GT3 - Endurance Series - rFactor - Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
G-BoR

Re: GT3 - Endurance Series - rFactor - Társalgó

Hozzászólás Szerző: G-BoR » 2010.04.13. 15:22

Mugen írta:Az alt+tab-ot nekem sehogy sem bírja ha full screenben van, nem fagy le, csak nem ad már vissza képet. De az egérrel ki tudok lépdelni a játékból láthatatlanul is a jobb felső sarokba kattingatva.
jaja ezt csinálja DX9-be de DX8-ban meg már nem
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2010.04.13. 16:00

Mindenkinek szeretnék gratulálni,aki célba ért! :D
Igaz utolsó helyen végeztem,de megérte..sokat tanultam belőle. :)
Viszont sok problémával küszködtem...a kormányom nemrég behalt,és még nem tudtam másikat szerezni,ezért bill.-el toltam a futamot. :(
Az időmérőn matattam a set-emmel,és észre se vettem,hogy lejárt a qvali...a beállításaim meg elvesztek...karaj! :o
Sok mindenre nem volt időm,ezért elővettem a Zolder setup-ot,és azzal toltam...mit is mondjak...elég gyorsan elhasználtam a gumikat! :shock:
Csak bóklásztam végig,de behoztam a célba. :)
Remélem a csapattársaim is célba értek...ha jól emlékszem Marco megelőzött a vége előtt pár körrel. :D
Peety

Hozzászólás Szerző: Peety » 2010.04.13. 16:12

Hát hát hát...

Nekem már kezdődött ott, hogy majdnem elkéstem időmérőről :D
Aztán végig sikerült megtalálnom azt a pontot ahol forgalomban tudtam autózni :D az egyetlen tiszta körömön épp azt néztem hogy bejön e elém valaki. 10. helyről rajt (nagy bosszankodások hogy csak az 5. sorból), meglepően jól kaptam el, fordultam is 7-nek. Aztán szépen kezdett szétszakadni a mezőny erre elmegy a hangom :D
A 8-9. körtől úgy futottam végig a futamot hogy nem volt hangom és azóta se tudom hogy mi okozta :D
Amint kiléptem rFből visszajött a hang, azóta is teljesen jó offline próbálgattam ott is ment, még sose csinált ilyet. Néha emiatt csúnyán elnéztem a kanyarokat meg a váltásokat főképp a célegyenes ráfordítóban kellett nagyon figyelni, pláne ha még ment is előttem valaki :D Összességében behoztam a vasat az 5. helyre. Egy mosást elbírt volna ahogy kinézett, itt ott lóghatott a lökhárító, de élvezetes futam volt tele csatákkal.
Wanna race with me? Just keep pushing RESET to stay on the road!!!
Micó

Hozzászólás Szerző: Micó » 2010.04.13. 16:21

net... :evil: technikai sport... :? majd legközelebb
Micó
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2010.04.13. 16:55

Micó írta:net... :evil: technikai sport... :? majd legközelebb

Akartam is megkérdezni hova lettél. De gondoltam hogy net...
Emerico - Head of SIMCo
bardocz

Hozzászólás Szerző: bardocz » 2010.04.13. 17:14

UPC?

Akkor nem csak én szoptam a net miatt.
  ▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
jeamiro
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: jeamiro » 2010.04.13. 17:36

Nálam is upc most is szopok vele, éjfél után elment és 15 percenként ruter reset aztám megint van 15 percig, de legalább holnap jőn a szerelő, adig meg szétvet az ideg. :oops:
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
Marco
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Marco » 2010.04.13. 18:52

Szicsó írta:Remélem a csapattársaim is célba értek...ha jól emlékszem Marco megelőzött a vége előtt pár körrel. :D
Ha nem bénázok ennyit, illetve ha ki tudtam volna kerülni Maros Gergő pályára visszapördülő autóját, akkor talán sikerült volna előbb is végeznem. Igen, a vége előtt megelőztelek. Az én gumijaim is gyorsan fogytak, de a kényszerű boxkiállás során frissítettem őket.

A top10-ben végzettektől azért elfogadnék egy setupot Mugellóra, hogy megnézzem mit változtathatnék a későbbiekben. Előre is köszönném! 8-)
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2010.04.13. 18:56

batihu írta:... A végére Magori Dániellel jó csaták voltak, egyszer picit ki is löktem...Bocs! Utolsó körökre próbáltam Ujicz Pétert utólérni, de annyira koptak a gumik, hogy alig bírtam pályán tartani! Közben figyelnem kellett hátra is, mert az utolsó előtti körben úgy jött fel rám Kiss Endre ?, hogy azt hittem leköröznek, de nem láttam a kék zászlót, úgyhogy nyomtam ami a csövön kifért. ;) A célegyenesben próbált bejönni mellém, de megpördült, remélem nem miattam, még nem néztem vissza...Utolsó körben próbáltam Ujiczra feljönni, de nem tudtam, pedig lekörözött volt előtte. ....
A Kiss az stimmel :) de nem Endre hanem Balázs, és nem miattad pördültem meg hanem ez a fos váltó 2x váltott vissza, ami jó párszor előjött.

5. helyről rajtoltam volna aztán felvezetőn neki mentem a falnak :D és defekt szal box utcából indultam és kb 12. lettem
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
batihu

Hozzászólás Szerző: batihu » 2010.04.13. 19:04

freakyo írta:
batihu írta:... A végére Magori Dániellel jó csaták voltak, egyszer picit ki is löktem...Bocs! Utolsó körökre próbáltam Ujicz Pétert utólérni, de annyira koptak a gumik, hogy alig bírtam pályán tartani! Közben figyelnem kellett hátra is, mert az utolsó előtti körben úgy jött fel rám Kiss Endre ?, hogy azt hittem leköröznek, de nem láttam a kék zászlót, úgyhogy nyomtam ami a csövön kifért. ;) A célegyenesben próbált bejönni mellém, de megpördült, remélem nem miattam, még nem néztem vissza...Utolsó körben próbáltam Ujiczra feljönni, de nem tudtam, pedig lekörözött volt előtte. ....
A Kiss az stimmel :) de nem Endre hanem Balázs, és nem miattad pördültem meg hanem ez a fos váltó 2x váltott vissza
Nem voltam benne biztos...Azért tettem kérdőjelet! :) Ha nem pördülsz meg, nem tudtalak volna tartani az biztos! :oops:
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
Lezárt