STCC 2011 - társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
jeamiro
Kapcsolat:

Re: STCC 2011 - társalgó

Hozzászólás Szerző: jeamiro » 2011.10.19. 09:30

oldman írta:jeamiro amit irtal tenyleg szep es jo.. de pl szerintem ha vki kilok x+1 embert.. ot pedig 1szer veletlenul.. akkor azt ha megovjak inkabb lapitson melyen.. esetleg kerjen bocsanatott itt azoktol akiknek elrontotta a versenyet.. pl szicso is bar kilokott, megis tudott annyit irni hogy sry.. mert ahogy irtad mindenki hibazik.. en is.. de amikor vki olyan megov aki dodgemezik.. en visszaovom.. aztan kapok tole olyan privat uzenetet amibe azt irja tobbek kozott hogy "segbek*rtam" .. az nekem sok... ugy hogy ra eddig 9 ovas erkezett.. inkabb maradna csendben :/ legjobb kifogaskent pedig aztirja hogy "túlzott adrenalin szint miatt elfelejtettem elvenni a gázt, így sajnos kipördítettem" bar utobbin jot mosolyogtam :)..
Ezekben a dolgokban teljesen igazad van, tudni kell bocsánatot kérni ami azt feltételezi számomra, hogy nem volt az esetben semmi szándékosság, Nem is ez volt az ami miatt felemeltem a hangomat, de nem értem miért az egymás mocskolása?
A történet szerintem nagyon egyszerű, van óvásnak helye ahol mindenki elmondhatja az őt ért sérelmet ami ki lesz vizsgálva minden elfogultság nélkül. Ez mindenkire nézve végleges és megváltoztathatatlan. Ezt egy normális ember méltóságteljesen elfogadja és ennyi. Nem kell egyik félnek sem mocskolnia a másikat és ovisat játszani. Vannak itt több éves barátságok akik ugyan úgy megóvják a másikat és nincs vita belőle, nem kell pm. írogatni a másiknak ilyenek miatt és felesleges is.......az ítéleten úgysem változtat semmit!
Egyéb iránt úgy gondolom, hogy annyival tartozunk azoknak akik lehetővé teszik a mi szórakozásunkat, hogy nem terheljük ilyen gyerekes dolgokkal mint egymás mocskolása. Miért nem lehet jó hangulatban cseverészni a társalgóban? Aki úgy érzi mocskolódik gondolkozzon el azon milyen érzés lehet azoknak akik azon dolgoznak sokszor több hónapon keresztül, hogy mások jól szórakozzanak és összetartsanak egy azonos érdeklődésű jó kis csapatot.
Matthew91
Kormány: Logitech Wingman Formula Force EX

Hozzászólás Szerző: Matthew91 » 2011.10.19. 10:17

Én nem fikáztam, de a labdalecsapásokra állandó belső ingert érzek, és hogy ezek után pont, hogy tőle jött az okítás, hogy reméljük mindenki elolvasta és felfogta a szabályzatot........nem bírtam nem lecsapni. 8-)

Mindemellett nem szokott ilyen csesztetés itt lenni, én legalábbis még az egy évem alatt nem nagyon láttam ilyet, hogy tömegesen ellenségeskednek valakivel szemben, de egyrészt ez nem hiszem, hogy véletlen, és hirtelen mindenki fasz lett, másrészről (és szerintem ez a lényegesebb tényező), hogy egy új emberről van szó, ő is írta, hogy első tétfutama, ezért érthető, hogy a régebbi versenyzők rossz szemmel nézik, hogy egy új srác szarja el a versenyüket. Fel kell törni a riszpektlistán, szabályos, korrekt versenyzéssel, és akkor nincs fikázás, mert akkor tudjuk, hogy "jó, most szar napja volt, amúgy tök faszákat szoktunk versenyezni". Nála ezt még nem mondhatjuk el, mert mint írtam, 1. versenye volt, és ráadásul ezzel sem tett jobb benyomást ránk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Matthew91 2011.10.19. 10:25-kor.
Név: Csöndes Máté Dániel
"Have no fear, Matt is here!"
Paffy

Hozzászólás Szerző: Paffy » 2011.10.19. 10:19

Én már nem tudom követni.
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
Tropie

Hozzászólás Szerző: Tropie » 2011.10.19. 10:29

Én sem azért írtam le azt, amit leírtam, hogy ezzel vitába sodorjam a fórumot.

Bennem már lassan 1 éve gyűltek ezek a következtetések és ha nem írom le, akkor senki sem fogja megtenni, az általad leírtak miatt és így sose jut el senkinek se a tudatába.

Én speciál sose csináltam azt, hogy 0 kilométerrel álljak fel a rajtrácsra, egész egyszerűen értelmetlenség és botorság lett volna. A másik két következtetésem meg inkább felhívás volt, sem mint okítás. B pontomban a szokásos vezetéstechnikai hibára hívtam fel a figyelmet, a C pontomban meg a dodgemezés ellen érveltem.
Ezt tán lehet, vagy sem?

Én sem szoktam ilyen hangnemet ölteni, pláne azért mert a hivatásomból adódóan találkoztam már sokkal érdekesebb szituációkkal is. Sőt még a ladies kupában is béke bírót kellett játszanom két csinos hölgy között...ezektől eltávolodva, és ezek tudatában szeretek online versenyeken részt venni. De a fent említett problémák már egyre gyakoribbak, amik régen is voltak, de nem ilyen sűrűn.
jeamiro
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: jeamiro » 2011.10.19. 11:02

Tropie írta:Én sem azért írtam le azt, amit leírtam, hogy ezzel vitába sodorjam a fórumot.

Bennem már lassan 1 éve gyűltek ezek a következtetések és ha nem írom le, akkor senki sem fogja megtenni, az általad leírtak miatt és így sose jut el senkinek se a tudatába.

Én speciál sose csináltam azt, hogy 0 kilométerrel álljak fel a rajtrácsra, egész egyszerűen értelmetlenség és botorság lett volna. A másik két következtetésem meg inkább felhívás volt, sem mint okítás. B pontomban a szokásos vezetéstechnikai hibára hívtam fel a figyelmet, a C pontomban meg a dodgemezés ellen érveltem.
Ezt tán lehet, vagy sem?

Én sem szoktam ilyen hangnemet ölteni, pláne azért mert a hivatásomból adódóan találkoztam már sokkal érdekesebb szituációkkal is. Sőt még a ladies kupában is béke bírót kellett játszanom két csinos hölgy között...ezektől eltávolodva, és ezek tudatában szeretek online versenyeken részt venni. De a fent említett problémák már egyre gyakoribbak, amik régen is voltak, de nem ilyen sűrűn.
Tropie - természetesen nem ezekre a megnyilvánulásokra gondoltam, ez helyén van és nem mocskolódás. A szabályok kellenek és jók is. Ezt mindenkinek el kell fogadni, aki ezzel nem ért egyet annak véleményem szerint nincs itt a helye. Ezek az emberek úgyis el lesznek tanácsolva vagy ki lesznek zárva...........sajnos láttunk már ilyet.
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
MDBence

Hozzászólás Szerző: MDBence » 2011.10.19. 11:25

Matthew91 írta:
MDBence írta:Reméljük mindenki olvasta és meg is jegyezte :lol:
Ja, végül is csak 8 óvás érkezett rád. Egyelőre. :roll:
Az igaz, hogy túl agresszív voltam, de túraautózásban nem meglepőek a koccanások. Egyébként más okozott sokkal nagyobb baleseteket :?
MDBence

Hozzászólás Szerző: MDBence » 2011.10.19. 11:43

Na akkor ennyi okos gondolat után eljött a tisztázás ideje. Sajnálom, hogy nagyot akartam nyújtani az első versenyen és emiatt szinte már félelmetes volt a közelembe kerülni, ,,hiszen az újfiú úgyis kilök és elrontja a versenyem". Aki együtt versenyzett velem tesztfutamokon, az tudja, hogy elég fair voltam, különben emerico nem is engedte volna a tagságot. A ,,0 km-rel én inkább nem állnék rajthoz" hozzászóláshoz annyit, hogy elég sokat teszteltem előtte, egyrészt, hogy csináljak magamnak egy személyre szabott, nagyjából elfogadható setupot, másrészt, hogy minden féktávot, ívet stb.-t megtanuljak. Ezt bizonyítja, hogy nem lettem utolsó a qualon. Ezek után sokkal visszafogottabb versenyeket fogok futni (persze ha lesz lehetőségem továbbra is versenyezni). Sajnálom, hogy ekkora vitát okoztam a fórumon ÉS MINDEN ÉRINTETTŐL SŰRŰ ELNÉZÉSEM :oops: . Köszönöm türelmeteket és további jó versenyzést mindenkinek.
Paffy

Hozzászólás Szerző: Paffy » 2011.10.19. 12:13

MDBence írta:Na akkor ennyi okos gondolat után eljött a tisztázás ideje. Sajnálom, hogy nagyot akartam nyújtani az első versenyen és emiatt szinte már félelmetes volt a közelembe kerülni, ,,hiszen az újfiú úgyis kilök és elrontja a versenyem". Aki együtt versenyzett velem tesztfutamokon, az tudja, hogy elég fair voltam, különben emerico nem is engedte volna a tagságot. A ,,0 km-rel én inkább nem állnék rajthoz" hozzászóláshoz annyit, hogy elég sokat teszteltem előtte, egyrészt, hogy csináljak magamnak egy személyre szabott, nagyjából elfogadható setupot, másrészt, hogy minden féktávot, ívet stb.-t megtanuljak. Ezt bizonyítja, hogy nem lettem utolsó a qualon. Ezek után sokkal visszafogottabb versenyeket fogok futni (persze ha lesz lehetőségem továbbra is versenyezni). Sajnálom, hogy ekkora vitát okoztam a fórumon ÉS MINDEN ÉRINTETTŐL SŰRŰ ELNÉZÉSEM :oops: . Köszönöm türelmeteket és további jó versenyzést mindenkinek.
Nah ez a jó hozzáállás, de nem kell annyira visszafogni magad. :D Minden szituáció más agresszivitást kíván meg.Ezt neked kell kitapasztalnod, hogy mi az elfogadott és mi nem.Először figyeld a körülötted lévőket, hogy hogy mennek és utána mérlegelj.
Szerintem amit a Bauer Ricsinél csináltál(óvás topik) az már nem megengedett.(saját vélemény)A többi eseted nem néztem vissza.
A replayből is sokat tanulhatsz.Meglesed, hogy ki hogy támad,támaszkodik, pöcköl.
Az biztos, hogy a túra autóban sok minden belefér. de itt is vannak olyan esetek ami már necces.Ismétlem, Tepyvel ezt beszéltük a szerveren.Lehet pont te voltál fent.
Nem kell csüggedni, de ha lehet engem kerülj ki. ;) :D
Részemről ennyi, eddig sem értettem a harakirit. :roll:
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
MDBence

Hozzászólás Szerző: MDBence » 2011.10.19. 12:21

Jól körbeautózlak :D
Kyip

Hozzászólás Szerző: Kyip » 2011.10.19. 14:00

HunGaben írta:Hááát, direkt bevittél a málnásba a setup-al. :mrgreen:

Héé, az a setup nekem nagyon jól működik!! :P Az hogy te elsétáltál vele a málnásba, az a te dolgod.. :mrgreen: :lol:
Három fajta ember létezik: aki tud számolni, és aki nem..
Válasz küldése