A-a. Nekem a legutolsó e-mail, amit Tőled kaptam, az egy Mini PowerCup-os beharangozó.emerico írta:mindenki megkapta emailben. Te is.Adam Jonas írta:Emerico, modot és pályát mikor fogunk kapni?
GT3 - Endurance Series - rFactor - Társalgó
-
Adam Jonas
Re: GT3 - Endurance Series - rFactor - Társalgó
Ugye nincs semmi határideje a nevezésnek? Mert most a napokban nem sok időm van a letöltés is csak félig van meg, amint lesz időm kipróbálom az autókat és választok azokból, amik megmaradtak. Szoros lett az időtervem, örüljek vagy sírjak.
- Mugen
- 2024 licenszes
- Név: Mikle István
- Kormány: DFGT
- Kapcsolat:
Pedig ezzel a Corvette-el ha épp jó napom van simán lefűzök lapjával egy pályát.Szatocs írta:Én szeretem az Evo-t is, ott tovább lehet tartani egy megcsúszást szerintem. Na meg grafikára és hangra sem utolsó.
The Power of Dreams
Én is amugy azért kérdeztem, mert szerintem grafikára, meg nekem 'kezelésre' is jobb mint az rF, és gondolom ha már 4 GT kategória bennevan akkor csak nem rontották el őket 
Szerintem nagyon gagyi a fizikája az EVO-nak, meg az FFB is, főleg ehhez képest... Grafika meg tökmindegy, ha ennyien el is indulunk, ahányan vagyunk, akkor lehet levenni 0-ra.
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
- Kormány: Logitech G25
Igen, ebben a modban elég jó az FFB. Itt is lehet "tartogatni" az autót.Pedig ezzel a Corvette-el ha épp jó napom van simán lefűzök lapjával egy pályát.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
Persze az igaz, hogy grafika nem mindenkinek számít, az FFB-je meg...nekem pont az hatott reálisabbnak, mert jobban be lehetett állítanibardocz írta:Szerintem nagyon gagyi a fizikája az EVO-nak, meg az FFB is, főleg ehhez képest... Grafika meg tökmindegy, ha ennyien el is indulunk, ahányan vagyunk, akkor lehet levenni 0-ra.
De hát...nem tudom, ha ez reálisabb akkor reálisabb
Ja és Bardozc: Amit az autóválasztásnál írtál, igen, abban igazad van, a mostani tempóval én is agódtam hogy befejezzük-e, azért kérdeztem
Ha elkezdek evozni, akkor nekem jópár kör, mire megszokom az ffb-t. Semmi más játéknál nincs ez, rbr, lfs, rfactor között simán váltogatok, még a fizika változása sem zavar, de amint elkezdek evozni... Nem is indítottam már el jó pár hete, és nem is tervezem.
▲
Osztály
F. 3000
Alessandro Zanardi Reynard
Dátum: 23.6.1991
Köridő: 1'38 "361
Átlag: 190.790
GT
Bernd Schneider
Mercedes CLK
Dátum: 28.09.1997
Köridő: 1'45 "013
Átlag: 179,606
F1 (Ufficioso)
Rubens Barrichello
F2004
Dátum: 9.02.2004
Köridő: 1'18 "704
Átlag: 239,911
Viszonyitásként,
MotoGP
Casey Stoner
Ducati
1.6.2008
1'50 "003
171, 649
Kiváncsi voltam a valos köridőke Mugeloban.
15/09/2006: BMS Scuderia Italia vezet az első szabadedzésen
BMS Scuderia Italiat vezető Marcello Zani futotta a leggyorsabb időt az első szabadedzésen a GT3 autók közűl a 2006-os szezon mugeloi futamán, a DBRS9-el a helyi hős Max Mugelli, az ő ideje 1:57,386 majdnem két másodperccel gyorsabb, mint a második legjobb időt futó Reiter Engineering Lamborghini Gallardot vezrtő Luciano Linossi előtt. A harmadik a Racing Box Dodge Viper Coupeja volt a Maddalena vezetésével. A Callaway Corvette A Berberich-Martini volt a negyedik - így négy különböző márka volt az eső négy helyen, , a második, harmadik és negyedik autók egymástól kevesebb, mint három tized másodpercre voltak egymástol.
Ja és a forrás ha valaki kiváncsi lenne a gt3-as bajnokságra......
http://gt3europe.com/
F. 3000
Alessandro Zanardi Reynard
Dátum: 23.6.1991
Köridő: 1'38 "361
Átlag: 190.790
GT
Bernd Schneider
Mercedes CLK
Dátum: 28.09.1997
Köridő: 1'45 "013
Átlag: 179,606
F1 (Ufficioso)
Rubens Barrichello
F2004
Dátum: 9.02.2004
Köridő: 1'18 "704
Átlag: 239,911
Viszonyitásként,
MotoGP
Casey Stoner
Ducati
1.6.2008
1'50 "003
171, 649
Kiváncsi voltam a valos köridőke Mugeloban.
15/09/2006: BMS Scuderia Italia vezet az első szabadedzésen
BMS Scuderia Italiat vezető Marcello Zani futotta a leggyorsabb időt az első szabadedzésen a GT3 autók közűl a 2006-os szezon mugeloi futamán, a DBRS9-el a helyi hős Max Mugelli, az ő ideje 1:57,386 majdnem két másodperccel gyorsabb, mint a második legjobb időt futó Reiter Engineering Lamborghini Gallardot vezrtő Luciano Linossi előtt. A harmadik a Racing Box Dodge Viper Coupeja volt a Maddalena vezetésével. A Callaway Corvette A Berberich-Martini volt a negyedik - így négy különböző márka volt az eső négy helyen, , a második, harmadik és negyedik autók egymástól kevesebb, mint három tized másodpercre voltak egymástol.
Ja és a forrás ha valaki kiváncsi lenne a gt3-as bajnokságra......
http://gt3europe.com/
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
Csak az a rossz, hogy ha megnézed, GT3-nak idén lesz Hat futama (Forma-1ben 19 lesz),
és persze azt sem közvetíti senki magyarországon.
Már szinte az is csoda lesz ha a GT1-et adni fogják...
Pedig mindkettő nagyon jó, még a kicsi GT3-ban is a világ összes nagyobb gyártója ott van, vagy 14 féle márka 40+ autóval
és persze azt sem közvetíti senki magyarországon.
Már szinte az is csoda lesz ha a GT1-et adni fogják...
Pedig mindkettő nagyon jó, még a kicsi GT3-ban is a világ összes nagyobb gyártója ott van, vagy 14 féle márka 40+ autóval