GTR EVO - DTM 2009 - Általános társalgó
-
TerranceG
- Kapcsolat:
Re: GTR EVO - Általános társalgó
Nem indultam, mert nem gyakoroltam, későn is értem haza és mivel a pálya rövid, nem akartam senkit feltartani.
Legközelebb jövök.
Legközelebb jövök.
Név: Kaszap Zsolt
- Joke
- Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25 - Tartózkodási hely: Balatonberény
Ez megint egy jó és érdekes ötlet, de van egy hibája: aki nem tud minden versenyen indulni, annak felesleges is nevezni.emerico írta:FIGYELEM!
Le Mans 24H
A teljes versenytáv (!!), azaz 24 óra, amely 16 részre osztva 1,5 órás futamokon futunk, az eredmény folyamatosan összeadódik. Az adott állás alapján minden futam előtt rajt, a 16. futam alakul ki a végeredmény. GTR2 kocsicsomag, festések lehetnek. Az napszak folyamatosan változik.
Vagy?
Név: Rebók József
Joke írta:Ez megint egy jó és érdekes ötlet, de van egy hibája: aki nem tud minden versenyen indulni, annak felesleges is nevezni.emerico írta:FIGYELEM!
Le Mans 24H
A teljes versenytáv (!!), azaz 24 óra, amely 16 részre osztva 1,5 órás futamokon futunk, az eredmény folyamatosan összeadódik. Az adott állás alapján minden futam előtt rajt, a 16. futam alakul ki a végeredmény. GTR2 kocsicsomag, festések lehetnek. Az napszak folyamatosan változik.
Vagy?
Másfél óra egyhuzamban?Huhhh...embertpróbáló
Örökké akarok élni! Eddig sikerült...
-
batihu
Az ötlet nem rossz, de Joke-kérdésére még nincs válasz, aki valamelyik futamon nem tud indulni a végén majd bepótolja? Azzal az a baj, hogy akkor kevesebb játékossal könnyebb dolga lesz, mert nincs forgalom, baleset, ütközés stb.
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
24 órás verseny, úgy kell felfogni, hogy 1.5 órát a pitben állt
Idén is volt olyan autó, ami ment vagy 3 kört, aztán kiállt...
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
▲ ▲ Newfags can't triforce!
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Aki nem indul egy futamon az olyan mintha az életben pl motort cserélnének. Hátrányba kerül, de kap jóváírást, az utolsó beérkező versenyző idejének + 20%-át.batihu írta:Az ötlet nem rossz, de Joke-kérdésére még nincs válasz, aki valamelyik futamon nem tud indulni a végén majd bepótolja? Azzal az a baj, hogy akkor kevesebb játékossal könnyebb dolga lesz, mert nincs forgalom, baleset, ütközés stb.
A mérés pedig úgy történne, hogy 1,5 óra után a befutott versenyző ideje a 1,5 óra, a hátrányokat a többiek megkapják.
1. XYZ - ideje 1h:30m:00s
2. ZXY - ideje 1h:30m:22s
3. XXZ - ideje 1h:31m:13s
..
..
..
8. ZXY - ideje +1 kör hátrány >> 1h:30m:00s + legjobb versenykör+2mp >> 1h:33m:36s
..
12. XXY - ideje + 2 kör hátrány >> 1h:30:00s + 2x legjobb versenykör+2mp >> 1h:36:40s
nem indult versenyzők
20. ZYX - 1h:36m:40s x 1,2 >> 1h:56m:00s
Remélem érthető ez a kis matek példa
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Hmm... ez a 24 órás móka jónak tűnik, érdekes a napszak váltakozása miatt mindenképp! Talán ami ellene szól, h tényleg aki pár futamról kimarad az akkor lemarad eléggé és akkor már sok esélye nincsen (bár ez minden bajnokságra igaz), meg talán ami unalmas lehet, h mindig ugyan az a pálya lenne 16-szor! Bár a GTR-EVO-ban nincs napszakváltozás v ez a módban van benne?
A WTCC meg a Seat Euro Cup (itt csak 6 futam lenne) annyira nem fog meg (a masterson is meg a vsr-en is indulok ezekben) így lehet, h a BTCC-re szavazok abba van egy kis változatosság már csak a pályák miatt is. Bár függetlenül mi lesz az eredmény indulok a nyerő szériában mindenképp!
A WTCC meg a Seat Euro Cup (itt csak 6 futam lenne) annyira nem fog meg (a masterson is meg a vsr-en is indulok ezekben) így lehet, h a BTCC-re szavazok abba van egy kis változatosság már csak a pályák miatt is. Bár függetlenül mi lesz az eredmény indulok a nyerő szériában mindenképp!
" Hogy győztes legyél, nem kell mindig nyerned. " - Pintér Krisztián - PK CarSport
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Napszak változik, sőt mivel újraindulgat a szerver, lehet hogy egyszer esik, egyszer nem.
Még valami handicap is kell bele, hogy tényleg aki kihagy 4-5 futamot, még értelmes esélye legyen a közdelemre, de tény, a jó helyezésért, nem szabad sok futamot kihagyni.
Ilyesmi handicap elképzelhető:
1. hely - minusz 60 mp
2. hely - minusz 40 mp
3. hely - minusz 20 mp
így aki lemarad, de elől végez, hamarabb felérhet az élmezőnyre.
És persze:
Bajnokság állása alapján
1. hely + 60kg
2. hely + 40kg
3. hely + 20kg
Na persze ezt finomhangolni kell.
Ja és lehet a Nurburgring is, a hosszú, na azt 16x futás után sem unod meg

Még valami handicap is kell bele, hogy tényleg aki kihagy 4-5 futamot, még értelmes esélye legyen a közdelemre, de tény, a jó helyezésért, nem szabad sok futamot kihagyni.
Ilyesmi handicap elképzelhető:
1. hely - minusz 60 mp
2. hely - minusz 40 mp
3. hely - minusz 20 mp
így aki lemarad, de elől végez, hamarabb felérhet az élmezőnyre.
És persze:
Bajnokság állása alapján
1. hely + 60kg
2. hely + 40kg
3. hely + 20kg
Na persze ezt finomhangolni kell.
Ja és lehet a Nurburgring is, a hosszú, na azt 16x futás után sem unod meg
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
-
batihu
Az lenne aztán az igazi! Milyen osztályokban lehetne indulni?
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
emerico írta:Napszak változik, sőt mivel újraindulgat a szerver, lehet hogy egyszer esik, egyszer nem.
Ja és lehet a Nurburgring is, a hosszú, na azt 16x futás után sem unod meg![]()
Nekem sose sikerült pl. úgy beállítanom, h este menjek de mind1!
Az mondjuk igaz, h a Nordschleifen menni nem egy megunós dolog!
" Hogy győztes legyél, nem kell mindig nyerned. " - Pintér Krisztián - PK CarSport