Kvali 6. hely. Futamon a második kör elején megpördültem, de a tizensokadik helyről sikerült a végére feljönnöm és a 6. helyen is futottam be, mivel Barna az utolsó körben hibázott és épp el tudtam mellette menni. Gondolom ki*aszott mérges lehetett
Társalgó
-
TerranceG
- Kapcsolat:
Re: Társalgó
Sajnos vége lett a GP2-nek, tetszik a mod, jó versenyek voltak. Kicsit tartok az F1-től, az nem nagyon megy, főleg még ki sem tudtam a mod-ot próbálni.
Kvali 6. hely. Futamon a második kör elején megpördültem, de a tizensokadik helyről sikerült a végére feljönnöm és a 6. helyen is futottam be, mivel Barna az utolsó körben hibázott és épp el tudtam mellette menni. Gondolom ki*aszott mérges lehetett
.
Név: Kaszap Zsolt
H nélkül oké lesz JosééPaffy írta:Ja ja.A Qualin nem tudtam ki autózni ami a settben volt.A végén lett volna esély rá de kiforogtam, bele Kaszásiba.Sorry
A verseny rajtját jól elkaptam csak optimista féktávot akartam venni.Marcival jó volt a csata, bár, volt olyan selytésem, hogy ugyis eltünik előlem.A box után láttam, hogy Mugent sikerült megelőzni.Nem értettem Pethő és Gabi miért húz el.De ahogy kezdet fogyni a benya úgy lett jobb a szekerem és jöttem fel rájuk.Ádám jó volt a csata.Érdekes lett volna a vége, ha ott nem dobod el.Ez van.
Remélem tényleg nem tartottam be.
![]()
Gabi:Bemákoltam, de az autóversenyben nincs ilyen, illetve olyan sem, hogy mi lett volna.![]()
Neked kell tudnod a legjobban.Hajrá holnap RBR-ben.
Jose A'tila WINNER![]()
![]()
GP2
![]()
![]()
A verseny a kockás zászlóig tart...
Név: Pető Ádám
Kormány: Logitech Wingman Formula Force
http://www.youtube.com/user/padamkahungary
Név: Pető Ádám
Kormány: Logitech Wingman Formula Force
http://www.youtube.com/user/padamkahungary
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Erre az utolsó futamra,egészen megkedveltem ezt a szériát!
Quali 13.-14. hely,viszont a rajtom elég jól sikerült,amin meg is lepődtem.
...de a 2. körben Máté kiforgatott a célegyenes végén,és buktam 4-5 helyezést.
Innentől elég unalmas volt a versenyem...egyedül körözgettem,és be is lassultam teljesen,magányomban.
1 kiállással terveztem,és sikerült is behoznom a technikát így.
Az utolsó pár körben felvillanyozódtam,mert Emerico-t kezdtem beérni,és ez adott egy kis löketet.
Az utolsó előtti körben meg is tudtam előzni "könnyedén"...igaz csúszkáltam már Én is rendesen.
De végül 10.-ként befutottam.Örülök neki!
Grat mindenkinek!
Quali 13.-14. hely,viszont a rajtom elég jól sikerült,amin meg is lepődtem.
...de a 2. körben Máté kiforgatott a célegyenes végén,és buktam 4-5 helyezést.
Innentől elég unalmas volt a versenyem...egyedül körözgettem,és be is lassultam teljesen,magányomban.
Az utolsó pár körben felvillanyozódtam,mert Emerico-t kezdtem beérni,és ez adott egy kis löketet.
Az utolsó előtti körben meg is tudtam előzni "könnyedén"...igaz csúszkáltam már Én is rendesen.
De végül 10.-ként befutottam.Örülök neki!
Grat mindenkinek!
-
Matthew91
- Kormány: Logitech Wingman Formula Force EX
Ez meglepett, hogy kiforgattam valakit, gyorsan meg is néztem a visszajátszást. Annyira még nem ismerem, hogy melyik becenévhez melyik név tartozik, de ha te vagy Szigeti Csaba, akkor nem én forgattalak ki, hanem Pesti Martin.
Név: Csöndes Máté Dániel
"Have no fear, Matt is here!"
-
lightning STIG
- Kormány: Logitech g25
kvalim egész jól sikerült aszem 10 vagy 11 helyre hoztam magam (persze ez köszönthető annak , hogy Darvasi Marcell adott egy igen jó setupot.Egész jól indulét a futamom még a rajtom sem lett annyira gáz.De az elején vkitől kaptam egy ütést hátulról ennek következtében mindig huzta a seggát a kopcsi pár kör elteltéve annyara rosszlett hogy nekivertem a célegyenesben a palánknak.párszor bementem a boxba hátha lehet vmit tenni .De semmit.Nagyon gyatra lett a kocsi igy kénytelen voltam 9-10 kör elteltével feladni a versneyt mert nem akartam senkinek kellemetlenésget és nem is lett volna célszerű ilyen autóval botorkálnom a pályán.mindenesetre amig mentem addig élveztem és jó volt:)
FANATIC OF THE SPEED
Sorry, Akkor PetőVettel5 írta:H nélkül oké lesz Joséé
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
- Mugen
- 2024 licenszes
- Név: Mikle István
- Kormány: DFGT
- Kapcsolat:
Lestem a ripléjt. Hát Paffy, nem sokon múlott hogy kitorpedózz az 1. féktávon.

The Power of Dreams
Az-az optimista féktáv.Nem gondoltam volna,hogy így visszahűlnek 1000 fokról a fékek.Mugen írta:Lestem a ripléjt. Hát Paffy, nem sokon múlott hogy kitorpedózz az 1. féktávon.
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
BocsiMatthew91 írta:Ez meglepett, hogy kiforgattam valakit, gyorsan meg is néztem a visszajátszást. Annyira még nem ismerem, hogy melyik becenévhez melyik név tartozik, de ha te vagy Szigeti Csaba, akkor nem én forgattalak ki, hanem Pesti Martin.
A nevekkel Én is bajba vagyok még néha,pedig már 1 éve kóborlok itt.
Lehet ez a baj, hogy csak kóborolsz.Szicsó írta:A nevekkel Én is bajba vagyok még néha,pedig már 1 éve kóborlok itt.