GT3 - Endurance Series - rFactor - Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Fitti

Re: GT3 - Endurance Series - rFactor - Társalgó

Hozzászólás Szerző: Fitti » 2010.05.11. 11:37

puma írta:Hali és grat mindenkinek akinek volt türelme kivárni a versenyt. Érdekes, hogy a "nagy" szerveren fél órán keresztül nem bántott, de utána percenként ledobált. A "kis" szerverekről is ledobott, na de mondom még1 x megpróbálom és láss csodát jó lett. Qual 2. hely a 6os végű szerveren 9 ezreddel maradtam el Bika idejétől. A verseny egész jó lett. A rajtnál visszaestem egy pozíciót és kb. 10 körön keresztül gyilkoltam Pethő Gabit, úgy éreztem, hogy gyorsabb lehetnék nála, de nem tudtam olyan rövideket fékezni mint ő. Hiába kezdtem hamarabb a fékezést nem állt meg az auto. Nem tudom mi történt vele, elkezdett laggolni és talán nekei mehettem? Az én kamerámból csak eltűnt valahogy. Elkezdődött a felzárkózás Bika mögé, de kb. 5 kör után hibázott és átadta az 1. helyet. Innen már csak le kellett hozni, volt egy 2 seces hibám, de belefért. Így utólag úgy gondolom megérte lecserélni az autót. Kezesebb és a többi autóval egyszintű.
Tényleg nagyon izgalmas verseny volt! Ott az első 13körben rendesen levert a víz. Valahogy nem tudtam jó időt menni, mert mindig figyeltem rád, hogy ne menjünk össze(volt pár jó kanyarodásunk az első kanyarnál :) ) és mindig zárjam a szöget. De sajnos a 13. körben rosszul vettem a kanyart, kisodródtam a zöldes részre és ott nem fogott úgy a gumi és nehezen vettem be a kanyart. Te teljesen mellémértél és a kanyarban is előbb tudtál kigyorsítani. Szóval elém kerültél én meg kicsit nagyobb gázzal gyorsítottam, amitől kiment az autóm a sóderágyba és vesztettem kicsit. Onnan meg már nem tudtalak behozni csak tartottam azt a 3-4 secet. Jó lenne egy vidit csinálni az első 13körről, de elég nagy lenne szerintem! xD :)

Görömbei Lajos már nekem is okozott nehéz lekörözést másik versenyen. :S
Tropie

Hozzászólás Szerző: Tropie » 2010.05.11. 12:20

Szeretném azt üzenni kedves versenyzőtársamnak, aki kiforgatott, hogy nem óvom meg, de legközelebb kicsit jobban figyeljen a féktávokra. Ráadásul rövidebb féktávot is vettem ott, mint amennyit szoktam, mégis belém szálltál hátulról, ezután a jobb első futóművemnek más teljesen vétlenül nekiment, amit rendesen tönkre is tett. Ő nem hibás, hiszen abban a kanyarban, lehetetlen lett volna neki kivédenie. Ha esetleg Ő óvja az esetet, akkor sem fogok óvni, bár tény, hogy iszonyat szabálytalan volt a manőver.

A futam nekem szenvedés volt, még szoknom kell a modot, viszont a beállítást egyáltalán nem találtam el, még nem jöttem rá, hogyan állítsam a Porschet.
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2010.05.11. 15:07

87.229.111.141:34296 -os szerveren esti körülményeket lehet gyakorolni. A másik normálba megy.
Emerico - Head of SIMCo
Night
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Night » 2010.05.11. 15:19

emerico írta:87.229.111.141:34296 -os szerveren esti körülményeket lehet gyakorolni. A másik normálba megy.
Ez nagyon jo :)
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Tropie

Hozzászólás Szerző: Tropie » 2010.05.11. 16:39

Emerico,

Az esti szerveren garázdálkodtak a pályaépítők és egy sikánt tettek bele pluszba :)
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2010.05.11. 16:40

Tropie írta:Emerico,

Az esti szerveren garázdálkodtak a pályaépítők és egy sikánt tettek bele pluszba :)

A fenébe. Átrakom.
Emerico - Head of SIMCo
Demes

Hozzászólás Szerző: Demes » 2010.05.11. 18:58

Jeamiro, asszem tegnap Veled beszéltem hogy van egy félkész Motec projected rF-hez, azt át tudnád küldeni?

De ez a felhívás mindenkinek szól, ha van valakinek használható, vagy akármilyen projektje rFactor adatokhoz, az szóljon! :)
Night
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Night » 2010.05.11. 20:03

Kiprobaltam a Vipert Jerezben... ezen a palyan sokkal vezethetobb, de meg mindig 2 mp-cel lassabb :?
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
jeamiro
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: jeamiro » 2010.05.11. 22:18

Demes írta:Jeamiro, asszem tegnap Veled beszéltem hogy van egy félkész Motec projected rF-hez, azt át tudnád küldeni?

De ez a felhívás mindenkinek szól, ha van valakinek használható, vagy akármilyen projektje rFactor adatokhoz, az szóljon! :)
Nem nekem van, félreértettél, az általános társalgoban valaki belinkelt egy igen igéretes darabot, de ott akkor "dizájnert" kerestek hozzá. Kb. egy honapja néztem azota semmi előrelépés és semmi új info nincs rola:(
Ha érdekel az általános társalgoban megtalálod a linket.

Visszakerestem, erről beszéltem:http://devblog.ctdp.net/?p=1529
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
Demes

Hozzászólás Szerző: Demes » 2010.05.12. 09:23

jeamiro írta:
Nem nekem van, félreértettél, az általános társalgoban valaki belinkelt egy igen igéretes darabot, de ott akkor "dizájnert" kerestek hozzá. Kb. egy honapja néztem azota semmi előrelépés és semmi új info nincs rola:(
Ha érdekel az általános társalgoban megtalálod a linket.

Visszakerestem, erről beszéltem:http://devblog.ctdp.net/?p=1529
Jah, akkor félreértettelek, igen. Pedig már sikerült megoldanom hogy kivegyem rFből az infókat, és Motec meg is értse, már csak egy project kéne hozzá, ami szépen megmutatja nekem...namindegy. Lehet hogy megpróbálok én egyet :D
Lezárt