kaszasi írta:Remélem most LMP1-el lesz a tesztfutam.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Én pedig remélem, hogy most a Le Mans pályán lesz a tesztfutam :DD
kaszasi írta:Remélem most LMP1-el lesz a tesztfutam.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tenyleg jo ez a mod, elvezetes a fizikaja, de azt tegyuk hozza, h a valosagtol nagyon messz all a tdi. A vilagon nincs ilyen alulkormanyzott auto, foleg egy prototipus nem lehet ennyire alulkormanyzott...lordtom írta:Ez a mod nagyon nagy. A fizikája rohadt jó, skinek, modellek nagyon jók, még az is benne van, amivel én mentem az SFL 6 óráson. Csak sajnos kiestünk két óránál... Két megjegyzés: az Audinak, meg a Peugeotnak ugyanaz a hangja. Mindenkinek így van, vagy csak az Audinak nem volt megfelelő?
A másik: ha még van idő, ez jó lenne Astonnak: http://www.nogripracing.com/details.php?filenr=27946
Ha lebontod a karosszériaelemeket, egy formula autó szerkezete tárul a szemed elé. Felépítésben, súlyeloszlásban is majdnem ugyanaz, csak itt teljesen burkolva vannak még a kerekek is. Úgyhogy nem kell alulkormányzottnak lennie, hiszen az elején elég nagy felület gondoskodik a leszorítóerő képzésről.emerico írta:Nem állítom hogy realisztikus. Lövésem sincs milyen a vezethetősége egy ilyen kocsinak. Az viszont halál tuti, hogy alapból minden nem formula autó alulkormányzott, hisz mi az ami odatapasztaná az elejét.
Azért a prototípusoknak már elég fejlett az aerodinamikája, így biztos, hogy jelentősen betapad az eleje, de a jelentős aero tapadás hátúl van, hisz ott a nagy szárny, a súly, a nagyobb kerék és a diffuzór.
Joke írta:Ha lebontod a karosszériaelemeket, egy formula autó szerkezete tárul a szemed elé. Felépítésben, súlyeloszlásban is majdnem ugyanaz, csak itt teljesen burkolva vannak még a kerekek is. Úgyhogy nem kell alulkormányzottnak lennie, hiszen az elején elég nagy felület gondoskodik a leszorítóerő képzésről.emerico írta:Nem állítom hogy realisztikus. Lövésem sincs milyen a vezethetősége egy ilyen kocsinak. Az viszont halál tuti, hogy alapból minden nem formula autó alulkormányzott, hisz mi az ami odatapasztaná az elejét.
Azért a prototípusoknak már elég fejlett az aerodinamikája, így biztos, hogy jelentősen betapad az eleje, de a jelentős aero tapadás hátúl van, hisz ott a nagy szárny, a súly, a nagyobb kerék és a diffuzór.
Az nem lenne gond, h alulkormanyzott alapbol... Az a gond, h szarra setupolva is alulkormanyzott marad es rettenetesen lassu kanyarban a benzineshez kepest, ami a valosagban biztos, h nincs igy... De ettol fuggetlenul jo a mod es en ugy is benzinessel fogok menni vegig, amit jo vezetniemerico írta:Nem állítom hogy realisztikus. Lövésem sincs milyen a vezethetősége egy ilyen kocsinak. Az viszont halál tuti, hogy alapból minden nem formula autó alulkormányzott, hisz mi az ami odatapasztaná az elejét.
csekkold meg milyen köridőt mész dízellel.Night írta:Az nem lenne gond, h alulkormanyzott alapbol... Az a gond, h szarra setupolva is alulkormanyzott marad es rettenetesen lassu kanyarban a benzineshez kepest, ami a valosagban biztos, h nincs igy... De ettol fuggetlenul jo a mod es en ugy is benzinessel fogok menni vegig, amit jo vezetniemerico írta:Nem állítom hogy realisztikus. Lövésem sincs milyen a vezethetősége egy ilyen kocsinak. Az viszont halál tuti, hogy alapból minden nem formula autó alulkormányzott, hisz mi az ami odatapasztaná az elejét.
Jobb koridot lehet menni a traktorral, mert sokkal erosebb, de attolt, h erosebb nem kellene olyan fosnak lennie kanyarban...emerico írta:csekkold meg milyen köridőt mész dízellel.Night írta:Az nem lenne gond, h alulkormanyzott alapbol... Az a gond, h szarra setupolva is alulkormanyzott marad es rettenetesen lassu kanyarban a benzineshez kepest, ami a valosagban biztos, h nincs igy... De ettol fuggetlenul jo a mod es en ugy is benzinessel fogok menni vegig, amit jo vezetniemerico írta:Nem állítom hogy realisztikus. Lövésem sincs milyen a vezethetősége egy ilyen kocsinak. Az viszont halál tuti, hogy alapból minden nem formula autó alulkormányzott, hisz mi az ami odatapasztaná az elejét.
Jelenlévő fórumozók: Semrush [Bot] valamint 1 vendég