Bátyámmal ugyan ez történt... Mire meglátta a szervert már versenyre váltott... :SPistike írta:Hát........... ez ku*va szar........ kvalit befejezem...... ledob a szerver... és persze megyek vissza szervert nem találja meg egy 10 percig .... és mikor végre fel fut márt verseny van.... internet nem eset ki hiszen a tesóm nettezik.... nem értem...
GT3 - Endurance Series - rFactor - Társalgó
- Clayman
- Név: Gergely Maros
- Kormány: Thrustmaster TMX Pro
Re: GT3 - Endurance Series - rFactor - Társalgó
Understeer is when you hit the wall at the front,
Oversteer is when you hit the wall at the rear :)
Oversteer is when you hit the wall at the rear :)
-
batihu
Folytatta a Spyker, végigment...Azért most sem figyelt mindenki, mert volt vagy 3 alkalom, hogy majdnem rommá zúztam a Spykeremet. Az utolsó pillanatban tudtam csak kikerülni őket, egyszer én is kimentem a pályáról, de megvártam amíg a mögöttem lévő elmegy, és csak utána rongyoltam vissza a pályára! jó verseny volt, Bardócz pár körig üldözött, majd hibáztam, így elém került, Mugen is hibázott előttünk, próbáltam gyorsan menni előtte, de a célegyenes ráfordítónál megforogtam, elment Emerico is, innentől csak mentem utánuk! Bocs a lámpáért, Bardócz, remélem nem zavart...bardocz írta:Nagyon jó, rajtolni ismét nem tudnak előttem, amitől kicsit megzúzom a kocsit, és le kell mennem a fűre, aztán valami paripásautós rajtam aakr féktávot venni, és kibasz a pályáról.
Emerico, a törésmodellen ha tudsz javítani, akkor csináld meg, mert egy fos. Múltkor én megpörgök egy semmitől, mos meg előttem két spyker összekoccan, és az egyik belelövődik a falba. Amikor ezt láttam aszittem sírvafakadok, hogy ilyen létezik. Ha jól láttam fel is adta utána. Olyan koccanás volt, amit formulaautók kibírnak.
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
-
jegember95
- 2024 licenszes
replay idő:14:10emerico írta:bardocz írta:Nagyon jó, rajtolni ismét nem tudnak előttem, amitől kicsit megzúzom a kocsit, és le kell mennem a fűre, aztán valami paripásautós rajtam aakr féktávot venni, és kibasz a pályáról.
Emerico, a törésmodellen ha tudsz javítani, akkor csináld meg, mert egy fos. Múltkor én megpörgök egy semmitől, mos meg előttem két spyker összekoccan, és az egyik belelövődik a falba. Amikor ezt láttam aszittem sírvafakadok, hogy ilyen létezik. Ha jól láttam fel is adta utána. Olyan koccanás volt, amit formulaautók kibírnak.
ha konkrét időpontot mondtok, vissza tudom nézni. így nem tudom megállapítani mi baja van.
nekem csuda jó versenyem volt, csak az elején kitettem Szatocsot amit sajnálok.
De rendesen fel bosszantottClayman írta:Bátyámmal ugyan ez történt... Mire meglátta a szervert már versenyre váltott... :SPistike írta:Hát........... ez ku*va szar........ kvalit befejezem...... ledob a szerver... és persze megyek vissza szervert nem találja meg egy 10 percig .... és mikor végre fel fut márt verseny van.... internet nem eset ki hiszen a tesóm nettezik.... nem értem...
FRONTLINE Rally Team
- Mugen
- 2024 licenszes
- Név: Mikle István
- Kormány: DFGT
- Kapcsolat:
Szicsó vaze, ha tehetném lehúznék neked egy UTP kábelt Börsől Kecsóra.....
Gyökér VGA meg kikapcsolta a monitort..... egyszer szájbarugom ezt a gépet komolyan mondom.
Gyökér VGA meg kikapcsolta a monitort..... egyszer szájbarugom ezt a gépet komolyan mondom.
The Power of Dreams
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Megnéztem a két Spyker balesetét, kajak falba vágja az egyik a másikat amitől leszakad az eleje, ez ugyan nagy baleset, de ettől még végig lehet menni. Nem kis koccanás ez.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
-
Lali
Szicsó nyugi vazze nekem tulajdonképpen nyűgöz állandóan a net!Pedig kábeles a szemétje mindent kibír de mikor versenyre vált és belépnék mindig lemaradok.kb egy fél felvezetőkörrel osz waiting for server meg sincronizing game. Berak a bokszutcába odabattyogok a lámpához, állítom zöldre váltott mondom akkor go erre DQ! Na ez már harmadszor történik velem. És már másik rF ben van a mod.
-Traktort jobban vezetek mint versenyautót-
- Mugen
- 2024 licenszes
- Név: Mikle István
- Kormány: DFGT
- Kapcsolat:
Gyurka!
Tőled meg bocsánatot kerék. Nem tudom, hogy fékeztél, vagy elvetted a gázt, de nem számítottam rá. Mi ott végig félgázzal-padlógázzal mentünk és már nem tudtam lereagálni a belassulásod és elhorzsoltam a bal hátulját a vasadnak.
Tőled meg bocsánatot kerék. Nem tudom, hogy fékeztél, vagy elvetted a gázt, de nem számítottam rá. Mi ott végig félgázzal-padlógázzal mentünk és már nem tudtam lereagálni a belassulásod és elhorzsoltam a bal hátulját a vasadnak.
The Power of Dreams
-
jegember95
- 2024 licenszes
Végig is mentem, csak rá ment a versenyem, és belülöl a fallal való ütközést én nem éreztem oly nagynak mégis baj lett.emerico írta:Megnéztem a két Spyker balesetét, kajak falba vágja az egyik a másikat amitől leszakad az eleje, ez ugyan nagy baleset, de ettől még végig lehet menni. Nem kis koccanás ez.
-
Adam Jonas
Ez ma volt?
LOL