Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
TerranceG
Kapcsolat:

Re: Társalgó

Hozzászólás Szerző: TerranceG » 2011.01.22. 23:51

Sajnos vége lett a GP2-nek, tetszik a mod, jó versenyek voltak. Kicsit tartok az F1-től, az nem nagyon megy, főleg még ki sem tudtam a mod-ot próbálni.

Kvali 6. hely. Futamon a második kör elején megpördültem, de a tizensokadik helyről sikerült a végére feljönnöm és a 6. helyen is futottam be, mivel Barna az utolsó körben hibázott és épp el tudtam mellette menni. Gondolom ki*aszott mérges lehetett :).
Név: Kaszap Zsolt
Vettel5

Hozzászólás Szerző: Vettel5 » 2011.01.23. 00:12

Paffy írta:Ja ja.A Qualin nem tudtam ki autózni ami a settben volt.A végén lett volna esély rá de kiforogtam, bele Kaszásiba.Sorry
A verseny rajtját jól elkaptam csak optimista féktávot akartam venni.Marcival jó volt a csata, bár, volt olyan selytésem, hogy ugyis eltünik előlem.A box után láttam, hogy Mugent sikerült megelőzni.Nem értettem Pethő és Gabi miért húz el.De ahogy kezdet fogyni a benya úgy lett jobb a szekerem és jöttem fel rájuk.Ádám jó volt a csata.Érdekes lett volna a vége, ha ott nem dobod el. :P Ez van. :( Remélem tényleg nem tartottam be. :)
Gabi:Bemákoltam, de az autóversenyben nincs ilyen, illetve olyan sem, hogy mi lett volna. :lol:
Neked kell tudnod a legjobban.Hajrá holnap RBR-ben.

Jose A'tila WINNER 8-) :lol: :mrgreen: GP2 :cry: :cry: :cry:
H nélkül oké lesz Joséé :P
A verseny a kockás zászlóig tart...
Név: Pető Ádám

Kormány: Logitech Wingman Formula Force
http://www.youtube.com/user/padamkahungary
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2011.01.23. 08:13

Erre az utolsó futamra,egészen megkedveltem ezt a szériát! :D
Quali 13.-14. hely,viszont a rajtom elég jól sikerült,amin meg is lepődtem. :D
...de a 2. körben Máté kiforgatott a célegyenes végén,és buktam 4-5 helyezést. :(
Innentől elég unalmas volt a versenyem...egyedül körözgettem,és be is lassultam teljesen,magányomban. :? 1 kiállással terveztem,és sikerült is behoznom a technikát így. :D
Az utolsó pár körben felvillanyozódtam,mert Emerico-t kezdtem beérni,és ez adott egy kis löketet. :D
Az utolsó előtti körben meg is tudtam előzni "könnyedén"...igaz csúszkáltam már Én is rendesen. :D
De végül 10.-ként befutottam.Örülök neki! :D

Grat mindenkinek! ;)
Matthew91
Kormány: Logitech Wingman Formula Force EX

Hozzászólás Szerző: Matthew91 » 2011.01.23. 10:59

Ez meglepett, hogy kiforgattam valakit, gyorsan meg is néztem a visszajátszást. Annyira még nem ismerem, hogy melyik becenévhez melyik név tartozik, de ha te vagy Szigeti Csaba, akkor nem én forgattalak ki, hanem Pesti Martin.
Név: Csöndes Máté Dániel
"Have no fear, Matt is here!"
lightning STIG
Kormány: Logitech g25

Hozzászólás Szerző: lightning STIG » 2011.01.23. 11:04

kvalim egész jól sikerült aszem 10 vagy 11 helyre hoztam magam (persze ez köszönthető annak , hogy Darvasi Marcell adott egy igen jó setupot.Egész jól indulét a futamom még a rajtom sem lett annyira gáz.De az elején vkitől kaptam egy ütést hátulról ennek következtében mindig huzta a seggát a kopcsi pár kör elteltéve annyara rosszlett hogy nekivertem a célegyenesben a palánknak.párszor bementem a boxba hátha lehet vmit tenni .De semmit.Nagyon gyatra lett a kocsi igy kénytelen voltam 9-10 kör elteltével feladni a versneyt mert nem akartam senkinek kellemetlenésget és nem is lett volna célszerű ilyen autóval botorkálnom a pályán.mindenesetre amig mentem addig élveztem és jó volt:)
FANATIC OF THE SPEED
Paffy

Hozzászólás Szerző: Paffy » 2011.01.23. 11:49

Vettel5 írta:H nélkül oké lesz Joséé :P
Sorry, Akkor Pető ;) :P
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
Mugen
2024 licenszes
Név: Mikle István
Kormány: DFGT
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Mugen » 2011.01.23. 12:03

Lestem a ripléjt. Hát Paffy, nem sokon múlott hogy kitorpedózz az 1. féktávon.
:lol:
The Power of Dreams
Paffy

Hozzászólás Szerző: Paffy » 2011.01.23. 12:06

Mugen írta:Lestem a ripléjt. Hát Paffy, nem sokon múlott hogy kitorpedózz az 1. féktávon.
:lol:
Az-az optimista féktáv.Nem gondoltam volna,hogy így visszahűlnek 1000 fokról a fékek. :? :D
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2011.01.23. 12:44

Matthew91 írta:Ez meglepett, hogy kiforgattam valakit, gyorsan meg is néztem a visszajátszást. Annyira még nem ismerem, hogy melyik becenévhez melyik név tartozik, de ha te vagy Szigeti Csaba, akkor nem én forgattalak ki, hanem Pesti Martin.
Bocsi :oops: ...replay-t még nem néztem meg,de a Máté név maradt meg bennem akkor valamiért. :D
A nevekkel Én is bajba vagyok még néha,pedig már 1 éve kóborlok itt. :D
Paffy

Hozzászólás Szerző: Paffy » 2011.01.23. 12:54

Szicsó írta:A nevekkel Én is bajba vagyok még néha,pedig már 1 éve kóborlok itt. :D
Lehet ez a baj, hogy csak kóborolsz. :lol:
Lezárt