Tényleg nagyon izgalmas verseny volt! Ott az első 13körben rendesen levert a víz. Valahogy nem tudtam jó időt menni, mert mindig figyeltem rád, hogy ne menjünk össze(volt pár jó kanyarodásunk az első kanyarnálpuma írta:Hali és grat mindenkinek akinek volt türelme kivárni a versenyt. Érdekes, hogy a "nagy" szerveren fél órán keresztül nem bántott, de utána percenként ledobált. A "kis" szerverekről is ledobott, na de mondom még1 x megpróbálom és láss csodát jó lett. Qual 2. hely a 6os végű szerveren 9 ezreddel maradtam el Bika idejétől. A verseny egész jó lett. A rajtnál visszaestem egy pozíciót és kb. 10 körön keresztül gyilkoltam Pethő Gabit, úgy éreztem, hogy gyorsabb lehetnék nála, de nem tudtam olyan rövideket fékezni mint ő. Hiába kezdtem hamarabb a fékezést nem állt meg az auto. Nem tudom mi történt vele, elkezdett laggolni és talán nekei mehettem? Az én kamerámból csak eltűnt valahogy. Elkezdődött a felzárkózás Bika mögé, de kb. 5 kör után hibázott és átadta az 1. helyet. Innen már csak le kellett hozni, volt egy 2 seces hibám, de belefért. Így utólag úgy gondolom megérte lecserélni az autót. Kezesebb és a többi autóval egyszintű.
Görömbei Lajos már nekem is okozott nehéz lekörözést másik versenyen. :S