GT3 - Endurance Series - rFactor - Társalgó
Re: GT3 - Endurance Series - rFactor - Társalgó
Én a 24- órásra leszek kíváncsi. A pálya kb. ugyan úgy csúszik mint ez, nagyából nehézségre is hasonló, és k.rva sötét éjjel. Néha még az is előfordult hogy tudtam az aszfalton is menni... 
Azok a nők, akik úgy gondolják, hogy a férfiakat a hasukon keresztül lehet megfogni, egy jó arasznyit tévednek!
Igen mentem a Viperrral és csak azért nem lett választva mert nem tetszik,maradtam a porschenál.Amugy a porse setét rálöktem a viperra és jót tudtam menni vele.Még a sz.ros genius kormányommal se kellet birkoznom.De mindegy nekem jó a végén, úgyis ott kötök ki 
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Az uj vagy a regi Viperrel mentel, mert nem mind1...kaszasi írta:Igen mentem a Viperrral és csak azért nem lett választva mert nem tetszik,maradtam a porschenál.Amugy a porse setét rálöktem a viperra és jót tudtam menni vele.Még a sz.ros genius kormányommal se kellet birkoznom.De mindegy nekem jó a végén, úgyis ott kötök ki
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
- freakyo
- 2024 licenszes
- Név: Kiss Balázs
- Kormány: Thrustmaster T300
- Kapcsolat:
...sztem most már inkább a general motorshoz kéne menni vagy a dodgehoz hogy szar autót csináltak 
1. patchnél is ez volt kegyetlen gyors volt a viper aztán vissza lett lassítva aztán 1.5el megint gyors lett 1.6al megin lassu
és mind a 2 esetnél kb úgy voltam hogy sztem inkább ki kéne venni...
(és még mi előtt valamelyik vipereses lerohan hogy "probáltad már?" igen probáltam mind a 4 verziónál és nekem alapba nem tetszik az autó karakterisztikája)
1. patchnél is ez volt kegyetlen gyors volt a viper aztán vissza lett lassítva aztán 1.5el megint gyors lett 1.6al megin lassu
(és még mi előtt valamelyik vipereses lerohan hogy "probáltad már?" igen probáltam mind a 4 verziónál és nekem alapba nem tetszik az autó karakterisztikája)
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
-
batihu
Na, végre az 1'35'0-t sikerült kiszenvednem, de még közel sem tökéletes!
Balázs dobhatnál egy setupot a Spykerre!

"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
-
jegember95
- 2024 licenszes
ÁÁÁÁÁ......ez így nem lesz jó.Ez a pálya rgy nagy rakás szar, és ráadásul már annyira elsetuppoltam magam, hogy már egy kanyart alig tudok bevenni.
Tudna valamelyik jó Spykeres dobni egy setupot, mert ez így nem lesz jó.

-
batihu
Én a sajátomat fel tudom ajánlani, bár hozzáteszem, hogy saját magamra van szabva, teljesen más mint a többieké!jegember95 írta:ÁÁÁÁÁ......ez így nem lesz jó.Ez a pálya rgy nagy rakás szar, és ráadásul már annyira elsetuppoltam magam, hogy már egy kanyart alig tudok bevenni.![]()
![]()
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
-
jegember95
- 2024 licenszes
OK, kösz előre is.batihu írta:Én a sajátomat fel tudom ajánlani, bár hozzáteszem, hogy saját magamra van szabva, teljesen más mint a többieké!jegember95 írta:ÁÁÁÁÁ......ez így nem lesz jó.Ez a pálya rgy nagy rakás szar, és ráadásul már annyira elsetuppoltam magam, hogy már egy kanyart alig tudok bevenni.![]()
![]()
Bár Jeamiro tudta használni a múltkor!
Este valószínűleg fennt leszek a szerveren!
freakyo írta:...sztem most már inkább a general motorshoz kéne menni vagy a dodgehoz hogy szar autót csináltak
Eddig jóval gyorsabbak voltak, ami nem volt jó a többi autóhoz képest és a versenyzőket nézve. Most le lett lassítva, de lehet nem tökéletes. Szerintem sincs értelme vele szenvedni, hogy mikor lesz jó, ki kell venni vagy csak semlegessé tenni, azt kész. A többi autó hasonló tulajdonságú, szóval azokkal lehetne jókat csatázni. De eddig nekem is elvette már a kedvem, hogy nem volt esélyem az élen futó viperekkel, de most meg az lenne, hogy a végén mennének és azért nem lehetne csatázni velük.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fitti 2010.05.07. 09:09-kor.
Na az este jövők én is, sajnos ide nekem nem jött be most a multkori set:( Az este megprobálok összehozni valamit, aztán majdmeglátjuk.
Tehát az este Spyker teszt:)
Tehát az este Spyker teszt:)
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)