GT3 - Endurance Series - rFactor - Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Clayman
Név: Gergely Maros
Kormány: Thrustmaster TMX Pro

Re: GT3 - Endurance Series - rFactor - Társalgó

Hozzászólás Szerző: Clayman » 2010.06.21. 21:56

Pistike írta:Hát........... ez ku*va szar........ kvalit befejezem...... ledob a szerver... és persze megyek vissza szervert nem találja meg egy 10 percig .... és mikor végre fel fut márt verseny van.... internet nem eset ki hiszen a tesóm nettezik.... nem értem...
Bátyámmal ugyan ez történt... Mire meglátta a szervert már versenyre váltott... :S
Understeer is when you hit the wall at the front,
Oversteer is when you hit the wall at the rear :)
batihu

Hozzászólás Szerző: batihu » 2010.06.21. 21:57

bardocz írta:Nagyon jó, rajtolni ismét nem tudnak előttem, amitől kicsit megzúzom a kocsit, és le kell mennem a fűre, aztán valami paripásautós rajtam aakr féktávot venni, és kibasz a pályáról.

Emerico, a törésmodellen ha tudsz javítani, akkor csináld meg, mert egy fos. Múltkor én megpörgök egy semmitől, mos meg előttem két spyker összekoccan, és az egyik belelövődik a falba. Amikor ezt láttam aszittem sírvafakadok, hogy ilyen létezik. Ha jól láttam fel is adta utána. Olyan koccanás volt, amit formulaautók kibírnak.
Folytatta a Spyker, végigment...Azért most sem figyelt mindenki, mert volt vagy 3 alkalom, hogy majdnem rommá zúztam a Spykeremet. Az utolsó pillanatban tudtam csak kikerülni őket, egyszer én is kimentem a pályáról, de megvártam amíg a mögöttem lévő elmegy, és csak utána rongyoltam vissza a pályára! jó verseny volt, Bardócz pár körig üldözött, majd hibáztam, így elém került, Mugen is hibázott előttünk, próbáltam gyorsan menni előtte, de a célegyenes ráfordítónál megforogtam, elment Emerico is, innentől csak mentem utánuk! Bocs a lámpáért, Bardócz, remélem nem zavart...:-( biztos valahogy benyomtam a gombot, nem vettem észre..., csak egy idő után feltűnt egy világos sáv a pályán...:-)
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
jegember95
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: jegember95 » 2010.06.21. 21:58

emerico írta:
bardocz írta:Nagyon jó, rajtolni ismét nem tudnak előttem, amitől kicsit megzúzom a kocsit, és le kell mennem a fűre, aztán valami paripásautós rajtam aakr féktávot venni, és kibasz a pályáról.

Emerico, a törésmodellen ha tudsz javítani, akkor csináld meg, mert egy fos. Múltkor én megpörgök egy semmitől, mos meg előttem két spyker összekoccan, és az egyik belelövődik a falba. Amikor ezt láttam aszittem sírvafakadok, hogy ilyen létezik. Ha jól láttam fel is adta utána. Olyan koccanás volt, amit formulaautók kibírnak.

ha konkrét időpontot mondtok, vissza tudom nézni. így nem tudom megállapítani mi baja van.

nekem csuda jó versenyem volt, csak az elején kitettem Szatocsot amit sajnálok.
replay idő:14:10
Pistike

Hozzászólás Szerző: Pistike » 2010.06.21. 22:04

Clayman írta:
Pistike írta:Hát........... ez ku*va szar........ kvalit befejezem...... ledob a szerver... és persze megyek vissza szervert nem találja meg egy 10 percig .... és mikor végre fel fut márt verseny van.... internet nem eset ki hiszen a tesóm nettezik.... nem értem...
Bátyámmal ugyan ez történt... Mire meglátta a szervert már versenyre váltott... :S
De rendesen fel bosszantott :evil: :twisted: :twisted:
FRONTLINE Rally Team
Mugen
2024 licenszes
Név: Mikle István
Kormány: DFGT
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Mugen » 2010.06.21. 22:07

Szicsó vaze, ha tehetném lehúznék neked egy UTP kábelt Börsől Kecsóra..... :cry:

Gyökér VGA meg kikapcsolta a monitort..... egyszer szájbarugom ezt a gépet komolyan mondom.
The Power of Dreams
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2010.06.21. 22:13

Megnéztem a két Spyker balesetét, kajak falba vágja az egyik a másikat amitől leszakad az eleje, ez ugyan nagy baleset, de ettől még végig lehet menni. Nem kis koccanás ez.
Emerico - Head of SIMCo
Lali

Hozzászólás Szerző: Lali » 2010.06.21. 22:27

Szicsó nyugi vazze nekem tulajdonképpen nyűgöz állandóan a net!Pedig kábeles a szemétje mindent kibír de mikor versenyre vált és belépnék mindig lemaradok.kb egy fél felvezetőkörrel osz waiting for server meg sincronizing game. Berak a bokszutcába odabattyogok a lámpához, állítom zöldre váltott mondom akkor go erre DQ! Na ez már harmadszor történik velem. És már másik rF ben van a mod.
-Traktort jobban vezetek mint versenyautót-
Mugen
2024 licenszes
Név: Mikle István
Kormány: DFGT
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Mugen » 2010.06.21. 22:29

Gyurka!
Tőled meg bocsánatot kerék. Nem tudom, hogy fékeztél, vagy elvetted a gázt, de nem számítottam rá. Mi ott végig félgázzal-padlógázzal mentünk és már nem tudtam lereagálni a belassulásod és elhorzsoltam a bal hátulját a vasadnak. :oops:
The Power of Dreams
jegember95
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: jegember95 » 2010.06.21. 22:31

emerico írta:Megnéztem a két Spyker balesetét, kajak falba vágja az egyik a másikat amitől leszakad az eleje, ez ugyan nagy baleset, de ettől még végig lehet menni. Nem kis koccanás ez.
Végig is mentem, csak rá ment a versenyem, és belülöl a fallal való ütközést én nem éreztem oly nagynak mégis baj lett.
Adam Jonas

Hozzászólás Szerző: Adam Jonas » 2010.06.21. 22:34

Ez ma volt? :D LOL
Lezárt