Ezekben a dolgokban teljesen igazad van, tudni kell bocsánatot kérni ami azt feltételezi számomra, hogy nem volt az esetben semmi szándékosság, Nem is ez volt az ami miatt felemeltem a hangomat, de nem értem miért az egymás mocskolása?oldman írta:jeamiro amit irtal tenyleg szep es jo.. de pl szerintem ha vki kilok x+1 embert.. ot pedig 1szer veletlenul.. akkor azt ha megovjak inkabb lapitson melyen.. esetleg kerjen bocsanatott itt azoktol akiknek elrontotta a versenyet.. pl szicso is bar kilokott, megis tudott annyit irni hogy sry.. mert ahogy irtad mindenki hibazik.. en is.. de amikor vki olyan megov aki dodgemezik.. en visszaovom.. aztan kapok tole olyan privat uzenetet amibe azt irja tobbek kozott hogy "segbek*rtam" .. az nekem sok... ugy hogy ra eddig 9 ovas erkezett.. inkabb maradna csendben :/ legjobb kifogaskent pedig aztirja hogy "túlzott adrenalin szint miatt elfelejtettem elvenni a gázt, így sajnos kipördítettem" bar utobbin jot mosolyogtam..
A történet szerintem nagyon egyszerű, van óvásnak helye ahol mindenki elmondhatja az őt ért sérelmet ami ki lesz vizsgálva minden elfogultság nélkül. Ez mindenkire nézve végleges és megváltoztathatatlan. Ezt egy normális ember méltóságteljesen elfogadja és ennyi. Nem kell egyik félnek sem mocskolnia a másikat és ovisat játszani. Vannak itt több éves barátságok akik ugyan úgy megóvják a másikat és nincs vita belőle, nem kell pm. írogatni a másiknak ilyenek miatt és felesleges is.......az ítéleten úgysem változtat semmit!
Egyéb iránt úgy gondolom, hogy annyival tartozunk azoknak akik lehetővé teszik a mi szórakozásunkat, hogy nem terheljük ilyen gyerekes dolgokkal mint egymás mocskolása. Miért nem lehet jó hangulatban cseverészni a társalgóban? Aki úgy érzi mocskolódik gondolkozzon el azon milyen érzés lehet azoknak akik azon dolgoznak sokszor több hónapon keresztül, hogy mások jól szórakozzanak és összetartsanak egy azonos érdeklődésű jó kis csapatot.