 12:57

Paffy írta:
Vettel5 írta:H nélkül oké lesz Joséé :P
Sorry, Akkor Pető ;) :P
Perfecto Senor :D
A verseny a kockás zászlóig tart...
Név: Pető Ádám

Kormány: Logitech Wingman Formula Force
http://www.youtube.com/user/padamkahungary
kamikaze
2024 licenszes
Név: Füzy Barna
Kormány: Logitech G29

Hozzászólás Szerző: kamikaze » 2011.01.23. 13:58

Jó kis széria volt, az utolsó 2-3 versenyre már megéreztem a setupolást is, kár hogy vége.
A verseny első része unalmasnak mondható, előttem 10mp-re, mögöttem 7-re Emerico, majd Pitbull. A kerékcserékre már 2mp-re volt csak. Sajnos a boxomon túlcsúsztam, így Pitbull mögé jöttem vissza. Ezután megint csak körözgetés, de TerranceG közelített fél mp-vel gyorsabb volt, így nyomni kellet, párszor 2mp belülre került, de akkor rontott, az utolsó körre már csak 1mp volt és akkor a sikán kijáratnál kicsit megcsúsztam Ő elment, próbáltam még visszaelőzni, de nem akartam fellökni és túl szűkre vettem a boxbejárat elötti kanyar így megforogtam.
Jó muri volt kár hogy a végén elrontottam, hiszen pont Zsolti van előttem az összetettben, most hozhattam volna pár pontot rajta.
Név:Füzy Barna
Mugen
2024 licenszes
Név: Mikle István
Kormány: DFGT
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Mugen » 2011.01.23. 14:06

Nekem is nagyon tetszett, régen voltam ilyen eredményes. 5 futamból 5 dobogó egy Törökországi szettel (THX Szatocs!), nem hittem volna. :)
Az F1 is hasonlóan jó mókának tűnik, kivi vagyok hogyan alakulnak az erőviszonyok majd ott. :o
The Power of Dreams
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2011.01.23. 15:12

Paffy írta:
Szicsó írta:A nevekkel Én is bajba vagyok még néha,pedig már 1 éve kóborlok itt. :D
Lehet ez a baj, hogy csak kóborolsz. :lol:
Jóvanmá' Balázs! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Paffy

Hozzászólás Szerző: Paffy » 2011.01.23. 15:32

Mugen írta:Nekem is nagyon tetszett, régen voltam ilyen eredményes. 5 futamból 5 dobogó egy Törökországi szettel (THX Szatocs!), nem hittem volna. :)
Az F1 is hasonlóan jó mókának tűnik, kivi vagyok hogyan alakulnak az erőviszonyok majd ott. :o
Na azért nem végig a Török set dominált.Hungaroringi Emerico nevéhez fűződik.
Amúgy amikor kiálltál boxba valamit elbénáztál?Mert visszagondolva nem értem, hogy kerültem eléd, mikor előttem voltál 3secre, igaz közeledtem.
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
Mugen
2024 licenszes
Név: Mikle István
Kormány: DFGT
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Mugen » 2011.01.23. 15:49

Én most a Ringen is Szatocs féle Török szettel mentem.
Kiállásnál nem volt semmi bibi, valószínűleg újratankolva ennyire belassultam, hogy közben Te kint a pályán beértél.
The Power of Dreams
Lali

Hozzászólás Szerző: Lali » 2011.01.23. 17:35

kaszasi írta:Hát egész jó kis futam volt.Jól sikerült a rajt is.A 2 kör elején az a beforgás na az nem kellet volna,M. Pesti keresztben ketten még elfértek előtte de én már csak az első kerekét kaptam,és adtam neki 1 szárnyat.Na így lett oda a 14 helyen nagyon gyorsan. :o Box után Lali után mentem,és nagyon jót csatáztunk.Olyan volt mintha nem is Lali vezetett volna.Jól védekezett meg is izzadtam mire elmentem normálisan mellette.Utána elégé üres térben kocsikáztam a végéig.Kár hogy ennyi volt a GP2.Köszi mindent.Folyt. F1-ben 8-)
Hidd el nem akartam megadni magam de be be csúszott egy két hiba és utánna már nem is tapadt a verkli mert megöltem a gumikat, volt még egy jobb etapom próbáltam vissza zárkózni de jöttek a lekörözések és elkezdtem leszakadni. Már épp egy taktikaváltást fontolgattam amikor elrontottam a váltást a célegyenes ráfordítójában és motor k.o :( Az első körben valaki a Manselben valaki felöklelt úgyhogy a kör végén már boxban is voltam :x . Ez eléggé felhúzott (ez kellett ahoz a teljesítményhez ami jó kis csatát eredményezett nameg a Barna setupja mit versenyre használtam) de csak magamat hibáztathatom hiszen a mocit én végeztem ki.
-Traktort jobban vezetek mint versenyautót-
Apophis

Hozzászólás Szerző: Apophis » 2011.01.23. 18:23

Bocs Lali, az első körben én csókoltam meg a hátsódat :)
Aztán mikor először össze törtem magam, olyan szinten elborult az agyam, hogy inkább kiültem a boxba.
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.

Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
Vettel5

Hozzászólás Szerző: Vettel5 » 2011.01.23. 19:59

Paffy írta:
Mugen írta:Nekem is nagyon tetszett, régen voltam ilyen eredményes. 5 futamból 5 dobogó egy Törökországi szettel (THX Szatocs!), nem hittem volna. :)
Na azért nem végig a Török set dominált.Hungaroringi Emerico nevéhez fűződik.
Amúgy amikor kiálltál boxba valamit elbénáztál?Mert visszagondolva nem értem, hogy kerültem eléd, mikor előttem voltál 3secre, igaz közeledtem.
Hát én hiába próbáltam set-et kunyizni :D sehonnan sem érkezett :P :mrgreen:
A verseny a kockás zászlóig tart...
Név: Pető Ádám

Kormány: Logitech Wingman Formula Force
http://www.youtube.com/user/padamkahungary
jegember95
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: jegember95 » 2011.01.23. 21:34

Né má' egy Hungaroring vidó :D :http://www.youtube.com/watch?v=6qcqsSPVf8E
Lezárt