Nekem a 43-57-es jött be, a szárnybeállításokat fogom még próbálgatni, 4-8-as beállítással nincs olyan végsebesség, 265 körüli. Kanyarban még nem tudom mennyivel stabilabb így. Alacsonyabb légterelőkkel egyenesben amit nyerek a nagyobb végsebességel, lehet, hogy a kanyarokban elmegy...Sokat kell próbálgatnom...Szatocs írta:Szerintem is inkább hátrább kell a fék. 45-55 körülre.
GT3 - Endurance Series - rFactor - Társalgó
-
batihu
Re: GT3 - Endurance Series - rFactor - Társalgó
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
- freakyo
- 2024 licenszes
- Név: Kiss Balázs
- Kormány: Thrustmaster T300
- Kapcsolat:
szerintem is inkább előre kell tolni a fékerőt ha a hátsóval akarsz fékezni ott a kézifék aztán rallyzzálAdam Jonas írta:Hátsókerék meghajtás miatt épp, hogy előre kell tolni a fékerőt.bardocz írta:Alacsonyabb hasmagasság, keményebb rugók, hátratolt fék, ez mindenhova jó:DD
emerico AUTÓVÁLASZTÁSNÁL: Tim Gábor nem is választott autót? vagy most mivan hogy kapásbolt Pethével kezdődött ?
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
freakyo írta:szerintem is inkább előre kell tolni a fékerőt ha a hátsóval akarsz fékezni ott a kézifék aztán rallyzzálAdam Jonas írta:Hátsókerék meghajtás miatt épp, hogy előre kell tolni a fékerőt.bardocz írta:Alacsonyabb hasmagasság, keményebb rugók, hátratolt fék, ez mindenhova jó:DD
emerico AUTÓVÁLASZTÁSNÁL: Tim Gábor nem is választott autót? vagy most mivan hogy kapásbolt Pethével kezdődött ?
ezekszerint nem. nem várok tovább.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
batihu írta:Nekem a 43-57-es jött be, a szárnybeállításokat fogom még próbálgatni, 4-8-as beállítással nincs olyan végsebesség, 265 körüli. Kanyarban még nem tudom mennyivel stabilabb így. Alacsonyabb légterelőkkel egyenesben amit nyerek a nagyobb végsebességel, lehet, hogy a kanyarokban elmegy...Sokat kell próbálgatnom...Szatocs írta:Szerintem is inkább hátrább kell a fék. 45-55 körülre.![]()
Elmeletileg nem szabadna mukodjon egy ilyen auton a 43-57-es fekeroelosztas, vagyis ilyen beallitassal minden fektavon keresztben kellene alljon az auto, mert a hatso fekek hamarabb blokkolnak, mint az elsok, erre meg az is ratesz egy lapattal, h fekezesnel a sulypont elore helyezodik. Ha ez mukodik ennel a modnal (meg nem probaltam, de majd kiprobalom) akkor ott valami gond van...
Esetleg egy farmotoros autonal lehet hatul nagyobb a fekero, de sztem ott is az 51-49 koruli a jo...
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
-
batihu
Igazad van! Rosszul írtam! 53-47!Night írta:batihu írta:Nekem a 43-57-es jött be, a szárnybeállításokat fogom még próbálgatni, 4-8-as beállítással nincs olyan végsebesség, 265 körüli. Kanyarban még nem tudom mennyivel stabilabb így. Alacsonyabb légterelőkkel egyenesben amit nyerek a nagyobb végsebességel, lehet, hogy a kanyarokban elmegy...Sokat kell próbálgatnom...Szatocs írta:Szerintem is inkább hátrább kell a fék. 45-55 körülre.![]()
Elmeletileg nem szabadna mukodjon egy ilyen auton a 43-57-es fekeroelosztas, vagyis ilyen beallitassal minden fektavon keresztben kellene alljon az auto, mert a hatso fekek hamarabb blokkolnak, mint az elsok, erre meg az is ratesz egy lapattal, h fekezesnel a sulypont elore helyezodik. Ha ez mukodik ennel a modnal (meg nem probaltam, de majd kiprobalom) akkor ott valami gond van...
Esetleg egy farmotoros autonal lehet hatul nagyobb a fekero, de sztem ott is az 51-49 koruli a jo...
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
Na ez igy mar mindjart masbatihu írta: Igazad van! Rosszul írtam! 53-47!![]()
Amugy kihagyom az elso futamot, mert gyulolom ezt a palyat
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Én például 60-40 ről szoktam elkezdeni állitgatni viszafelé, persze ez erősen autó függő, de van amikor még a 60 is kevés. Persze ez fűgg a stilusodtol és attól is hogyan adagolod a fékerőt.
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
-
batihu
Szerintem, ne hagyd ki!Night írta:Na ez igy mar mindjart masbatihu írta: Igazad van! Rosszul írtam! 53-47!![]()
En aszem 54-46-on hasznalom, de en mindig egy kicsit inkabb elorebb tolom a feket...
Amugy kihagyom az elso futamot, mert gyulolom ezt a palyat
Fékerőt előre tolni értelmetlen, hacsak nem vált vissza az ember 4-et egyszerre, hogy hátul is fogjon valami. Annyira kell hátratolni, hogy még éppen ne álljon keresztbe, max úgy csússzon be a kanyarba. És nagyrészt ugyan az a fékerő elosztás jó minden pályára egy kocsinál, max kicsit lehet előre/hátra kell tolni a domborzati viszonyok miatt.
edit: Én még egy olyan kocsival sem találkoztam, ami használható lett volna olyan fékerőeloszlással, ahol a felénél kevesebb van elöl.
edit: Én még egy olyan kocsival sem találkoztam, ami használható lett volna olyan fékerőeloszlással, ahol a felénél kevesebb van elöl.
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
▲ ▲ Newfags can't triforce!
-
Adam Jonas
Picit off:
Batihu, nézd meg az ITK honlapját, ha minden igaz, fent vannak az eredmények.

ON
Batihu, nézd meg az ITK honlapját, ha minden igaz, fent vannak az eredmények.
ON