Hogy nem is lehetAndrew írta:Az h én nem tudom állítani a difit az jelent vmit?emerico írta: difi-t is állítani kell. Nekem asszem 10-50 vagy valami ilyesmi.
A fékerőnek nem kell 90%-nál nagyobb lennie, de ez lábtól függ.![]()
VW Polo - Rally Cross - Társalgó
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Re: VW Polo - Rally Cross - Társalgó
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Ha a második felfutásra hazaérek, akkor még indulhatok?
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
bardocz írta:Ha a második felfutásra hazaérek, akkor még indulhatok?
Persze, mivel jobb idő számít, olyan mintha az elsőn nem lenne értékelhető időd.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Akkor majd megpróbálok igyekezni, hátha sikerül.
▲
Szevasztok, most indulok haza és készülök is az esti futamra, csak egy-két kérdésem lenne:
A hegyi felfutás szabályi szerint fogunk versenyezni?
Értem ez alatt az alábbi szabályokat:
A rajtolások egyesével történnek (30sec)
Amennyiben valahol el van torlaszolva a pálya (más autó miatt), akkor újra lehet rajtolni.
Amennyiben valahol valaki több percet áll keresztben (eltorlaszolva a pályát), a rajtoltatás szünetel.
Ha meg nem, akkor hogyan lesz lebonyolítva?
A hegyi felfutás szabályi szerint fogunk versenyezni?
Értem ez alatt az alábbi szabályokat:
A rajtolások egyesével történnek (30sec)
Amennyiben valahol el van torlaszolva a pálya (más autó miatt), akkor újra lehet rajtolni.
Amennyiben valahol valaki több percet áll keresztben (eltorlaszolva a pályát), a rajtoltatás szünetel.
Ha meg nem, akkor hogyan lesz lebonyolítva?
Látom alapból el is térünk a szabályoktól. Aki nem vesz részt az első felfutáson (azaz nincs értékelhető ideje) az nem indulhat a másodikon. Akinek nincs mért ideje (időmérő felfutások) aznem indulhat az első versenyen (felfutás).
Akkor ezt eleve nem tartjuk be?
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
- Kormány: Logitech G25
Bákker, csodálkoztam, hogy nem tudok 2.40-nél jobbat menni. És most láttam meg, hogy van a kormányra upgrade, egyből 33-at mentem. Már azt hittem, hogy meghülyülök, hogy Ti mentek itt 30-akat, én meg 40 alá nem tudok menni. 
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Nem tudok a honi szabályokkal versenyeztetni, mert még nem megfelelőek a pályák hozzá. Ha már annyira kigyúrom magam, akkor automata rajtolás lesz. Most 1 percenként fogunk indulni, első menetben sorsolás alapján, másodikban a futott idő alapján fordított sorrendben, tehát a legjobb megy utoljára.Tropie írta:Látom alapból el is térünk a szabályoktól. Aki nem vesz részt az első felfutáson (azaz nincs értékelhető ideje) az nem indulhat a másodikon. Akinek nincs mért ideje (időmérő felfutások) aznem indulhat az első versenyen (felfutás).
Rajtolást kétféle képen lehet végezni, belátásotok szerint.
1. Ahogy belépsz a pályára, nyomod neki, hogy a legnagyobb lendületed legyen
2. Ahogy belépsz a pályára a célvonalig melegíted a gumikat és a fékeket. Én ezt javaslom egyébként.
Én fogom szólítani az indulókat, és az első futáson én leszek az utolsó.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
- Kormány: Logitech G25
1. Hány kör lesz akkor felfutásonként? Ki a boxból, ezzel 1 kör, aztán +1 teljes lendületből? (2kör)
2. És hogyan lehet megoldani azt, hogy egyből mérje az időt? Meddig kell egy helyben állni? Mert van, mikor állok kb 3s-ot, és akkor sem kezd el mérni.
3. És ha végeztünk a (még kérdésem miatt nem tudom mennyi) körökkel, akkor hogy a legcélszerűbb megállni? Mert ha csak megállunk, lehet bezavarunk az utánunk lévőnek.
2. És hogyan lehet megoldani azt, hogy egyből mérje az időt? Meddig kell egy helyben állni? Mert van, mikor állok kb 3s-ot, és akkor sem kezd el mérni.
3. És ha végeztünk a (még kérdésem miatt nem tudom mennyi) körökkel, akkor hogy a legcélszerűbb megállni? Mert ha csak megállunk, lehet bezavarunk az utánunk lévőnek.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
1. 1 kör, belépsz a pályára és mész, a rajtvonaltól már mérni fog.Szatocs írta:1. Hány kör lesz akkor felfutásonként? Ki a boxból, ezzel 1 kör, aztán +1 teljes lendületből? (2kör)
2. Mindig méri
3. Átérsz a célvonalon és megállsz. Erre figyelni fogok hogy ne indítsak senkit épp beérkező elé.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo