jaja ezt csinálja DX9-be de DX8-ban meg már nemMugen írta:Az alt+tab-ot nekem sehogy sem bírja ha full screenben van, nem fagy le, csak nem ad már vissza képet. De az egérrel ki tudok lépdelni a játékból láthatatlanul is a jobb felső sarokba kattingatva.
GT3 - Endurance Series - rFactor - Társalgó
Re: GT3 - Endurance Series - rFactor - Társalgó
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Mindenkinek szeretnék gratulálni,aki célba ért!
Igaz utolsó helyen végeztem,de megérte..sokat tanultam belőle.
Viszont sok problémával küszködtem...a kormányom nemrég behalt,és még nem tudtam másikat szerezni,ezért bill.-el toltam a futamot.
Az időmérőn matattam a set-emmel,és észre se vettem,hogy lejárt a qvali...a beállításaim meg elvesztek...karaj!
Sok mindenre nem volt időm,ezért elővettem a Zolder setup-ot,és azzal toltam...mit is mondjak...elég gyorsan elhasználtam a gumikat!
Csak bóklásztam végig,de behoztam a célba.
Remélem a csapattársaim is célba értek...ha jól emlékszem Marco megelőzött a vége előtt pár körrel.
Igaz utolsó helyen végeztem,de megérte..sokat tanultam belőle.
Viszont sok problémával küszködtem...a kormányom nemrég behalt,és még nem tudtam másikat szerezni,ezért bill.-el toltam a futamot.
Az időmérőn matattam a set-emmel,és észre se vettem,hogy lejárt a qvali...a beállításaim meg elvesztek...karaj!
Sok mindenre nem volt időm,ezért elővettem a Zolder setup-ot,és azzal toltam...mit is mondjak...elég gyorsan elhasználtam a gumikat!
Csak bóklásztam végig,de behoztam a célba.
Remélem a csapattársaim is célba értek...ha jól emlékszem Marco megelőzött a vége előtt pár körrel.
Hát hát hát...
Nekem már kezdődött ott, hogy majdnem elkéstem időmérőről
Aztán végig sikerült megtalálnom azt a pontot ahol forgalomban tudtam autózni
az egyetlen tiszta körömön épp azt néztem hogy bejön e elém valaki. 10. helyről rajt (nagy bosszankodások hogy csak az 5. sorból), meglepően jól kaptam el, fordultam is 7-nek. Aztán szépen kezdett szétszakadni a mezőny erre elmegy a hangom 
A 8-9. körtől úgy futottam végig a futamot hogy nem volt hangom és azóta se tudom hogy mi okozta
Amint kiléptem rFből visszajött a hang, azóta is teljesen jó offline próbálgattam ott is ment, még sose csinált ilyet. Néha emiatt csúnyán elnéztem a kanyarokat meg a váltásokat főképp a célegyenes ráfordítóban kellett nagyon figyelni, pláne ha még ment is előttem valaki
Összességében behoztam a vasat az 5. helyre. Egy mosást elbírt volna ahogy kinézett, itt ott lóghatott a lökhárító, de élvezetes futam volt tele csatákkal.
Nekem már kezdődött ott, hogy majdnem elkéstem időmérőről
Aztán végig sikerült megtalálnom azt a pontot ahol forgalomban tudtam autózni
A 8-9. körtől úgy futottam végig a futamot hogy nem volt hangom és azóta se tudom hogy mi okozta
Amint kiléptem rFből visszajött a hang, azóta is teljesen jó offline próbálgattam ott is ment, még sose csinált ilyet. Néha emiatt csúnyán elnéztem a kanyarokat meg a váltásokat főképp a célegyenes ráfordítóban kellett nagyon figyelni, pláne ha még ment is előttem valaki
Wanna race with me? Just keep pushing RESET to stay on the road!!!
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Micó írta:net...technikai sport...
majd legközelebb
Akartam is megkérdezni hova lettél. De gondoltam hogy net...
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
UPC?
Akkor nem csak én szoptam a net miatt.
Akkor nem csak én szoptam a net miatt.
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
▲ ▲ Newfags can't triforce!
Nálam is upc most is szopok vele, éjfél után elment és 15 percenként ruter reset aztám megint van 15 percig, de legalább holnap jőn a szerelő, adig meg szétvet az ideg. 
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
Ha nem bénázok ennyit, illetve ha ki tudtam volna kerülni Maros Gergő pályára visszapördülő autóját, akkor talán sikerült volna előbb is végeznem. Igen, a vége előtt megelőztelek. Az én gumijaim is gyorsan fogytak, de a kényszerű boxkiállás során frissítettem őket.Szicsó írta:Remélem a csapattársaim is célba értek...ha jól emlékszem Marco megelőzött a vége előtt pár körrel.
A top10-ben végzettektől azért elfogadnék egy setupot Mugellóra, hogy megnézzem mit változtathatnék a későbbiekben. Előre is köszönném!
- freakyo
- 2024 licenszes
- Név: Kiss Balázs
- Kormány: Thrustmaster T300
- Kapcsolat:
A Kiss az stimmelbatihu írta:... A végére Magori Dániellel jó csaták voltak, egyszer picit ki is löktem...Bocs! Utolsó körökre próbáltam Ujicz Pétert utólérni, de annyira koptak a gumik, hogy alig bírtam pályán tartani! Közben figyelnem kellett hátra is, mert az utolsó előtti körben úgy jött fel rám Kiss Endre ?, hogy azt hittem leköröznek, de nem láttam a kék zászlót, úgyhogy nyomtam ami a csövön kifért.A célegyenesben próbált bejönni mellém, de megpördült, remélem nem miattam, még nem néztem vissza...Utolsó körben próbáltam Ujiczra feljönni, de nem tudtam, pedig lekörözött volt előtte. ....
5. helyről rajtoltam volna aztán felvezetőn neki mentem a falnak
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
-
batihu
Nem voltam benne biztos...Azért tettem kérdőjelet!freakyo írta:A Kiss az stimmelbatihu írta:... A végére Magori Dániellel jó csaták voltak, egyszer picit ki is löktem...Bocs! Utolsó körökre próbáltam Ujicz Pétert utólérni, de annyira koptak a gumik, hogy alig bírtam pályán tartani! Közben figyelnem kellett hátra is, mert az utolsó előtti körben úgy jött fel rám Kiss Endre ?, hogy azt hittem leköröznek, de nem láttam a kék zászlót, úgyhogy nyomtam ami a csövön kifért.A célegyenesben próbált bejönni mellém, de megpördült, remélem nem miattam, még nem néztem vissza...Utolsó körben próbáltam Ujiczra feljönni, de nem tudtam, pedig lekörözött volt előtte. ....
de nem Endre hanem Balázs, és nem miattad pördültem meg hanem ez a fos váltó 2x váltott vissza
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman