GT3 - Endurance Series - rFactor - Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
endre

Re: GT3 - Endurance Series - rFactor - Társalgó

Hozzászólás Szerző: endre » 2010.05.06. 13:00

Én a 24- órásra leszek kíváncsi. A pálya kb. ugyan úgy csúszik mint ez, nagyából nehézségre is hasonló, és k.rva sötét éjjel. Néha még az is előfordult hogy tudtam az aszfalton is menni... :mrgreen:
Azok a nők, akik úgy gondolják, hogy a férfiakat a hasukon keresztül lehet megfogni, egy jó arasznyit tévednek!
kaszasi

Hozzászólás Szerző: kaszasi » 2010.05.06. 14:24

Igen mentem a Viperrral és csak azért nem lett választva mert nem tetszik,maradtam a porschenál.Amugy a porse setét rálöktem a viperra és jót tudtam menni vele.Még a sz.ros genius kormányommal se kellet birkoznom.De mindegy nekem jó a végén, úgyis ott kötök ki :D
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Night
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Night » 2010.05.06. 14:27

kaszasi írta:Igen mentem a Viperrral és csak azért nem lett választva mert nem tetszik,maradtam a porschenál.Amugy a porse setét rálöktem a viperra és jót tudtam menni vele.Még a sz.ros genius kormányommal se kellet birkoznom.De mindegy nekem jó a végén, úgyis ott kötök ki :D
Az uj vagy a regi Viperrel mentel, mert nem mind1...
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2010.05.06. 14:43

...sztem most már inkább a general motorshoz kéne menni vagy a dodgehoz hogy szar autót csináltak :D

1. patchnél is ez volt kegyetlen gyors volt a viper aztán vissza lett lassítva aztán 1.5el megint gyors lett 1.6al megin lassu
és mind a 2 esetnél kb úgy voltam hogy sztem inkább ki kéne venni...

(és még mi előtt valamelyik vipereses lerohan hogy "probáltad már?" igen probáltam mind a 4 verziónál és nekem alapba nem tetszik az autó karakterisztikája)
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
batihu

Hozzászólás Szerző: batihu » 2010.05.06. 22:00

Na, végre az 1'35'0-t sikerült kiszenvednem, de még közel sem tökéletes! :( Balázs dobhatnál egy setupot a Spykerre! ;) :oops: :lol:
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
jegember95
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: jegember95 » 2010.05.07. 07:25

ÁÁÁÁÁ......ez így nem lesz jó.Ez a pálya rgy nagy rakás szar, és ráadásul már annyira elsetuppoltam magam, hogy már egy kanyart alig tudok bevenni. :( :( Tudna valamelyik jó Spykeres dobni egy setupot, mert ez így nem lesz jó. :oops: :?
batihu

Hozzászólás Szerző: batihu » 2010.05.07. 07:43

jegember95 írta:ÁÁÁÁÁ......ez így nem lesz jó.Ez a pálya rgy nagy rakás szar, és ráadásul már annyira elsetuppoltam magam, hogy már egy kanyart alig tudok bevenni. :( :( Tudna valamelyik jó Spykeres dobni egy setupot, mert ez így nem lesz jó. :oops: :?
Én a sajátomat fel tudom ajánlani, bár hozzáteszem, hogy saját magamra van szabva, teljesen más mint a többieké! :) Bár Jeamiro tudta használni a múltkor! ;) Este valószínűleg fennt leszek a szerveren!
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
jegember95
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: jegember95 » 2010.05.07. 07:52

batihu írta:
jegember95 írta:ÁÁÁÁÁ......ez így nem lesz jó.Ez a pálya rgy nagy rakás szar, és ráadásul már annyira elsetuppoltam magam, hogy már egy kanyart alig tudok bevenni. :( :( Tudna valamelyik jó Spykeres dobni egy setupot, mert ez így nem lesz jó. :oops: :?
Én a sajátomat fel tudom ajánlani, bár hozzáteszem, hogy saját magamra van szabva, teljesen más mint a többieké! :) Bár Jeamiro tudta használni a múltkor! ;) Este valószínűleg fennt leszek a szerveren!
OK, kösz előre is. ;)
Fitti

Hozzászólás Szerző: Fitti » 2010.05.07. 09:07

freakyo írta:...sztem most már inkább a general motorshoz kéne menni vagy a dodgehoz hogy szar autót csináltak :D

1. patchnél is ez volt kegyetlen gyors volt a viper aztán vissza lett lassítva aztán 1.5el megint gyors lett 1.6al megin lassu
és mind a 2 esetnél kb úgy voltam hogy sztem inkább ki kéne venni...

(és még mi előtt valamelyik vipereses lerohan hogy "probáltad már?" igen probáltam mind a 4 verziónál és nekem alapba nem tetszik az autó karakterisztikája)

Eddig jóval gyorsabbak voltak, ami nem volt jó a többi autóhoz képest és a versenyzőket nézve. Most le lett lassítva, de lehet nem tökéletes. Szerintem sincs értelme vele szenvedni, hogy mikor lesz jó, ki kell venni vagy csak semlegessé tenni, azt kész. A többi autó hasonló tulajdonságú, szóval azokkal lehetne jókat csatázni. De eddig nekem is elvette már a kedvem, hogy nem volt esélyem az élen futó viperekkel, de most meg az lenne, hogy a végén mennének és azért nem lehetne csatázni velük. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fitti 2010.05.07. 09:09-kor.
jeamiro
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: jeamiro » 2010.05.07. 09:08

Na az este jövők én is, sajnos ide nekem nem jött be most a multkori set:( Az este megprobálok összehozni valamit, aztán majdmeglátjuk.
Tehát az este Spyker teszt:)
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
Lezárt